Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednooka

co myslicie o atrakcyjnej dziewczynie bez oka?

Polecane posty

Gość jednooki
czasem o tym myślę, ale żeby chronić oko można nosić okulary, nawet zerówki. a wzrok mozna stracic niezaleznie od tego czy ma się jedno czy dwoje oczu

Gość jednooka
racja, ale wiesz my juz limit mamy wyczerpany tak jakby :D ja mam taki odruch bo to oko wlasnie tak stracilam beznadziejnie, ze z mom szczesciem to wszysko sie moze zdarzyc

Gość jednooki
ja też beznadziejnie

Gość jednooki
za kilka lat nawet nie będziesz pamiętała, że pisałaś tu na forum, mąż dzieci (dziecko? jedno) nie pozwola na rozpamietywanie w natłoku obowiązków

Gość jednooka
mzliwe, o ile ktos sie na mnie skusi ;p

Gość jednooki
może dlatego JE straciłaś, aby na Twoim życiu pojawił się ktoś warto ściowy z kim do końca życia będziesz miała jak w bajce a Ty bedziesz Księżniczką :)

Gość jednooki
jak jesteś jabłkiem na drzewie, to tylko ADAM

Gość jednooka
oh w takie bajk nie wierze ;) ale pocieszac sie tak moge ponoc nic nie dzieje sie bez przyczyny

Gość Pusia1988
Ty autorko przynajmniej masz proteze, wiem jakby nie bylo to Twoje oko wyglada jako tako. Ja tez widze tylko na jedno oko, ale na drugim mam wielkie bielmo, ktorego nie da rady zakryc zadna soczewka. Nawet tego oka usunac nie moge i wstawic sztuczne, bo nikt tego sie nie podejmie. Do tego jestem przy kosci i w takim ukladzie mam niewielkie szanse, ze kiedykolwiek ktos mnie zechce.

Gość Najlepeij do psychiatry
Dziewczyno, jestem facetem i powiem Ci, że dla mnie nie byłby to żaden problem, o ile byłabyś wartościową osobom. Przecież jeśli miałbym wiązać się z Tobą na długie lata ważniejsze by dla mnie było jakim Jesteś człowiekiem, a nie to czy masz prawdziwe oko czy protezę.

Gość sdsdddsdfdfdf
a jak stracilas to oko?

Gość Do Pusia1988
Pusia to faktycznie nieciekawie, ale zobacz, ze sa osoby na wozkach, gluche, nieme, czy slaboslyszace i znajduja sobie kogos, wiec czemu Ty masz nie znalezc? Moim zdaniem to podstawowa sprawa jest myslenie na temat swoich niedoskonalosci. Moze nie nalezy tego traktowac jako cos zlego, wade, ale jako cos, dzieki czemu jestesmy wyjatkowi. Takze uszy do gory i nie ma co sie zalamywac. Trzeba isc przez zycie z podniesiona glowa.

Gość jednooki
co Wy uparliście się z tym znajdowaniem drugiej połowy. Nic na siłę.Jak ma się znaleźć to się znajdzie. Znam kilka kobiet określanych mianem starych panien, na których naprawdę moge zawiesić oko:) , czasem się zastanawiam co jest? dLACZEGO NIKOGO NIE MAJA., są ładne zgrabne, miłe i co ?

Gość lwtb książe ciemności
dziewczyna bez oka? cudo :) zawsze o takiej marzyłem, oczywiście tylko pod warunkiem że da się ruchać w tą dodatkową dziurkę :classic_cool:

Gość jednooka
Pusia to aktycznie wspolczuje ci... nie uparlam sie na druga polwke, ale chyba fajnie miec kogos kto cie wspiera, ktos kto o ciebie sie trszczy...

Gość ja tez mam tylko albo az 23
autorko,moze to nietaktowne, ale powiedz prosze w jakim wypadku stracilas oko?

Gość aaamz
zakonczyliscie dyskusje?

Gość gość
Myślę że prędzej kobiecie by to przeszkadzalo. Bo dka nich jest takie wazne patrzenie w oczyyy, ohh

Gość Natalia konopińska

Hello ja też z okiem