Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdolowana na maksa

doluje mnie to, ze nie moge znalezc pracy juz 2miesiace szukam i nic

Polecane posty

Gość zdolowana na maksa

Skonczylam studia wiec zaczelam szukac pracy w swoim zawodzie ale oczywiscie nic, wszedze mowia ze mam za male doswiadczenie a jak ktos sie odezwie to pytaja czy mam kurs na to, na to na to itp. poddalam sie(choc nadal szukam w swoim zawodzie)zaczelam szukac byle jakiej nawet jako kasjerka nie chca-agencje pracy chca uczacych sie, kelnerka-doswiadczenie, skladam nawet na zmywak i nikt sie nie odzywa, skladam nawet do sprzatania i znowu to samo!przez cale wakacje przez multum wyslanych i rozniesionych przeze mnie cv mialam tylko dwie rozmowy i nic, jestem juz tak zdesperowana ze skladam te podania wszedzie, mieszkam bokiem u brata i mam czas do konca sierpnia zeby cos znalezc-w pewnym sensie go rozumiem tez nie chcialabym aby ktos stale mieszkal u mnie za darmo, chcialabym dolozyc sie chociaz do rachunkow ale za co?naprawde nie wiem co mam juz zrobic, jak mam znalezc jakakolwiek prace jak nikt mnie nie chce?chyba popoadne przez to w jakas depresje:-(

Gość kłaku ze swetera 25
Zacznij się parać prostytucją póki jesteś młoda. Szybko się dorobisz, a później będzie za późno jak Ci stuknie 30tka i będziesz starą rurą.

Gość vjakvandetachyba
chujowego masz brata....szukaj dalej i nie rezygnuj tez miałem podobny problem 3 miesiące temu ale taka jest zasada ,że w końcu znajdziesz coś zajebistego dla siebie jak długo masz niepowodzenie tak ze nie rezygnuj za nic....a jaki masz zawód?

Gość a co potrafisz?
cokolwiek potrafisz?

Gość zdolowana na maksa
klaku dzieki za rade ale nie skorzystam mam swoja godnosc, a wyksztalcenie mam jako kosmetolog

Gość wiedzma 28 199191
wyjedz z Polski. w tydzien znalazłam zarabista prace. Powodzenia, pozdrawiam P.S. Rowniez jestem po studiach

Gość zdolowana na maksa
a gdzie wyjechalas? a co skonczylas?jesli moge wiedziec

Gość kwiatowa Łąka
masz swietne wykształcenie i nie mozesz znaleśc pracy to musisz mieszkać w jakiejs małe miescinie i nie dołuj sie w koncu sie cos znajdzie tylko nie mozesz sie zniechcecać, roznośc cv i ogladaj ogłoszenia dalej bo najgorzej to dac sobie spokój SAMA SZUKAM PRACY JUZ PÓŁ ROKU I NIC TEZ JESTEM PO STUDIACH TYLKO NIESTETY MAM JUZ SWÓJ WIEK i wszyscy sie zastanawiaja czy aby mnie zatrdunic bo boją sie ze od razu im uciekne na macirzynski no i szukam pracy w biurze aw jakiejs administracji a o taka robote cieżko ale nie załąmuj sie trzymam na duchu

Gość kłaku ze swetera 25
Kosmetolog? a co to za wykształcenie? najczęściej takie szkoły kończą tępe panienki, które mają wysokie mniemanie o sobie. Kończysz jako panienka od szorowania pięt pumeksem i obcinasz skórki ludziom za pieniądze... to jest wykształcenie? To jest zawód? Wróć do szkoły, naucz się języków, a następnie wyjdź bogato za mąż. Jeśli jesteś ładna to może masz szanse.

Gość hej, a mozesz napisac co sie s
szukaj w hotelach spa, fabrykach kosmetykow

Gość zdolowana na maksa
dzieki🌼ale wlasnie to nie jest takie male miasto, wysylam cv nawet na strony internetowe spa itd i nic-wszedzie za male doswiadczenie a jak mam je zdobyc jak nikt nie chce zatrudnic?

Gość wiedzma 28 199191
kłaku, one mają tam bardzo cięzkie przedmioty, z rozszerzoną chemią i biologią włącznie. Widac, ze nie jestes po studiach, bo gdybys byl wiedzialbys, ze zapier... przez 5 lat tylko po to, zebys mial mase ciezko przyswajalnej wiedzy , ktora i tak Ci sie do niczego nie przyda. Nie wini sie osob studiujacych dany kierunek a szkonictwo wyzsze i jego przerost formy nad terscia

Gość kim jest kosmetolog?
co to za zawód/umiejetność?

