Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonka bez ogonka

Wszystko co wiedzie na temet B777!!! Wejdź chłopaku! Wejdź dziewczyno!

Polecane posty

już sie zaczerniłam po tam jeden ściemnia że ktoś sie podszywa no a teraz mów czy używacie żelu jakiegoś, bo tak w odbyt to chyba opór większy?

widzisz tepa strzalo jak ty malo wiesz.... a ty myslisz ze wszyscy tam jada bo chca? to nie jest wojna. to jest biznes. gowno wiesz o armii o misjach i propozycjach nie do odrzucenia... wiec zamilcz i zacznij gardzic soba patrzac w lustro.

Gość majka iiin
masturbuje sie za domem :D :D :D

Gość majka inn
no jak to co "my" robimy w Afganistanie? Powiedział ci że sie masturbujemy

biznes powiadasz :classic_cool: to juz lepeij byc prostytutka taaak nasz udzial w Afganistanie stanowczo moznaby porownac do prostytuowania sie Jestesmy z dumni z naszych chlopcow :classic_cool:

co robimy i po co? bo ameryka ma w tym swoj interes a nas wysylaja tam w imie wspolpracy. afganistan jest powtorka z iraku... w iraku o co chodzilo? o pieniadze. ci co jada na misje dziela sie na tych ktorzy jada bo chca i jada bo musza.

"bo ameryka ma w tym swoj interes a nas wysylaja tam w imie wspolpracy. afganistan jest powtorka z iraku... w iraku o co chodzilo? o pieniadze." no wlasnie, dlatego twierdze ze wieksza chluba jest zawod prostytutki ;) ona nie zabija dla pieniedzy, tylko dyma :O

moment , dlaczego obwiniacie zolnierzy za machlojki rzadu? nie sadzisz ze to nie fair? a z chlopcow powinnas byc dumna bo w porownaniu z amerykanskim motlochem tubylcy w afganie czy iraku cenia to co polacy tam robia... wiec szanuj ich za to ,ze tam jada mimo ze nie chca a nie za to ze ktos u gory nas sprzedal

ja pojechalem bo dostalem propozycje nie do odrzucenia. noxelia ty tepa babo... pilot nie strzela do ludzi...od tego sa strzelcy pokladowi.... zreszta ja pelnilem tam funkcje patrolu, ktory latal ratowac naszych gdy talibowie obstrzeliwali im dupy. mam czyste rece...nikogo nie zabilem wiec daj spokoj.

noxelia ktora masz grupe inwalidzka???? tak glupiej kobiety jak Ty nigdy nie znalem.

nie wiem jak wy ,ale ja ide spac. jestem zalamany tym , co tu przeczytalem. wiedzialem, ze mamy niedoinformowane spoleczenstwo, ale zeby az tak....? dobranoc mile Panie. a Ty noxelia... zastanow sie nad soba i odwiedz psychiatre...jeszcze nie jest za pozno ;)

Gość do noxelii!
Noxelia wszyscy Ci tu dokuczają, a widzę, że logicznie myślisz masz rację w tym co piszesz. Ile ludzi już wymordowało natowskie ścierwo? Serbia, Palestyna, Somalia, Kuwejt, Irak, Afganistan, Libia... A polscy żołdacy idą jak bydło za jankesem, który albo kradnie ropę, albo przejmuje kontrolę nad polami opium (Afgan) żeby handlować heroiną.

Gość spok koles
ale wydaje mi sie , ze swojego zdjacia nie wstawił... podoba mi sie biale misko :)

jaka wojna kobieto? czy ty wiesz z kim my walczymy wogole? talibowie to terrorysci ktorzy w zamach zabili setki tysiecy ludzi. gina cywile ale z rak terrorystow. poczytaj troche i wtedy dyskutuj

i niestety POLITYKA nie zalezy od armii. My musimy jechac tam gdzie nam nasz kochany rzad wykupi WCZASY. wiec zamiast wieszac psy na zolnierzach ktorzy nadstawiaja dupe zastanowcie sie na kogo zaglosowac w wyborach. zegnam

Gość do noxelii!
W dzisiejszych czasach każdy kto broni własnego narodu przed zachodnim okupantem to terrorysta. Talibowie to terroryści, ale libijscy rebelianci to już bohaterowie walczący o wolność?

dobra moze inaczej... co ma wg was zrobic zolnierz ktory zostaje wyslany do afganu? powiedziec : pocalujcie mnie w dupe? dasz temu zolnierzowi na zycie potem jak go armia w supe kopnie za niesubordynacje? polska mentalnosc.... dopierdzielac tym ktorzy maja w tej zabawie najmniej do gadania. teraz naprawde ide spac... dobranoc

poza tym sam przyznales ze chodzi o pieniadze za chwile piszesz, ze powodem sa talibanscy terrorysci sam sie chlopie gubisz w zeznaniach Prawda jest taka, ze jestes czescia przydupnikow na uslugach terrorystow z Ameryki i gowno cie obchodzi ideologia

jasne ,ze moge i dlatego za 2 lata odchodze z armii ale wiedz ze kiedy zolnierz idzie do szkoly oficerskiej i panstwo placi za jego edukacje to ma dlug do splacenia (15 lat sluzby!). czy ty myslisz ze 19 latka stac na kurs pilotazu smiglowca? najpierw dowiedz sie ile kosztuje taka przyjemnosc. wiekszosc moich kumpli poszlo do armii zeby moc latac a nie po to zeby bujac sie po misjach.

pisze ze chodzi o kase - bo usa ma w tym swoj interes i wszyscy o tym wiedza a co do talibow to napisalem, ze do nich strzelamy i z nimi walczymy a nie afganskimi cywilami jak ktos tu sugerowal nie gubie sie w zeznaniach i czytaj uwaznie

Gość do noxelii!
Wojsko nie ma ideologii. Niby ma bronić granic RP, a tylko napada na inne kraje. Jak Hitler na nas napadł to Polska na każdym kroku podkreśla, że byliśmy biednymi ofiarami. A Irakijczycy to już terroryści i niby mieliśmy prawo na nich napaść? Te zbombardowane dzieci to też terroryści? I nie ważne, która partia wygra wybory, każda będzie robić to czego oczekuje Wujek Sam.