Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz z bydgoszczyy

Gardze niesamowicie kobietami, ktore zazywaja tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość inkkkkkkkka
pierwszy akapit mimo tego ze miał być prowokacja jednak trafia nieco w prawdę.Sama brała tabletki nomen omen sypiając z facetem który obecnie jest moim mężem.Nie dość ze po odstawieniu miałam okropne problemy z miesiaczkami jak również utworzył mi sie guzek w piersi.guzek wyciełam,nie był złosliwy,ale żadna to przyjemnosć.Onkolodzy mówią nie hormonom.

Gość rgfegegege
to na chooooj sie wypowiadasz na ten temat jebany prawiku? :O

jesteś zwykłym Burakiem !!!!!!!!!! hahahahahahha jak chcesz mieć 10 dzieci to prosze bardzo ale za co je utrzymasz panie bardzo wykształcony ?

troche szacunku Decoy nie rozmiawiasz ze swoim wiecznie nawalonym chlopakiem:o

Gość feed from desire
Lady Love wydaje mi się, czy przytyłaś?

Gość tyy zdesperowana
ale oczywiscie wyskrobalas?

nie stosuje niczego ;) a wczesniej gdy nie chcialam w ciaze zajsc stosowalam NPR, wedlug mnie to swietna sprawa jezeli sie dobrze pozna swoj organizm to chyba przez ten ciuszek ;) bo waga stoi mi w miejscu ;)

Gość inkkkkkkkka
kobiety ale istnieje też gumka,jest nieinwazyjna!!!Wbrew pozorom bardzo rzadko pęka,a indeks pearla dotyczy tylko pękniętych gum,jeśli nie pęknie i nie ma jakiś mikrouszkodzeń slutecznosc sięga 100 procent.To faceci chcą aby kobiety brały hormony bo jest im wygodniej,pieprzeni egoisci.Nie dajcie się tak dziewczyny,bo naprawde jak pisałam wyzej hormony dla kobiety nie sa cudownym środkiem,a guzek piersi pozwala podnieść cisnienie na kilka tygodni do okresu pojawiwnia sie wyniku histopatologii ze szpitala onkologicznego,nie polecam:/

nie pisz im o ideksie Pearla bo one slyszaly tylko o tym ze trzeba brac tabletki anty bo to jest modne i polecaja w tinie i naj taka wlasnie metode! Tepe kurrwiszcza Lady Love - szacunek z mojej strony w kierunku twojego postepowania i co mozna z niego wywnioskowac rowniez i swiatopogladu🖐️

Gość inkkkkkkkka
a co do mojego meża,pocżatkowo stosowaliśmy gumki plus moje tabletki,z mojej własnej głupoty,bo maż nie widział potrzeby abym żywiła sie chemią

Gość inkkkkkkkka
a co wybierasz śmierdzace gumki,które dobrze dobrane wcale nie śmierdzą i mogą być wbrew pozorom fajnym wstępem ,czy wybierasz własne zdrowie?

Gość cOOle z Łeby
do tych bab nie dociera, że są zwykłymi narkomankami :D

ja tez regularnych cykli nie mam, a dzieki NPR( a zaczelam stosowac bardzo wczesnie), dokladnie wiem kiedy wypadaja mi plodne a kiedy nie, co do dnia wiem kiedy dostane miesiaczke tzn wiedzialam jak jeszcze mierzylam temperature i sie obserwowalam :P teraz poki co porzucilam to w kat wszystkiego da sie nauczyc tylko trzeba chciec ;)

pierniczenie wypobraż sobie aurorze tematu,z e te które nie biorą tabsów tez się bzykają i nie czekają do ślubu..... Ja też biore tabsy bo mam ptroblemy z włsomai i skóra... i co> łyso. mimo tego zabezpieczam się też inaczej. nie chciałabym ich brac al eto chyba jedyny sposób ,z eb y nie wyłysieć... a to ze któś bierze tabsy to tylko jego wybór i nie oznacza ze się rucha z każdym..... gorszą głupotą jest bzykanie się zkim popadnie bez żadnego zaezpieczenia.. tabletki nie są po to tylko by sie ( walić, jak to nazwałeś bez przerwy) masakra....a ich wpływ na zdroie to inna sprawa,a to nie ejst topik światop;oglądowy tym bardziej nie jest to forum by mówić co kto ma robić i się wyśmiewać lub wyzywać, ewentulanie mozesz pouczyć ale Ty jesteś wręcz przykry w tym co piszesz

Gość feed from desire
puste gadanie :o co jak co, ale trzeba przyznać, że branie tabletek anty jest dużo bardziej wygodne, niż codzienne mierzenie temperatury, obserwowanie śluzu itp :o szczerze? nie chciałoby mi się tego robić :o co do szkodliwości tabletek.. powiedzcie mi co w tych czasach nie szkodzi? :o

to moze przestan sie kurrwic na lewo i prawo z twoim mezczyzna, a traktuj sex jak cos mistycznego ktore zdaza sie pare razy w zyciu:o no ale oczywiscie ze nie bo musisz miec buzdygana zeby bylo Ci przyjemnie:o

Gość torbielka
Pie*dolisz, synu, że głowa boli...

tak naprawdę jesteście zwykłymi ćpunkami

Gość War_lock
Do autora. Słuchaj jak chcesz przeprowadzić dobrą i skuteczną tyrke na forum to się lepiej przygotuj. Po pierwsze wklejone nie wiem ch.wideo przedstawia dziecko z chorobą jakiej obraz kliniczny określa się mianem "płód arlekin"i to jest schorzenie które ma charakter genetyczny-autosomalnie recesywny ale nie zgłębiając szczegółów to napisze że zażywaniu środków antykoncepcyjnych jest obojętne a statystycznie rodzenie się dzieci z tą chorobą jest takie samo niezależnie od szerokości genetycznych i notowane było też w czasach zanim w ogóle ktokolwiek pomyślał nad wynalezieniem leków antykoncepcyjnych. Po drugie są kobiety u jakich to właśnie zażycie leków antykoncepcyjnych może regulować samoczynnie gospodarkę hormonalną i cykle menstruacyjne...i znam osobiście mnóstwo kobiet jakie po odstawieniu środków tego typu zaszły w ciążę a co więcej możliwe to było właśnie dlatego że po odstawieniu tych środków okres przyszedł tak jak miał przyjść a nie jak przez braniem środków pojawiał się i znikał w cały świat albo go nie było. A pozatym podobno jesteś pedziem więc w ogóle już nie wiem co Cię to interesuje:classic_cool:

widzisz zyjemy w takich czasach gdy slow kurwic ma wiele znaczen, no ale czegoz wymagac od sredniej statystycznej z kafeterii:o