Gość kłaku ze swetera 25
Jestem po studiach i miałem sporo chemii:D nie będę Cię wtajemniczał bo widzę, że nie zdajesz sobie sprawę jakie osobniki trafiają na kosmetologię:D Może niech się dziewczyna przyzna w jakiej szkole to robiła:D:D:D Wszyscy się wtedy wypowiemy na temat poszerzonej chemii...

Gość zdolowana na maksa
klaku takie zabiegi bardziej robi kosmetyczka niz kosmetolog, te zawody troszke sie roznia, zeby to bylo takie proste jak mowisz...a poszlam na te studia bo to niby taki przyszlosciowy kierunek i ze prace sie znajdzie bez problemu teraz to widze:o

Gość kwiatowa Łąka
zdołowana a moze najpierw bys sie postarała o jakis staż z PUP tylko tam to trzeba sie nachodzić i naprosić mi to bardzo pomogło i dzieki temu zaliczyłam 8 miesiecy praktyki fakt za gówniane pieniądze ale to zawsze cos i nikt ci nie powie ze jestes swieżak

Gość autorko . . .
to ja mam znowu inny problem, o ile u mnie pracy jest duzo - tak z placami jest masakra ;/ mam dosc pracy za najnizsza krajowa :(

Gość zdolowana na maksa
klaku a co tak sie zes przyczepil?chcialam powiedziec w jakim miescie szukam ale teraz to specjalnie nie powiem:p a Ty co skonczyles i znalazles prace w zawodzie?

Gość autorko . . .
a i ja mam doswiadczenie :( 2 lata w sprzedazy i rok w pracy biurowej ;/ nie wiem dlaczego traktuja mnie jak świeżaka i proponuja wszedzie najizsza stawke ;/ a i zgadzam sie z toba, ze ciezko jest jak sie juz czlowiek nie uczy ;/ nie chca tak chetnie brac do barow, sklepow itp. jak nie ejstes osoba uczaca sie.

Gość kłaku ze swetera 25
Ja myślę, że kosmetolog może spokojnie znaleźć pracę w firmach zajmujących się odnową biologiczną i bardzo popularnymi teraz kosmetykami naturalnymi (np. Farmona). Tylko wg mnie oni średnio potrzebują panienek do mieszkania palcem w maseczce z psiego gówna - pójdź na uzupełniające z marketingu, albo zostań konsultantką AVONu (przynajmnej będziesz pracowała w zawodzie)

Gość kwiatowa Łąka
tez masakra miec co wybrac ale za beznadzieja kase z która nie wiadomo co zrobić zakopać czy oprawić w ramki

Gość zdolowana na maksa
PUP odpada bo mialam juz staz w swoim malym miescie w ktorym mieszkalam dwa lata temu, a staz jak mi powiedzieli mozna miec tylko raz

Gość kłaku ze swetera 25
Ja jestem po akademii rolniczej i oczywiście nie pracuję w zawodzie:)

Gość zdolowana na maksa
konsultantka avonu-nie dziekuje bylam nia kiedys przez 4lata a nie idzie z tego zarobic tyle, zeby sie utrzymac, wyzywic oplacic mieszkanie itp

Gość kłaku ze swetera 25
Dobra powiedz skąd jesteś:D Kupię od Ciebie krem pod oczy na noc

daj ogłoszenie do prasy..ja tym sposobem po pół rocznych poszukiwaniach mam pracę:)

Gość zdolowana na maksa
miales okazje sie dowiedziec:p niestety musze gdzies pilnie wyjsc jak cos wracam za godzinke:-)

Gość ja mam gorzej...
od 3 lat bez pracy i najgorsze ze wlasnie do ncizego sie nie nadaję bo mam fobie spoelczną. dorabiam korkami i chyba niestety tym bede musiala sie zajmowac jeszcze dlugo :( bo jak widze te ogloszenia to ja sie po prostu do niczego nie nadaję

Gość ja mam gorzej...
tam gdzie kontakt z klientem to od razu odpada

Gość kwiatowa Łąka
a próbowałaś w innym mieście jesli nie masz jeszcze mieszkania, i czegos co cie trzyma w danym miejscu to moze warto zmienić otoczenie i szukac gdzie indziej ja bym bardzo chciała ale niestety kotwica juz opadła w dól :)