Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pszoskwinka

facet mnie wystawił, jak się zemścić/odegrać?

Polecane posty

Gość pszoskwinka

witam, otóż, zaprosił mnie na spotkanie w ciągu dnia, ja powiedziałam, że się odezwe bo musze sie zastanowic, po czym odezwałam sie po godzinie do niego, że bede na spotkaniU (1,5 h przed spotkaniem, on byl wolny). przyjechałam, nie ma go, dzownie, nie odbiera...czekam 20 min, dzownie ponownie - nie odbiera. wiec poszlam do kina licząć że zaraz napisze, ze cos wypadło, nie odezwał się przez 2 kolejne dni...nic jak kamień w wodę. jestem mega wściekła, że okazał się takim chamem, co nie potrafi nawet oddwonic i powiedziec przepraszam cos mi wypadło, reke mi urwało, telefon zgubiłem, byłem w areszcie...o ile nie tamtego wieczora, to nastepnego dnia, przeciez 2 połączenia i sms, musiał widziec w telefonie i to olał! założe sie ze sie odezwie za jakis tydzien jak gdyby nigdy nic. albo mu napisze, zeby się gonił (oczywiscie w innych slowach), albo umówić sie na spotkanie i go wystawic. ale nie weim czy go to ruszy .... jak jeszcze można mu zagrać na nosie, żeby się ogarnął??

Gość rosporczakkkk
usuń go ze znajomych na nk. To nim wstrząśnie.

Gość siri
Zlekceważenie kogoś to największa zniewaga i najbardziej boli....Po prostu zapomnij o nim....

Gość pszoskwinka
hm tylko ja już grałam w "lekceważenie" z nim, w sensie, po 1 spotkaniu, on mowil zebym pomyslala nad terminem spotkania, ja milczalam , bo liczylam ze jak bedzie mu zalezec to sam napisze, i nie odzywalismy sie chyba ze 2 tygodnie, spotykamy rzadko...tak wiec milczenie jest takie nie koniecznie wymowne w tym wypadku, chyba mu po prostu napisze, zeby zapomniał (jak sie odezwie) i kropka.