Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość janusz z bydgoszczyy

Gardze niesamowicie kobietami, ktore zazywaja tabletki antykoncepcyjne

Polecane posty

Gość krokuska
ja musiałam brac tabletki anty z powodu nieregularnej miesiączki gdzie miałam podejrzenie Zespołu policystycznych jajników i jestem nadal dziewicą mimo, że z powodu tych tabletek mogłam sobie w pewien sposób pozwolić na tą przyjemność bez efektów w postaci ciąży... więc nie każda która bierze tabletki antykoncepcyjne jest K***ą :)

Gość dodam tylko ze bardzo
wielu dziewczynom przepisuje sie tabletki antykoncepcyjne z powodu tradziku l bolesnych miesiaczek, bo to lecza. takze kobietom w okresie manopauzy,zeby zmniejszyc niedoddnosci z tym zwiazane. No i to,ze po odstawieniu bardzo szybko zachodzi sie w ciążę, to kazdy lekarz powie.

oczywiscie nie mowie tu a niechcianej ciazy, tylko o innych schorzeniach, tradzik, nieregularne miesiaczki, problemy z hormonami, bolesne miesiaczki czy menopauza

Wiecznie nawalonym chłopakiem ? Przykro mi ale co do komentowania takich rzeczy nie posiadasz absolutnej wiedzy o moim życiu. Pisz to co przyszło mi na myśl po przeczytaniu najgłupszej wypowiedzi jaka chyba padła na tym forum bo tylko idiota wypisuje takie głupoty.

Gość thirtynine39
cooooooooooooooo?!:D mieszanki ziół na zapobiegnięcie ciąży?! skąd Ty się urwałaś :D w jakieś zabobony wierzysz :o to tak jakby ktoś nadal wierzył, że podmycie się colą albo wodą z octem po seksie także spowoduje unikniecie niechcianej ciąży :D

Gość thirtynine39
ll w takim razie sorry, myślałam, że o ciążę Ci chodzi :P

Gość dddpeowewew
pigułki są dla głupich dupodaj co im sperma z cipy wypływa, nawet po seksie lecądo łazienki żeby wypłukać spermę, zero romantyzmu. Piguły powodują raka to jest już udowodnione, ale tylko idiotki wolą się pierdolić niż być zdrowym. W dodatku na huju pod napletem są wirusy i pigułki powodują raka szyjki.

Gość dddpeowewew
ja już wiem że dla ciebie seks jest mało romantyczny, bo się pierdolisz bez całowania a potem udajesz romantyzm przy swietle księżyca hipokrytko

Gość dddpeowewew
pigułki powodują raka szyjki, mojej znajomej pękła szyjka po pigułach

Gość dddpeowewew
ty nie masz pojęcia co to jest romantyzm, nawet w najśmielszych marzeniach nie potrafisz go sobie wyobrazić

Gość dddpeowewew
ruchasz się zwyczajnie ze swoim gachem a on się godzi bo wie że lepszy taki seks niz żaden

juz pisalam czym jest dla mnie romantyzm, romantyzm to spacery, kolacyjka, wspolne ogladanie filmu na kanapie przy kominku i bialym winku .. ehh... no ale skoro dla ciebie romantyczne jest ogladanie kobity od tylca to nazwijmy to po prostu zbieznoscia charakterow ;)

Gość owocowy_ogród
zgadzam się z autorem w 100 % sama jestem kobietą i chyle czoła odważnym poglądom w dzisiejszych czasach młodzi ludzie traktują seks, rodzine,odpowiedzialność, własną kobiecość i ciało jak towar przetargowy, nic nie ma wartości,świat schodzi na psy...

Gość anna z bydgoszczy
ja p.i.e.r.d.o.l.e. ale żenada facet z f23 rządzi hahaha

Gość inkkkkkkkka
pigułki same w sobie nie powodują raka szyjki macicy,pośrednio jednak dają mentalne przyzwolenie na wielu partnerów seksualnych,co pociaga za sobą ziwekszone ryzyko zarażenia się wirusem brodzwczaka ludzkiego który wywołuje raka szyjki macicy.

Gość Jakby była legalizacja
aborcji to baby nie truły by sie tabletkami anty :classic_cool::D

Gość dddpeowewew
no ale skoro dla ciebie romantyczne jest ogladanie kobity od tylca to nazwijmy to po prostu zbieznoscia charakterow nawet nie wiesz jakie to może być romantyczne, ale jest warunek że trzeba tą osobę kochać, a ty żyjesz bez milości ,przywiązałaś się do faceta jak pies do pana