Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz z bydgoszczyy

Gardze niesamowicie kobietami, ktore zazywaja tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Jak tepym i bezrozumnym stworzeniem trzeba byc zeby rozwalac swoja gospodarke hormonalna za mlodu?:D A to wszystko tylko po to zeby moc sie kuurwic po katach bez odpowiedzialnosci i bez wpadki! Tyle, ze zadna z was pulardy nie pomyslala o tym co bedzie za pare lat jak bedziecie chcialy zajsc w ciaze! SLuchajcie lekarzy, ktorzy sa mamieni przez firmy farmaceutyczne, ze zazywanie tego swinstwa nie ma wplywu na pozniejsze zajescie w ciaze! Obciazacie swoj uklad hormonalny do granic mozliwosci! Natomiast szanuje kobiety czekajace z pierwszym razem do slubu, oddane swojemu mezczyznie bezgranicznie dla ktorych sfera cielesnosci jest tylko jednym z paru glownych aspektow udanego zwiazku!

Gość popieram z tymi
tabsami 🖐️

:classic_cool:

Gość ikea gora
jestes poyebany :o moja siostra po odstawieniu anty bez problemu zaszla w ciaze nie kazdy chce miec po 10 dzieci, trzeba pozniej miec za co je utrzymac :o widac, żeś kawaler

Gość jzb
ty jestes chyba ze wsi a nie z bydgoszczy

Gość Adrianna89
tak inna sprawa jak kobiety sa zmuszone do zazywania tego jak mowisz swinstwa zeby nie powstawaly im torbiele na jajikach badz zeby okres im sie uregulowal zeby wogole kiedykolwiek mogly miec dziecko . Jak sie nie znasz na temacie wogole sie nie wypowiadaj. Niektore Kobiety nie maja wyboru jezeli chca kiedykolwiek byc matka !!

bzdura z tymi torbielami, jeszcze 50 lat temu kobiety nie mialy takich problemow a nie zazywaly tabletek anty. Zdrowy tryb, zycia, racjonalne odzywanie starczy A jesli masz jakies dowody dot. torbieli to porosze link, screen albo w.y.p.i.e.r.d.a.l.a.j

gardze czarna stonka skurrwila, o bardzo slabych pogladach zyciowych oraz wiedzy filozoficznej pulardo! Panicz janusz wierzy w absolut, ewnetualnie w kenozę zapyziala zyzio z wasami!

halo, halo gdzie ty zyjesz kobieto ZIEMIA JEST PRZELUDNIONA nie wiem czy wiesz ale w takich chinach istnieje reglamentacja po jednym potomku na malzenstwo:D No ale ty zyjesz w swiecie pudelka, kafeterii i ploteczek to o czym my tu gadamy LUDZKOSC JEST BLEDEM - JEDYNYM ROZWIAZANIEM JEST ZAGLADA

Gość feed from desire
"istnieje reglamentacja po jednym potomku na malzenstwo" dlatego kobiety się zabezpieczają - często nie chcą więcej dzieci, idioto :o

Gość Adrianna89
Polecam dobrego psychiatre !! Bez jaj ... dowod torbiela ??Ja mam torbiela i ja prawdopodobnie bede bezplodna jesli nie bede zazywala taletek !! Oj czlowieku zycze porzadnego kopa od zycia ... prawiczku bojacy sie kobiet :)

podżeganie do samobójstwa jest karalne

Sięganie po antykoncepcję świadczy więc o tym, że jedyne, na co stać takiego człowieka, to bierne podporządkowanie się popędowi, a jedyną jego aspiracją nie jest już panowanie nad własnym zachowaniem, lecz tylko próba "panowania" - za pomocą określonych substancji chemicznych czy środków fizycznych - nad niechcianymi konsekwencjami tegoż zachowania i to tyle jesli chodzi o was drogie panie, niszczy was instynkt pozostalosc poewolucyjna, jestescie z-e-r-e-m:D

Gość feed from desire
wierzysz we wszystko, co piszą w internecie? :o jeśli tak, to gratuluję rozumu 🖐️

nie dziewczyno, ja jestem naukowcem i mam dostep do badan klinicznych. Wkeljam linki, bo to na waszym poziomie ladacznice:D🖐️

Gość feed from desire
"naukowcem" :D a co robisz? :D prowadzisz wykopki w piaskownicy? :classic_cool:

chuuuuj Ci do tego brudna larwo:o wytrzyj usta z nasienia swojego panicza:o

implantach czego?

Gość feed from desire
janusz, samotność uderza ci już do główki 🖐️

Nie mam wyrobionego zdania na ten temat, dodatkowo wiedzy czysto medyczniej rowniez nie posiadam. Temat ten nie lezy w kregu moich zainteresowan naukowych🖐️