Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tereska_deska

Wiecie ostatnio znowu rzucil mnie chlopak.... nie wiem czemu mi sie nie udaje

Polecane posty

To byl kolejny chlopak, kilka spotkan rozmowy przez internet, smsy, i co pisze przez internet ze nic z tego nie bedzie ze go do mnie nie ciagnie...mam juz 23 lata. chcialbym w koncu miec chlopaka na dluzej... no ja nie wiem co jest nie tak.... a wiecie co boli najbardziej ze jak go widze np na gg. to bym napisala, ale nie chce sie narzucac....

Gość kłaku ze swetera 25
Może dlatego, że wszystkie relacje sprowadzasz do internetowych pogawędek i na żywo nie jesteś sobą. Moja rada jest taka... jeśli ktoś Cię zainteresuje to od razu się spotykaj i ograniczaj kontakt przez internet do minimum! Poza tym nie udawaj niedostepnej na siłe i nie wierz w to, że nie możesz pierwsza napisać smsa, albo zwyczajnie coś zaproponować:)

Gość rwewfgw
Twoim problemem jest brak cycków, jeśli powiększysz o jeden rozmiar cyce (nie więcej bo będzie widać) twój następny związek będzie długi i udany.

Jestem soba, nie udaje, owszem na pierwsyzm spotkaniu jestesm niesmiala ale pozniej juz gorki, cycki mam male... mysle ze jak facetowi sie spodoba dziewczyny to cycki nie bd az tak wazne....