Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonka bez ogonka

Wszystko co wiedzie na temet B777!!! Wejdź chłopaku! Wejdź dziewczyno!

Polecane posty

Gość ilonka bez ogonka
ej, ej nie kłócić mi się :P To nie on założył ten beznadziejny temat lecz ja :O więc zejdźcie z niego. :D ok skoro już jestes to... Powiedz mi wszystko co wiesz o sobie :P

debili nie brakuje widac. po co mam zakladac temta o sobie? zeby tacy nieudacznicy jak wy mogli po mnie jezdzic? skoro uwazasz ze sprawdzile moje IP i autorki topiku to napisz nam jak to sie robi :P i nie kompromituj sie juz.... zal mi Ciebie... musisz byc rownie nieciekawa osoba z rownie nieciekawym zyciem co twoje wypowiedzi

Gość jjjjjjjjjjkjkj
ja ostatnie dwa dni tez zakąłdałam o nim z 3 tematy:) nie pierdolcie tu głupot. jest fajny i my go lubimy. Zwłaszcza nastka osiemnastka czy jak jej tam.

Gość jjjjjjjjjjkjkj
b777- tesknilismy za toba towarku:D

ilonka - po co zakladales ten topik ? i co chcesz konkretnie wiedziec?

Gość jjjjjjjjjjkjkj
a ja jaki rozmiar buta i fiuta:D

Gość ilonka bez ogonka
zakladales??? Ja jestem kobietą tak nawiasem :P Bo interesuje mnie twoje życie. Chcę wiedzieć wszystko-co lubisz czego nie, z jakiego woj jesteś et cetera et cetera

Gość ilonka bez ogonka
Nie chcesz mi tego zdradzić? ok. I tak się dowiem :P nie martw się, nie jestem twoją zoną, teściową czy znajomą. Sorry że załozyłąm tak żałosny temat :O chyba cię wkurzyło to zapomnijmy o tym :)

Gość jjjjjjjjjjkjkj
ilonka zapomnij- on nie jest taki łatwy, bo nie jest prawdziwy. Ciekawe czy któras dziewczyna potwierdzi autentycznosc tego ze zdjec? wkreca nas i tyle.

B777 o ranyyy bossskie przystojny to Ty jestes jak licho złe ;) taki moj typ mezczyzny nie bede lookac w zdjecie bo sie zaurocze i tyle bedzie :O :) w kazdym razie ja nie siegam na tak wysokie półki ,na jakich znajdujesz sie Ty...balabym sie odrzucenia,innych kobiet i w ogole bolu nieodwzajemnionego zakochania ;) wyrazam wiec opinię,żeś wart grzechu Kochanie :*

Gość ilonka bez ogonka
chcę, sprawdzić jak dobry jesteś w łóżku? masz odwagę? :)

jesli mi zdradzisz powod swojej ciekawosci chetnie ja zaspokoje

czyli dlatego ,ze jestem nie brzydki nie mam co liczyc na wzgledy wartosciowych kobiet? troche to smieszne.... przeciez nie liczy sie powodzenie ale to co mam w glowie

Gość ilonka bez ogonka
miłej zabawy podszywy :)

wiesz...mezczyzna baaardzo przystojny a jesli jeszcze fajny,błyskotliwy,naturalny,jak zły to trzasnie w stół[takie powiedzenie" a jak zadowolony to wezmie na pralce :P jest bardzo niebezpieczny.... a nikt nie lubi cierpiec i tesknic

Gość ilonka bez ogonka
mam zdradzic moje powody???? Ale po co..żebyć pomyślał o mnie 'słodka idiotka' :) nie, dzięki. Zreszta temat był dodany pod wpływem chwili ha ha :P

no dobra, to dawaj pytania.... jestem po dwoch glebszych , powiem jak na spowiedzi :P tylko nie wykorzystuj tego za bardzo ;) diabolica.... jestem starszym bratem swojej mlodszej siostrzyczki :)

Ej B777! Dlaczego podajesz swoje 'dane'? Dodałeś dwa zdjecia, piszesz tu o swojej żonie o dziecku, o swoim zawodzie i wielu innych. Nie jesteś już anonimowy nie przeszkadza ci to, że jestes że tak się wyrażę ROZPOZNAWALNY? Że znajomi mogą cię zobaczyć tu?????? itd

Gość mmm makarony
jak czesto kochasz sie z zoną?

Gość ilonka bez ogonka
1. z jakiego woj jesteś? 2. Jaki typ kobiety lubisz? Wygląd i cechy charakteru 3. Jakie pozycje seksualne są dla ciebie najlepsze? 4. Lubisz ten szum wokół twojej osoby?

Gość bezimienna pytająca
ostatnia nastka hoojowe masz oczy