Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca................

Pytanie do Panów - co ważniejsze uroda czy charakter ???

Polecane posty

hwh - e, to pewnie jeszcze cos wymyslisz i wstaniesz o 9 ;) SOZ - to wszystko przez Ciebie, powinienes juz isc! ;)

hwh - rozumiem ... zatem :) Czy jest cos, na co masz ochote, ale tej ochoty nie realizujesz, bo gdybys ja zrealizowala, to wowczas nie zrealizowalabys czegos, na co ochoty nie masz, ale zrealizowac to musisz, zeby nie moc zrealizowac czegos, czego zrealizowac nie chcesz, bo gdybys to chciala, to bys nie mogla chciec czegos ... czego chcesz? Tak lub mnie ... mnie zadowoli ;)

SOZ - dobre, dobre, sny erotyczne = brak masturbacji dziennej, spryciarz ;) nie*

hwh - nie, tak mnie naszla chec by zapytac o Twe checi ;) Ja niestety nie miewam ... ale pytania z serii erotyczno - seksualnych nie stanowia dla mnie tabu :( Oj, wroc ... w sumie to ostatnio mialem ... i nastapily one po niezwykle ciekawej ... stymulacji umyslu w tej sferze ... ... zatem cofam swoj poprzedni wywod! :) Teraz nasuwa sie pytanie ... - w jaki sposob stymulujecie te sfere?

Wiem, wiem ... o jedno pytanie za daleko ;) Dobranoc, erotycznych Wam zycze, pa 🖐️

Tak ladnie mnie pozegnaliscie, zgraliscie sie, ze obiecuje ... iz tutaj nie wroce ;)

No i jak ja moge nie odpowiedziec teraz? ... Dobranoc :) Mysle, ze padnie rekord ;) hwh - jak chcesz pobic ... to ja spalem kiedys 2h ... poszedlem do pracy ... ... bylo ciezko i musialem sie zwolnic po 5 godzinach, ale dalem rade wstac :classic_cool:

O choinka, nie zdazylem przeczytac ... tak to pewnie bym sie powstrzymal, prawda? ;)

SOZ pewnie, ze mam!!! Czy robisz cos, czego robic nie musisz, bo gdybys to robil to bys robil cos, czego robic nie musisz, dlatego tego nie robisz, zeby nie musiec robic cos, czego robic nie musisz?