Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość postanowilam....

Mam 27 lat i zdecydowalam sie na dziecko!!

Polecane posty

Gość postanowilam....

27 lat i zdecydowalam sie na samotne macierzynstwo, czekam tylko na faceta ktory bedzie dobrym materialem genetycznym, mieszkam razem z rodzicami i oni wiedza o moich planach. Sami tez szukaja odpowiedniego faceta na ojca mojego dziecka.

Gość postanowilam....
Bo facet dla kobiety to same problemy. Gotuj mu, bierz, prasuj a dziecko jest czescia kobiety. Dzieki dziecku nigdy nie bede sama, nawet jak dziecko zalozy wlasna rodzine to bedzie przy mnie do konca.

O Boże..., przykro mi, że tylko takich mężczyzn poznałaś w życiu:(. Naprawdę istnieją faceci, z którymi warto budować rodzinę. Nie masz poczucia bycia egoistką? Myślę, że pełna rodzina jest doskonałym miejscem dla optymalnego rozwoju dziecka. Nie mówię, są przypadki losowe, które to uniemożliwiają, ale Twój chyba do takich nie należy....

Gość postanowiłam....
Ale pragne miec dziecko poki jestem mloda. Moi rodzice jeszcze wpelni sil obiecali mi pomoc przy dziecku i ciesza sie z moich planow, a ojciec dziecka jak bedzie chcial to bedzie mogl brac udzial w wychowaniu dziecka.

Za dwa czy trzy lata też jeszcze będziesz przecież młoda, a może poznasz w tym czasie kogoś, z kim zechcesz założyć trwałą rodzinę. Przemyśl jeszcze swoją decyzję.