Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednooka

co myslicie o atrakcyjnej dziewczynie bez oka?

Polecane posty

ja poznalam ostatnio chlopaka, ktory jak sie okazalo, wlasnie ma szklane oko. Zeby bylo smieszniej - nic nie zauwazylam,dopiero ktos mi tam powiedzial, i wtedy faktycznie zauwazylam, ale bardziej wygladalo to, jakby mial lekkiego zeza. Chlopak bardzo fajny, Dusza towarzystwa, wesoly, usmiechniety. Poznalam go z moja koleznaka, ktora wlasnie rozstala sie z facetem po 7 latach, i chyba cos z tego bedzie:) Ona tez nie ma zadnego ale co do jego defektu. W koncu jestesmy dorosli... nie jest to rzecz, ktora w jakikowliek sposob wplywa na zycie - no,moze za wscibskimi spojrzeniami bezczelnych i ciekawskich ludzi.

Gość jednooka
ciezko mi wierzyc, ze istnieje taki wyrozumialy facet... w okol mnie wszyscy nagle stracili zainteresownie ;]

Gość jednooki
a jak byś chciała, żeby się Tobą interesowali?

Gość jednooki
masz proteże czy rzeczywiście chodzisz w opasce jak pirat? :)

Gość jednooka
tez mam kolezanki, ale tu teraz chodzi tylko jaak postrzegaja faceci na takie przypadki... sprawa jest świeża i ludzie po posstu sie jeszcze nie przyzwyczaili, czasami siadam sobie i jestem w takim szoku ze przydazylo sie to mi ze dusze sie ze smiechu... ja sobie z tym nie poradze szok

Gość Niyaaaa82
Jednooka - nie rozumiem po co zakładałaś topic. Piszą do Ciebie ludzie, że to dla nich nie miałoby takiego znaczenia, podają konkretne przykłady przypadków, gdzie osoby bez oka miały/ mają powodzenie u płci przeciwnej a Ty każdą pozytywną wypowiedź odbijasz jak piłeczkę. To chcesz poznać zdanie innych? Czy założyłaś sobie że jak ktoś się wypowie pozytywnie to od razu ściemnia? Pytanie brzmi co myślicie - czemu nie pozwalasz innym mieć własnego zdania na ten temat? Patrzysz wyłącznie przez pryzmat tego :jak ktoś będzie miał wybór to wybierze taką z obojgiem oczu - nie sądzę, jest masa związków (w moim otoczeniu) gdzie jedna z osób jest np inwalidą w znaczniejszym stopniu niż ty (porusza się na wózku, o kulach np od dziecka, nie po wypadku) i jakoś ich partnerzy nie wybrali zdrowszych! Moim zdaniem boisz się związku po prostu- szukasz wytłumaczenia czemu cię nikt nie zechce i nie wierzysz nawet jak ktoś cię przekonuje że tak nie musi być. Pozdrawiam

Gość jednooka
mam, ale wiesz jak to wygląda? okropnie wole zasłonić to opaską czuje sie pewniej...

Gość jednooka
niya nie, ja chce prawde, nie chce mydlenia oczu, a wlasciwie w moim przypadku to oka :D ludzie w moim otoczeniu zachowuja sie jednoznacznie i jak 2 lata sie do tego przyzwyczajam to rudno mi uwiezyc ze tutaj nagle wszyscy sa tak pozytywnie nastawieni, ze to nie problem, ze wszystko jest pieknie i sobie wmawiam, nie wmawiam bo widze co sie dzieje, przez mialam tak wielkie powodzenie a teraz? nic, zero! chcoaz w towarzystwie staram sie zachowywac normalnie, jakby sie nic nie stalo ;/ jak to wytlumaczyc/

Gość jednooki
Odpowiedz na pytanie. Czy byłas u protetyka? Czy przymierzałaś protezę? Myślę , że ją masz. Może jest źle zrobiona?

Gość jednooki
Jeszcze jedno pytanie. Cóż to byli za amatorzy. co to nagle stracili zainteresowanie Tobą?

Gość jednooka
miałam to robione operacyjnie, ona jest nie ruchoma, wiec roznicaa jest widoczna...

Gość co myślimy ?-
zgadzam się w 100% z Niyaaaa82... autorko, szkoda na Ciebie słów... poczytaj uważnie Twoje wpisy i odpowiedzi... opanuj się już...

Gość jednooka
amatorzy... nie wiem, ale chyab jestem w stanie ich zrozumiec, czasami... nie moge sie opanowac, jezusie nawet nie wiesz jakbym chciala zebyscie mieli racje...

Gość jednooka
nie mam zamiaru sie uzalac... opisuje tylko fakty, chce wiedziec czy naprawde to jest takie skreslajace, skoro mowicie ze nie to naprawde sie dziwie czemu nie spotykam takich opinii w moim swwiecie...

Gość jednooki
Jednooka Ty pomyśl. jakbyś straciła oko jako mężatka, to co? , ten co stracił Tobą zainteresowanie by Cie porzucił? Smutne w tym jest tylko to , że masz znajomych do du....................

Gość jednooka
znajomi sie nie odwrocili, ale to jest tak ze wiesci sie rozchadza i ci co byli wpatrzeni we mnie jak w obrazek, oj odwidzialo sie i ja sobie nie tlumacze moich nipowodzen tym okiem, bo niecierpie jak ktos chce mi zrobic przysluge tylko dlatego ze nie mam oka, chodzi tylko mi o to pirpzone zainteresowanie, a jak u ciebie jest?

Gość jednooki
zainteresowanie mną jest zerowe. Tak myślę, , (chyba, że o czymś nie wiem), inaczej moja żona zabiłą by mnie albo kochankę:)

Gość jednooka
no to widzisz masz żonę, moge zapytac o twoj wiek? wiesz to pocieszajace ze piszesz z wlasnego doswiadczenia

Gość jednooki
wiesz jaki mam kompleks na punkcie oka? NIE MOGĘ OGLĄDAĆ FILMÓW W 3D naprawdę:(

Gość jednooka
no to masz beznadziejny problem ;/

Gość jednooka
księciu tu juz nie ma o czym rozmaiwac :(

Gość jednooki
on wcale nie jest beznadziejny. Dlaczego nie moge i już do końca życia nie będe mógł obejrzeć filmu w 3D

Gość jednooki
lornetka też nie dla mnie, chyba że luneta

Gość hudrytekla
autorko, nie zakladaj tej opaski. juz lepiej martwe oko-jak to nazwalas, niz piracka opaska. oko tez mozlesz malowac, rzesy tuszem. tylko zdejmij ta opaske!!!!

Gość jednooki
a tak poważnie , to każdy ma jakiś problem, wadę, kłopoty i to niezależnie od urody , wagi, wzrostu

Gość jednooka
a masz taki lęk czasami co byloby jkbys jakims okropnym trafem stracil drugie? ja chyba popadam w obsesie i zawsze jak cos sie dzieje to reka na oko i je chronie, bo niewidomą sobie nie wyobrazam byc...

Gość bez nickuuuu
dla mnie to żaden problem, jakbym się zakochał to by mi to latało koło dupy. Wolę fajną laskę bez oka niż wytipsowaną pustą lalkę.