Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie proszeee zalamka

nie umiem dostac nawet najmniejszych rat ani kredytu heeeelpo

Polecane posty

Gość hanaja
proszek ma racje histerie kredytowoa sobie rob tak na przyszlosc...

Gość hanaja
taaak?no zal...

Gość mega_podrywacz
ja tez mam w papierach minimalna stawke, na reke dostaje oczywiscie wiecej.. no coz, bede suchy chleb jadl na emeryturze. ale... nie mialem zadnych problemow z dostaniem karty kredytowej. ba, mam nawet dwie. a ta druga to wcisneli mi w CH. powiedzialem, ze zarabiam 2k netto i nawet tego nie sprawdzili, zadzwonili tylko do zakladu, czy pracuje u nich

Gość mega_podrywacz
aha mam kk z bzwbk i citi

Gość proszee poozcieeee zalamkaa
mialam z play xperie pisalam wczesniej i mam na nia abonament i sie zepsula

Gość hanaja
dobra nie tlumacz sie, nie ma sensu:) to nie rozwiaze problemu... nie wiem czy zdajesz sobie sprawe ze sprawdzanie zdolnosci w roznych bankach czyli tak zwane robienie symulacji obniza zdolnosc(np. jesli w krotkim czasie spr. zdolnosc w kilku bankach) wiec moze odczekaj chilke i spr za jakis czas...

no odczekam nie mam wyjscia ;/ mam nadzieje ze po splacie tego eurobanku bedzie lepiej ;/

Proszek do prania Nie masz zdolności przez tą ratę 600 zł. To jest prawie twoja połowa pensji.. To do postu z Proszek do prania Nie masz zdolności przez tą ratę 600 zł. To jest prawie twoja połowa pensji.. To do postu z 9:28 przy zarobkach 1100, kto jak kto ale prawnik raczej powinien liczyć umieć

Gość jaaaaa pierrrdole
boże no i co z tego że masz już abonament, nie możesz mieć drugiego?! lepiej wpierdalać się w kredyty?! Nie widzisz, że wzięcie telefonu na abonament jest w tym momencie rozsądniejsze, dostępniejsze i co najważniejsze - wychodzi cię taniej?! Do tego "gratis" masz dodatkowe minuty/smsy. Ja pierrrrdole, niedługo już nawet papier toaletowy będziecie na kredyt kupować, kurwa :o

Gość hanaja
to nie jest tak ze jak splacisz ostatnio rate to nagle odzyskasz zdolnosc... niestety

no to jak to jest bozeeee

heheheh dobre z ta polowa :D ale t5ak powaznie myslalam ze jak splace ten kredyt na te 8500 zł to mi przywroca zdolnosc.. tym bardziej ze bede juz miala historie kredytowa...

Gość jola z bogdanca1
dla normalnych ludzi 600 z 1100 to prawie polowa zjebany kmiocie

nie kloccie sie bozee

no dobra ale jeszcze 2 raty i kredytu nie bedzie.... czy potem mam ewentualnie sznase??

Gość jola z bogdanca1
a wiesz co chujku znaczy slowo "prawie" kurwa fagasie z malym fiutem i jeszcze mniejszym mozgiem? P-r-a-w-i-e!!!!

Gość jola z bogdanca1
bede gownojadzie ci ublizac takim małym fiutom jak tynalezy mowic ze sa smieciami, wiesz:D:Dsmieciuuuuuuuu

Gość hanaja
proszee poozcieeee zalamkaa rozliczenie po splacie kredytu troche trwa, musisz sprobowac jak skonczysz splate ale bynajmniej nie w tym samym dniu;)ani nawet za tydzien... a ci co tu sie kloca o polowe maja racje, przy takim dochodzie chyba teraz trudno bedzie o dostanie kredytu... niestety

Gość pomozcie proszeee zalamka
;/;/;/ ale sie wadzicie

Gość 12345AB
Proszek do prania Oto wynik http://www.voila.pl/084/4umdd/?1 To nie jest ze strony w pracy jestem i tu program taki mamy nie wiem w sumie do czego.. straszny z ciebie proszku głupek, po raz kolejny wpadka :D http://www.comperia.pl/kredyty-hipoteczne-kalkulatory.html na twoim miejscu poprosiłbym moderatorów o usunięcie profilu oraz wszystkich postów i zaczął przygotowywać się do szkoły, wrzesień tuż :classic_cool:

Gość do h cośtam
"eszla w zycie dyrektywa T, (w skrocie)zabrania dawania kredytow ktorego wysokosc raty przekroczy 50%twojego dochodu..." dyrektywy niczego nie zabraniają, ani nie nakazują, tylko PROPONUJĄ. najpierw trzeba się douczyć, a potem szpanować ;] pe.es. nie dyrektywa ma na to wpływ a nowa ustawa o kredycie konsumenckim, która weszła w życie wiosną.podwójny fail. ;]

Nie posrajcie się zaraz. Mam identyczny program zainstalowany na komputerze w pracy. W sumie to dobrze że jest na internecie każdy może sobie sprawdzić własną zdolność :O A z tą połową, nie przykładałam specjalnej uwagi co do tego czy to jest rzeczywiście połowa czy więcej. Liczyć jeszcze potrafie a 600 zł z 1100 to ponad połowa więc literówka prawie = ponad. Ale pomarańczki już sie musiały nieźle posrać :O