Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ilonka bez ogonka

Wszystko co wiedzie na temet B777!!! Wejdź chłopaku! Wejdź dziewczyno!

Polecane posty

dobranoc , brak slow na to wszystko. swoja droga fajnie sie dowiedziec ,ze nie dosc ze musze jezdzic na zasrane wczasy do cholernie nieprzyjaznego kurortu, nadstawiac dupe a kochani rodacy i tak uwazaja ze jestem morderca ktory powinien dostac granatem. wasza wiedza bazuje na tym co pokaza wam media... jestescie ograniczeni

malo wiesz chlopie Civilian casualties in Afghanistan have increased, according to the latest statistics from the United Nations creating the highest total since 2006 for civilian deaths - the continued annual rises has seen over 8,000 killed in the past four years. The Taliban and other anti-government elements have been blamed for 2,080 civilians who were killed in Afghanistan last year - a sharp rise of 28% on 2009. This accounted for 75% of all deaths whereas pro-government forces totalled 440 civilian killings. dodam ze to sa szacunki ONZ, pomnozmy to wiec razy 3 🖐️

Gość do noxelii!
"wasza wiedza bazuje na tym co pokaza wam media... jestescie ograniczeni" Akurat zachodnie media wciskają tą samą propagandę co ty. Trzeba pomyśleć i poczytać niezależne źródła żeby poznać prawdę, że natowskie wojny to zbrodnia i terroryzm.

dobrze tylko dowiedz sie kto tych cywili zabil... poczytaj artykuly, wypowiedzi o amerykanskich gnojkach ktorzy maja wpajane w leb niezle ideologie. ja zadnego cywila nie zabilem ani nikt z osob mi znanych. tyle w temacie . a uogolnianie jest poprostu oznaka ograniczenia. poczytaj wywiady z ludzmi ktorzy tam byli a ni tych ktorzy pisza artykuly zza biurek. dobranoc. zegnam wszystkich specjalistow od konfliktow zbrojnych :D

niezalezne media? a powiedz mi czemu przypisujesz nam polakom zaslugi innych sojusznikow? poczytaj o tym wiecej. ja ci nie powiem kto zabija... ale warto sie zastanowic czy sily NATO to polacy i czy to polacy morduja a wtedy osadzaj . nawet nie wiesz jakie traumy ludzie tam przechodza, jak wyglada ich zycie po powrocie... ale was tylko obchodzi zbawianie swiata.... zla wojna...zli zolnierze... tylko jak ci sami zolnierze niosa worki z piachem podczas powodzi to juz nie sa tacy zli??? ja pie***e coza obludny narod

According to my body count, 8,022-10,283 innocent Afghan civilians had killed by only US/NATO direct fire during the period October 7, 2001 December 31, 2009 (the typical ratio of injured to killed civilians is 1.5). That is, about three Afghan civilians were killed every day since October 7, 2001 by foreign occupation forces. The horror, anger and urge for revenge felt across Afghanistan are in response to this slaughter of innocent Afghans by the United States and to a lesser extent NATO. http://www.globalresearch.ca/index.php?context=va&aid=22327

"nawet nie wiesz jakie traumy ludzie tam przechodza, jak wyglada ich zycie po powrocie..." no, ale do kogo te pretensje?

Gość do noxelii!
Tak jeszcze mamy wam współczuć, że napadliście na niepodległy kraj i tam do was strzelają...

nie wspolczuc ,ale nie jezdzic jak po burych sukach. czy to my wymyslilismy te misje do diabla?

czy to ja i moi koledzy postanowilismy kiedys przy piwie,ze wpadniemy do iraku posprzatac? jak mozna miec tak ograniczone myslenie? czy urzednika w skarbowce oskarzasz o podwyzszenie VATu? dobranoc

Gość ja wogole
nie mam pojecia dlaczego one ciebie tak atakuja?podpadles ktorejs czy co?

Gość do noxelii!
No i co, że nie wymyśliłeś tych inwazji? Uczestniczysz w nich, bo taki masz rozkaz. Każdy wojskowy jak otrzyma rozkaz to bezmyślnie go wykonuje i nie zastanawia się czy sprawa jest słuszna, czy to zwykły terroryzm. Dobranoc! 🖐️

Gość ja wogole
do noxelii nie rozumiem o co ci chodzi?masz problem z zawodem tego kolegi?

"nie mam pojecia dlaczego one ciebie tak atakuja?podpadles ktorejs czy co?" haha typowe myslenie kafeterianki :D zauwaz ze tu nie ma tylko osobistych wycieczek chodzi o bardziej globalny punkt widzenia :classic_cool:

Gość ja wogole
przeciez on jest zolnierzem,to nie on decyduje co i gdzie bedzie robic,czepiacie sie kobietki.

",ze nie dosc ze musze jezdzic na zasrane wczasy do cholernie nieprzyjaznego kurortu, nadstawiac d**e a kochani rodacy i tak uwazaja ze jestem morderca ktory powinien dostac granatem. " no to moze mamy was traktowac jak bohaterow? :D i rozplywac sie na widok fotki goscia w mundurze? :D

Gość ja wogole
nikt ci nie kaze sie rozplywac na jego widok,poprostu nie patrz jak ci sie nie podoba.ja nie lubie jak sie bez powodu najezdza na ludzi.

Gość do noxelii!
ja wogole chodzi o zbrodnie popełniane przeciwko wolnym narodom. Nie masz jakiegoś dziadka albo babci, która żyła pod hitlerowską okupacją? Niech opowie Ci o tych czasach. I dziś Irakijczycy, Afgańczycy, Palestyńczycy przechodzą podobne piekło.

Gość hozy ambrozyyy
dziewczyny spisalyscie sie na medal, ladnie wypunktowalyscie ta sprzedajna wojskowa dziwke:)

Gość wredotka maskotka
upupupupupup :D

Gość wredotka maskotka
przeczytalam caly ha ha ha podnosze bo chce wiecej :classic_cool:

Gość hdfhdfdkjfm
pupupupupupuppupupupupupupuppupupupuppupupup b777 jestes??????????????????????????

Gość kaaaalooorie
b777 :classic_cool: