Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Incia@

Krytyka męża

Polecane posty

OD pewnego czasu mąż coraz częściej mnie krytykuje że powinnam schudnąć po tyłek zrobił mi się za duży (ważę 54 przy 164 cm) że nie taki kolor włosów on chce rude a ja mam brązowe, nie ćwiczę, nie taki charakter, ogólnie rzecz ujmując wpędza mnie w kompleksy, jest niemiły, Coraz częściej się zastanawiam po co on ze mną jest skoro jestem dla niego taka niedoskonała . Czasem czuje się przy nim fatalnie ,i te ciągłe pretensje sama nie wiem o co , po prostu szukanie dziury w całym.

wiesz ja wiem że nie jestem gruba tylko nie wiem o co jemu chdzi i po co to robi czemu czepia się bez powodu , czasem myślę że jest ktoś inny

Gość seksuolożka Basia
Rozwiedź się z tym ch00jem jak najszybciej! Radzę Ci kobiecino!

to nie takie proste mamy 2 dzieci, chciałbym go zmienić ale czy można zimnego faceta zmienić w uczuciowego? z drugiej strony przeraża mnie taka dalsza perspektywa życia z nim

Gość bolciaaaaaa
życie chcesz sobie zmarnować

Gość Romnika
zacznij zachowywać się tak samo jak on i bądź nieugięta

Raczej faceta nie da się od tak zmienić na uczuciowego. Być może jest jakaś druga "idealna" i porównuje cie do niej. Hmm sama nie wiem;)

być może jest, sam mi kiedyś powiedział ze mnie porównuje do innych kobiet kiedyś tez dla niego byłam "idealna" a teraz zostały mi tylko wspomnienia

Może to takie przejściowe? Znudzi mu się i zrozumie że ma kochającą żone która mu gotuje i pierze gacie;)

Gość Palo
dupek a nie facet

a on jest jakiś super przystojniak ? Wytykaj mu też, że ma siwe włosy, małą pałe, która nie potrafi stanąć na zawołanie;p brzuchol, łysinę. Doszukaj się czegoś.

wytykam to się obraża, albo chcąc zrobić mi na złość flirtuje przy mnie z innymi,

no to kutas z niego. Przestan prać mu jego śmierdzące szmaty, nie gotuj dla niego. Należy Ci się szacunek. Walcz o to. Następnym razem trzaśni mu po tym jego parszywym seksistowskim ryju jak Cię obrazi po rak kolejny.

Gość dawajcie dzieciom bardziiej
przestań kobieto dbać o niego, wychodź z domu kiedy chcesz i tak samo wracaj, przede wszystkim nie tłumacz się. No i jeszcze jedno:perfidnie zrań jego dumę:D powiedz, że ma małego/zawsze udajesz/jest w łóżku do bani/nie jest już tak atrakcyjny jak dawniej/nie ma zainteresowań i zrobił się nudny....no wiesz: wymyśl coś;)

może wszytko robić co chce, niczego mu nie bronię, niczego też nie docenia , mam zamiar się zbuntować

Gość Przyjciolka
słaba jesteś psychicznie to to wykorzystuje, jak się dasz tak traktować to tak będzie dalej

Gość Koleniaka
chwal innych facetów, flirtruj z nimi, powinno podziałać

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
zmalał mu bo go nie kręcisz ot i przyczyna

Gość do roboty
brzydka a czepia sie faceta do roboty babo chłop ma rację

Gość michałek70
zależy mu na tobie skoro jest zazdrosny, musisz być bardziej asertywna, zadbaj o siebie to znów poczuje że ma atrakcyją kobietę

Gość rozmowa
rozmowa wiele możę

Gość kobita jak ta lala
jestescie zalosne, wy i te wasze zwiazki:o

Gość Monika, 20, moze moj ?
Powiedz mu tak: "WIDZIAŁY GAŁY CO BRAŁY' i idz na internet ;)

Gość zelka;)
wiecie co? beznadzieja... ja juz nie wiem i nie pojmuje...:,( po co oni to robia swoim zonom i jeszcze dzieciaki... to mnie najbardziej wkurwia jak idzie taki sam z wozkiem i sie wlepia:/ ale nawet jak kobieta obok niego to tez:/ codziennie to przezywam z kilka razy i mam juz depresje od tego chyba... narazie mam 18 ale co jak bede miala 30? nie chce przezywac tego z moim przyszlym mezem itd... nie chce zyc:/