Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zoyaaaaaaa

Młodość przeciekła mi przez palce

Polecane posty

Gość Zoyaaaaaaa
Chciałabym, ale został mi ostatni rok (o ile mnie rzecz jasna nie wyleją na zbity pysk po wrześniowych examach) i pasowałoby się zmobilizować.

Gość ja miałam jak ty
to ja przeleciałam jego, w odbyt, miałam wtedy na sobie stringi z trąbą słoniową :O

Gość Zoyaaaaaaa
Generalnie to mam wrażenie, że marnuję swoje życie tam, gdzie nie trzeba, a życie nie daje mi żadnej satysfakcji. W dodatku wgryza się w nie samotność, brak celu, depresja.

Uważam, że powinnaś skończyć swoje studia a do grafiki nie potrzeba studiów ;] wystarczy dużo praktyki, dobry warsztat/ portfolio ;]

Gość Zoyaaaaaaa
Z okolic Katowic.

Gość Zoyaaaaaaa
Nawet nie wiem, czy skończę te studia... Mam za 16 dni egzamin poprawkowy, no i choć uczę się już od tygodnia, to nic mi nie wchodzi do głowy i dołek bierze górę nad wszystkim...

Gość Zoyaaaaaaa
Nie umiem. Nic mi nie wchodzi do głowy. Mam tak zakuty łeb, że już bardziej nie można.

Gość Zoyaaaaaaa
Masz rację. Fatalnie się czuję. Ogólnie to jestem jakaś stuknięta, skoro inni nauczą się w kilka dni tego, co ja w 3 tygodnie.

Gość mrówczanowa
ja mam 22 lata też nie wyszalałam się za młodu z przyjaciółmi żałosne :O

Gość 6452626236
Zoya, poka fote!

Eh tak jakbym czytała o sobie... ;( grzeczna córeczka, tylko książki, 0 imprez w efekcie nie mam przyjaciół i siedze tylko ciągle w domu, studia też raczej nie wymarzone ale cóż... też czasem żałuje i myśle jaka byłam głupia, że zmarnowałam wiele okazji by gdzieś wyjść , poznać kogoś a teraz nie umiem tego naprawić nawet nie wiem czy chce... takie błędne koło Dobrze że sie szlajasz ja też czasem to lubie ale raczej po sklepach ;p a studia koniecznie dokończ, skoro tylko rok Ci został to szkoda tego zmarnować, powodzenia na poprawkach ;)

Gość Zoyaaaaaaa
Myślę czasem, by pójść pod bramę kopalni i tam może przeżyć jakąś przygodę.