Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca................

Pytanie do Panów - co ważniejsze uroda czy charakter ???

Polecane posty

hwh - oj, ja przeciez zartowalem, nudne to bylo jak flaki z oliwa z rumiankiem! Moze je dalej zadawac ... ja sie nie rozochoce i nie zostane! ;)

Hardcore zaczyna się robić :D... tak, lubię :), to jedna z oznak, że wszystko idzie jak należy :P. To pytanie jednak nie podlega regule wzajemności zatem zadaje własne... hmmmm.... wiele pytań mi odpada ponieważ nie zadałem Ci pytania czy jesteś dziewicą, czy też nie... a tego pytania kobiecie nie wypada zadawać. Co prawda z tego co mi dotychczas powiedziałaś to zgaduję, że jesteś... ale w sumie nie jestem pewien.

Choinka ... cos przewidywalny sie stalem :( A ja tylko czyhalem na okazje ... by sie uaktywnic, bylem jak wulkan ... hwh - wez mi gwizdnij ... i bedziesz mogla sie chwalic ;)

hwh - ała :( Pewnie, ze jestem ... i pozwole Tobie wyprowadzac mnie na spacer = bede sie bezpiecznie czul :)

hwh - wiedzialem, ze podchwycisz tematyke przebieranek, cos aktywna bylas, gdy SOZ ten temat poruszyl :P Smycz mam odpowiednia ... kaganiec troche maly, bo ostatnio sporo klamie ;) A Ty klamalas kiedys dlatego, zeby kogos nie zranic (dobra wersja) ... albo kogos zranic (troche gorsza)? SOZ - e, to teraz sie chwal do czego ... i jak szybko dochodzisz ... przy pomocy palcow ;)

hwh - hehe ... oczywiscie slusznej ... dla tej drugiej strony ;) I teraz SOZ przeglada Twoje poprzednie wypowiedzi ;)

hwh - konkretnie to o nic :) Ciekawia mnie Twoje watpliwosci ;) Nie, wszedlem w momencie ... jak sie uaktywnilem, malo rozrywki o tej porze :( = nie szpieguje od dawna ;) - w sumie to nie szpieguje w ogole. Nie, no dobra ... teraz lece na serio ... bo wyjdzie, ze jestem jakis podgladacz, czy cos w tym stylu ... trzymac sie ... za rece ;) 🖐️