Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fkdfi8gfjhj

CZY MIAŁ KTOS Z WAS KIEDYŚ GRYPE ??BŁAGAM WEJDZCIE KOCHANI KAFETERIANIE...

Polecane posty

Gość fkdfi8gfjhj

mój chlopak ma grype ..zarazil sie od wujka..:( martwie sie o niego bo grypa moze spowodowac zgon. on niby na razie lezy odkad go wziela choroba i caly czas lezy w lozku i poci sie ale nie byl u lekarza po leki i niek aszle go mocno i gardlo tez mu przeszlo ale ciagle sie poci ..czy to nie dziwne? a do tego odpluwa zielone plwociny .. to chyba juz nie grypa tylko powiklania bo przy hrypie niepowiklanej chyba nie odpluwa sie zadnych plwocin tak jak mowie on lezy od 3 dni odkad go wzielo .i je kiwi i witamine c ,upsarin c popija ,syrop z cebuli i wdycha tez starta cebule ale nie poszedl do lekarza wcale.. jak mu przemowic do rozumu ? pierwszy dzie nmial bole kosci i goraczke ponad 39 stopni ..az mdlal ..drugi dzien spadla rano goraczka ale wieczorem znowu byla kolo 38 stopni a dzis teraz nie ma juz ale w nocy znowu sie moze pojawic.. co robic |?jak zmusic go do lekarza? on twierdzi ze to wypoci sam bo dba o siebie i ciagle lezy w lozku ale przeciez bez lekow mu pojdzie to na serce albo pluca.:(

Gość po co ci taki
siusimajtek daj se siana 🖐️

Gość fkdfi8gfjhj
sorki za byki w pisowni ale psize szybko i mam stresa bo martwie sie o niego..

Gość dewdwecw
kurwa jadlam wlasnie!!

Gość fkdfi8gfjhj
no wlasnie boje sie :(bo zielona plwocina to na bank zapalenie pluc juz pewno bo przy grypie by tego nie bylo przeciez zwyklej :(

Gość fkdfi8gfjhj
dzieki za pomoc

Gość mebrne
no juz kurwa tak nie histeryzujcie zapalenie oskrzeli to nie powód żeby srać w majtki ze strachu 🖐️

Gość A prawda jest taka, że...
Przy grypie nic się nie odkrztusza, może miał chore gardło, albo oskrzela równocześnie z grypą, wtedy tak. Jednak złożenie się tych chorób na raz, to bardzo męczące i osłabiające dla chorego, dlatego konieczna jest wizyta u lekarza. Grypę dobrze jest wygrzać parę dni, ale przy dodatkowych infekcjach, to trochę ryzykowne, zwłaszcza wtedy, gdy chory za wcześnie uzna, że jest zdrowy i zacznie wychodzić na dwór. Przy takich objawach powinien leżeć ok. 4-5 dni. Jezeli stan się poprawi, to do dobrze, a jeśli będą utrzymywać się dolegliwości, to pozostaje lekarz. Jednak to tylko porady, ale najlepsze daje lekarz. :)

Gość to nie grypaaa
to ma juz zapalny stan jakis

Gość gy rgygrg37e
miałem grype z powikłaniami i jak twierdził lekaż na takowa zapada ok 5% zarażonych, miałem goprączke 39,9 3 dni lezałem w łuzku nie widziałem na oczy, antybiotyk nie działał, jadłem tylko jogurt i mandarynki, cutryna tez jest wskazana, niestey nie zmarłem:P po 3 dniach wstałem z łuzka ale prze kolejny miesiac miałem jakby skurcz tchawicy co rozgoniłem salamolem czy czyms takim w kazdym razie był to lek wziewny rozkurczający:) dla alergików chyba, teraz nie wiem co to grypa;)

Gość gy rgygrg37e
jak plwocina jest zielona to do0brze , ifekcja sie kończy polecam ACC lub flehgamine lub mucosolwan w tabletkach

Gość to nie grypaaa
kretynie czy kretynko JAK JEST ZIELONA PLWOCINA TO JEST NIEDOBRZE A POZATYM ON SIE CIAGLE POCI WIEC TEZ PEWNO PLUCA CHORE.. ZIELONA PLWOCINA Z NOSA SWIADCZY O TYM ZE JEST BAKTERIAJ JAKAS JUZ

Gość MOJA SIOSTRA LEKARZEM JEST
ZIELONA FLEGMA TO ZLE !

Gość rzuc te robote
jak nie byl u lekarza to nie wiadomo czy to grypa, zreszta to marne provo wiec sie nie podniecajcie 🖐️

Gość fkdfi8gfjhj
jak nie wiadomo jak mial wszystkie objawy grypy jak widzicie. dreszcze ,bole kosci i wszystko inne co przy grypsku jest a tak w ogóle to on smarka tą zielona plwocina bardziej niz ja odpluwa z gardla..

Gość rzuc te robote
przy goraczce bole kosci i miesni nie sa niczym nadzwyczajnym, nie musi byc to grypa od razu 😴

Gość fgfgfgffgf
szok