Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomozcie proszeee zalamka

nie umiem dostac nawet najmniejszych rat ani kredytu heeeelpo

Polecane posty

Gość U mnie podobnie
składałam wniosek przez internet w banku milenium o karte kredytową z limitem niskim ale też odmowa :O W jebany mbanku i multibanku tak samo :O. o ING, PKO, BPH nie wspomnie :O

Gość hanaja
Wpływy od rodziców to nie jest dochód , dla banku jest stały wpływ więc zdolnośc ma... weszla w zycie dyrektywa T, (w skrocie)zabrania dawania kredytow ktorego wysokosc raty przekroczy 50%twojego dochodu... jesli nie masz historii kredytowej tez jest ciezko, konto w banku i 3-6 wplywow to jest nic innego jak chec doradcy w banku na wyrobienie planu.wciska ze jak zalozysz u nich konto i beda wplywy to dostaniesz kredyt,wez pod uwage ze w placowkach ludzie pracuja nie z doradctwa tylko ze sprzedazy produktow bankowych. nikt Ci nie obliczy tutaj zdolnosci(!)musisz isc do banku.wazny tez jest scoring, wiec nie wieadomo jak wypadasz(?!)wiem co mowie 10 lat w banku od doradcy do dyrektora...

Gość hanaja
dzie niestety teraz tak bedzie, ludzie sa przekredytowani!!!maja kredyty w wysokosci wiekszej niz ich finanse!banki traca kase bo ludzie nie splacaja

hanaja, ale wpływ od rodziców to nie jest dochód. Tak samo j ak alimenty nigdy Ci się nie wliczają w twoją zdolność. Jej zdolnośc jest równa zero! A zdolność wstępną obliczam, bez komunikowania się z BiK oczywiście..

Gość hanaja
;) wiem co jest dochodem a co nie;) z tym ze ma stale wplywy a kiedys banki az tak gorliwie nie spr skad jest kasa czy to wynagrodzenia czy kasa od rodzicow... wiec jest duze prawdopodobienstwo ze laska faktycznie dostala karte te kilka lat temu...

Gość hanaja
teraz co prawda juz w banku nie robie, (nadal w finansach) ale znajomi zostali no i mowia jak ciezko jest wyrobic plan.

Gość staaask
nie kilka lat temu bo w listopadzie ubieglego roku. sami do mnie dzwonili i wciskali na siłę. mogłam wziąć te kartę min na tys zł, najwięcej na 3 tyś. wziełam sobie,żęby mieć tak o.. na wszelki wypadek. w sumie to tylko raz z niej skorzystałam, jak pod koniec miesiąca byłam wypłukana z pieniedzy, a pies mi sie otruł i musiałam na ciepła korwe wyłożyć 300zł. a lat mam 22, prace jedynie sezonowe łapie, albo dorywcze na umowy zlecenia.. od 18rż konto w banku millenium. no i karte na 2 tyś dostałam :P

Gość hanaja
tak jest niestety, a hipo to juz w ogole masakra jest zeby wziac... tak kiedy bylo latwiej, kazdemu dawali nawet jak nie chcieli bo takie naciski z gory byly a teraz naciski sa ale na ekranie monitora widzisz "odmowa" i dyskutuj z klientem... doradca sam nie wie dlaczego odmowa tak jest i tyle, dopiero dyrektor cos tam zobaczyc moze a zwykly doradca ma wiadomosc taka na ekranie monitora i tyle...

hmm ale myslicie ze w euro rtv agd dostane bez zaswiadczenia?? jest toi pewne? bo na stronie pisze co innego...

Mówie Ci dostaniesz na pewno w Sygma Bank. Sygma bank obsługuje m. in RTV euro AGD. Nie musisz podawać zaświadczeń, i jak Cię pani spyta o dochody powiedz większe np. 1600-1800. W ostateczności jak system zażąda potwierdzenia to wyjdziesz i już nie wrócisz. Bez zawyżenia dochodów nie masz żadnej zdolności. W ostateczności idź do banku gdzie masz tą rate 600 zł i ubiegaj się o kredyt np. te 400 zł. Może jesteś u nich zaufanym klientem. Ale i tak mówie Ci Sygma - dostaniesz.

Gość hanaja
tak tylko ze podwyzszanie swoich dochodow(swiadomie)nawet jesli kredyt jest na oswiadczenie to nic innego jak wyludzenie kredytu co jest karane;)

no wlasnie ;/

Gość hanaja
moze po prostu popros kogos kto taka zdolnosc ma... ?

Gość hanaja
ja nie mowie ze cos sie ma dziac!uswiadamiam ze to karalne i tyle...

no dobrze to jak oni sprawdzaja ta zdolnosc i jest tam wysoki procent??

Gość kokijo
Sorry za znikniecie. No wiec nie mam zadnych innych zobowiazan ani nikogo na utrzymaniu. Mysle, ze te 5000zl chcialabym splacic w 2 lata, ale rozwazam tez wziecie karty kredytowej, tylko przy takich dochodach kiepsko to widze. Ostatnio bylam zainteresowana karta citibanku wizz i dupa, bo dochod minimalny to 1500 netto:O

a jak ktos jest w bigu czy gdzies dostanie?? albo w krajowym rejestrze??

Gość hanaja
w bik!jak jestes albo w krajowym to nie ma szans!karta jest najzwyzej oprocentowanym produktem, jesli nie splacasz w terminie calosci zadluzenia to cie odsetki zjedza...

nie no bo wzielabym na kumpla on ma bik czysty ale nie chca mu dac kredytu i mu w jakims banku powiedzieli ze moze byc w jakims centtralnym rejestrze zastrzezen ;/

up

Gość hanaja
wiadomo ze jest kazdy ale nie chodzi chyba o to zeby im to teraz tlumaczyc, a autorce chodzi o to ze jak "jest" tzn ze ma cos na sumieniu ot co...

wlasnie :) ale bik jest czysty wuec chodzi o cos innego moze za mandaty gdzies go podali nie wiem

Gość hanaja
a proszek wlasnie ze jest -klient z dobra historia w bik-taki komunikat sie pojawia albo -odmowa(bik!)

Gość jaaaaa pierrrdole
a na chuj ci kredyt na telefon, bierzesz roczny abonament (do 40zł) albo na 2 lata za 20zł w którejś z sieci telefonii komórkowych, dostajesz telefon za złotówkę, góra 50zł i wychodzi ci na to samo, a nawet lepiej, bo zamiast na telefon, wydajesz na rozmowy, ludzie, myyyyyślcie! :o🖐️

Gość hanaja
a moze ona chce jakis super ekstra ?ale jasne masz racje;)