Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość łosiaktosia

imię dla dziewczynki

Polecane posty

Gość łosiaktosia

co myślicie o imieniu dla dziewczynki Kasandra? ew. Klara , Roksana lub Olga. wybór z tych trzech. to na 80% dziewczynka, wiec dla chłopca biore pod uwage tylko dwa: Artur i Maciej. co wy na to?

Gość łosiaktosia
Mężowi tez sie podoba, oryginalne :) Ale czy nie masz wrazenia ze troszeczke jakbym chciała corke 'wywyzszyc" tak twierdza moje niektore zlosliwe kolezanki, ktorych wcale nie prosilam o rade a przypadkiem sie dowiedzialy. babcie, dziadkowie mowia ze sliczne imie dla ich ksiezniczki:) a ja pisze tu, poniewaz moze odprocz tych odpowiedzi , i podszywaczy ponizej wszelkioej krytyki odpowie mi ktos calkiem obiektywnie i bezinteresownie;)

Gość a ja przeczytałam
Klara paskudnie. z tych już Olga ewentualnie.

Gość hnjmhk7654erfd
Kasandra - okropne, pretensjonalne, poza tym będą wołać Sandra ew. Klara - b. ładne imię, eleganckie, znane z literatury, dobre imię Roksana - jak dla radzieckiej tancerki w klubie xxx Olga - porządne imię, ale nie podoba mi się, znowu za bardzo ruskimi zajeżdza

Gość kokoko szanel
nie przejmuj się koleżankami same pewnie mają majki, oliwki i nikole więc wiedzą jak ich córki wypadną przy małej Klarze to bardzo fajne imię nie jest specjalnie popularne, ale jest znane i niewydumane jedyne ładne z tych

wywyższyć bez przesady ; D Klara wzięłam na bierzmowanie imie bardzo mi się podoba ; ) Po za tym miła odmiana po wiktoriach i nikolach bleeee

Gość łosiaktosia
dziekuje za mile odpowiedzi :) wlasnie wybralabym Kasandra ale bede wolac tak jak piszesz Sandra albo co gorsza pospolicie - Kasia (z szacunkiem dla wszystkich Kas, pozdrawiam!) wiec gdybym chciala Kasie to bym tak dala a nie Kanadra;) No chyba bedzie Klarusia :)

Gość a jednak oszalała naprawdę
zajrzyj na to forum, jest poświęcone imionom dziewczyny mają bardzo fajne propozycje jest też ranking imion i Klara cieszy się dużą sympatią a siedzą tam osoby o naprawdę wyrobionym guście, w tym ja :P http://forum.gazeta.pl/forum/f,12924,Wszystko_o_imionach.html

Gość gvvvvvvvd
mi sie pdooba olga takie oryginalne i z klasą a chlopiec. .. hmm..artur to rzadkie imie, a macków wszedzie pelno ;)

a jeśli chodzi o imię dla chłopca, to żadne z wymienionych mi się nie podoba już lepszy Maciej, ale nieznośnie popularny

Gość łosiaktosia
wiem ze maly wybor, ale to juz bo wstepnej selekcji :P e tam, brzmi... moze Tobie po prostu sie kojarzy:) Dla chlopca w racji tego ze sa mniejsze szanse pozwolilam wybrac mezowi. ale on zastawnawia sie miedzy tymi dwoma.

Gość wszystkie imiona są do d...py
Kasandra - wieszczka, przepowiedziała upadek Troi. Jej imię stało się synonimem złowróżbnej prorokini, wieszczącej nieszczęście. Imiona mają energię, więc raczej średni pomysł nazywać tak córkę. Klara - zalatuje "Zemstą" - z kotem sąsiadów mi się kojarzy...w ogóle pretensjonalne strasznie...Faceci tez nazywają "klarami" kobiety, z którymi nie idzie się dogadać. Roksana - pachnie panienką trudniącą się najstarszym zawodem świata za ukraińskiej granicy. Skrót od tego imienia to nazwa strony www z dziewczynami świadczącymi te właśnie usługi..hmmmm Olga - ruskie, jednej mądrej Olgi w życiu nie spotkałam. Wszystkie obdarłabym żywcem ze skóry. Osóbki pieprznięte jak mało kto. Poza tym Przyszła Mamo, spójrz na Wasze nazwisko - bo wylatujesz tu z takimi propozycjami, a jeśli macie nazwisko typu "Maziak" (nikogo nie obrażając) śmiesznie to brzmieć będzie.

Gość łosiaktosia
nie mamy na nazwisko Maziak.. po prostu pytam no ojej, wyskakuje tu z takimi propozycjami a nie mozna? robie cos zlego?

łosia nie przejmuj się, przecież to kafeteria gratuluję maleństwa ( i stawiam na Klarę ) :)

Gość wszystkie imiona są do d...py
Oczywiscie, że można, tylko nie zmienia to faktu, że Twoje propozycje jeśli chodzi o damskie imiona są psem o budę. Męskie ok.

Gość łosiaktosia
:) do 23 marca to może jeszcze sie pojawia inne propozycje to fakt :) tylko tak sobie mysle, lubie te wschodnie imiona

Gość mamutkowa
Klara bardzo ładne imię. Kasandra i Roksananie za bardzo. Olga też ładnie, ale ludzie mogą upraszczać Ola.

Gość łosiaktosia
dziekuje pieknie. a korzystajac z okazji ze jest tu chyba sporo przyszlych mam , mam pytanko. bardzo balyscie sie wziac w ramiona po porodzie ta kruszynke, swoje pierwsze dziecko. nie moge sie doczekac, to nasze upragnione sloneczko , jestesmy po slubie, wszystko zaplanowane, ale tak sie boje ze nie bede potrafila sie zajac tą moja istotka i ze..pogorszy mi sie relacja z mezem

Gość o kurwwwa ni e
a jakbys ja nazwała Dorotka :) ja tak mam i mi sie podoba choernie...skroty dotka,dorcia,dodka itp. fajnie

Gość łosiaktosia
ładnie, owszem

Gość zoka zosiaczek
Klara mi się bardzo podoba, moje imię nr.1 Olga-nie me gusta, ale spoko Roksana- baaaaaaaaaaaaaaaaaaaardzo nie me gusta Kasandra- ciekawe, oryginalne, ale czy nie zbyt wyszukane? nikt nie będzie wołał: Kasandro!

Gość gość
Ja swojej córeczce na pewno dam na imię Klara Julia :) ponieważ imię Klara mi się od zawsze podobało i nadal mi się podoba:) po za tym jest dużo bardzo ładnych imion dla dziewczynki : ) Moje propozycje dla dziewczynki które mi się podobają to : OCZYWIŚCIE NA PIERWSZYM MIEJSCU JEST IMIĘ KLARA - MOJE ULUBIONE IMIĘ :) TAK DAM SWOJEJ NAJSTARSZEJ CÓRECZCE NA IMIĘ , Lilianna, Sylwia, Marzena, Laura , Sandra , Natalia,Malina,Donata,Melania i Jadwiga