Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jednooka

co myslicie o atrakcyjnej dziewczynie bez oka?

Polecane posty

Gość jednooka
wartosciowy chlopak... wiesz jak ciezko bedzide mi go teraz znalesc? przedtem wiekszosc leciala na moja urode, a teraz bedzie litosc. boje sieze zostane zgozkniala stara panna ;/

Mnie też jest ciężko znaleźć dziewczynę, która zaakceptuję moje wady, także nie jesteś osamotniona w tej kwestii. A jeśli przestaniesz się tym zadręczać, to będzie Ci jeszcze łatwiej ;)

Gość jednooka
aa jakmam o tym nie myslec w ten sposob? wiesz co uslyszalam? ze to ryzyko, o jesli strace drugie oko to bede potrzebowala opieki i nikt sie w to ne zechce bawic... dodajace otuchy co? :)

Gość pozdrawiammm m12
powiedzjak to jest jak sie nie ma ok , jest tam dziura na dnie zasklepiona ze wejdzie tam np kciuk ? wrzuc fotke samego oczodołu.

Gość jednooka
ja jestem w stanie kochac, szkoda tylko ze nikt nie bedzie w stanie pokochac mnie :)

Gość pozdrawiammm m12
czemu nie masz oka ?

Miałas nowotwór ? ta babka co pisałam właśnie z tego powodu straciła oko, ale od tego czasu minęło 30 lat i jest ok

wiesz co ? wyjdź do ludzi codź na imprezki, a nie siedź przed kompem i nie czekaj na księcia z bajki. Musisz normalnie żyć jak inni.

Gość co myślimy ?-
Dziewczyno napisałaś ,,...ja jestem w stanie kochac, szkoda tylko ze nikt nie bedzie w stanie pokochac mnie ..." z kąd taka pewność? Dlaczego piszesz takie głupoty... szkoda słów...

Gość jednooka
ja to wiem, wystarczy ze widze spojrzenia innych, jestem teraz ta bez oka, szepty itd, o ironio wolalabym juz tego nie widziec protezy nie moge wycaigac, palcow nie pacham wiec heh tego by jeszczebrakowało :) oko stracilam w wypadku...

"wiesz co uslyszalam? ze to ryzyko, o jesli strace drugie oko to bede potrzebowala opieki i nikt sie w to ne zechce bawic" Ludźmi, którzy tak mówią nie należy się w ogóle przejmować. Równie dobrze mogę tak powiedzieć o każdej dziewczynie "nie ma sensu wchodzić w związek, bo zdarzy się jakiś wypadek i będę musiał opiekować się kaleką". Bo masz pewność, że zdrowej osobie nie zdarzy się jakiś tragiczny wypadek? Niestety nie. To idiotyczne podejście, a ten kto tak myśli nie zasługuję na naszą uwagę. Nie mów od razu, że Cię nie pokocha, nie wolno tak myśleć, bo to po prostu nieprawda ;)

Gość jednooka
zyje normalnie, staram sie ale to nie takie latwe...

Gość nie chodz w opasce
brak oka nie ejst niczym obrzydzajacym, nie chodz w opasce, jeśli masz sztuczne oko. Np. porucznik Kolombo z serialu stracił oko w dzieciństwie po raku i w serialu nigdy nie zorientowałam się że jego oko było sztuczne.. nawet wczoraj oglądając powtóreki przyglądałam sie i wygląda całkiem naturalnie. Brak oka to nie koniec świata!!!! Masz ręce i nogi!!!1

Gość Astoria1985r
Czemu nie masz tego oka? Straciłaś je czy to przez chorobę? w swoim życiu spotkasz niejednego, któremu to będzie przeszkadzać, ale jak wiesz, nie wszyscy kierują się takimi samymi priorytetami. Jest też wielu facetów, którym by to nie przeszkadzało, więc głowa do góry.

Gość jednooki
Jednooka , a ile Ty masz lat? bo albo jesteś bardzo młoda , albo to jakaś prowokacja

Gość panna z sucha glowa
Pamietam taka jedna dziewczyne jeszcze z liceum. Bardzo atrakcyjna, mnie sie wydawalo, ze ma lekkiego zeza. Okazalo sie, ze miala wlasnie tylko jedno oko - wierz mi, ze nikt sie nie domyslal. Cos tam bylo widac, ale nigdy bym sama na to nie wpadla, ze oko bylo szklane. Nie nosila opaski wcale. Powodzenie miala dziewczyna nieamowite, byla jedna z najpopularniejszych dziewczyn w liceum. Glowa do gory!

Gość ddfsdfdf
w niczym to nie przeszkadza ale najlepiej jakby miala cos pod kopułą

Gość xxxxxxxx--xxxxxxxxxxx
ile masz lat i ilu mialas partnerow sexualnych , zastanowie sie czy cie nie przygarnac.

Gość ddfsdfdf
jednooka jednak pusta jestes skoro uroda to dla ciebie wabik no ale jak nie ma sie jak charakterem przyciagnac to dupa i cyckami musi

Gość jednooka
nie prowokacja, mam 21 lat i duzo problem ktory zmienil sie w kompleks, tez nie masz oka? czychcesz mnie glupio pocieszyc tym nikiem?

Gość hiena/a
absolutnie w niczym ! Mój najlepszy przyjaciel nie ma oka i nawet o tym zapomniałem teraz mi tym postem przypomniałaś, a on ma więcej znajomych i dziewczyn które za nim latają niż ja z dwojgiem oczu :/ U dziewczyny by mi to w ogóle nie przeszkadzało.

Gość jednooka
ksiaze ale jakbys mial do wyboru dziewczyne z bez oka i z o jsne ktora bys wybral, wiec bez pitu pitu na forum, ze czeka na mnie ideal ktory zaakceptuje moje inwalidztwo, a na pewnoe nie chcialabym byc z kims tylko dlatego ze ktos sie mna zainteresowal, chce uczucia z obydwu stron

Gość jednooki
też nie mam, ale nie robie z tego problemu , normalnie żyję , może mniej spoglądam innym prosto w oczy:)

ddfsdfdf - nie jest pusta, tylko ma kompleks jak większość z nas. Poza tym, nie mów mi, że kobiety przyciągają charakterem, dla każdego liczy się coś takiego jak pierwsze wrażenie. Trzeba jednak rozdzielić bydło, od osób wartych uwagi, dla których ważniejsze są inne rzeczy.

Gość jednooka
moz jestem pusta, nazywaj mnie jak cchesz znam realia, sluchu nie stracilam slysze komentarze ;) ja sie dziwie ze tyle tu pozytywnychkomentarzy, kieruje wami zapewne litosc, normalka przyzwyczailam sie :)

Gość jednooka
no to się dobralismy... ile masz lat i w jakim wieku straciles to oko? noo mi tez teraz ciezko rozmawiac z luzdmi w 4 oczy ;]

Gość jednooki
a w jakim środowisku Ty żyjesz?.jakie komentarze? straciłem oko gdy miałem 10 lat. Zawsze miałem mnóstwo kolegów, kolezanek, znajomych, dziewczyn z którymi chodziłem itd..............:)