Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak mu wspolczuje :(((((

ile kasy dostanie taka osoba co miesiąc?

Polecane posty

-sama jest na rencie zdrowotnej, nie może podjąć wielu prac, jest w wieku młodzieży studiującej ale nie studiuje - jeden z rodziców biologicznych umarł - drugi z odziców biologicznych chory , na rencie, nie pracuje - jeden z rodziców adopcyjnych ktory do tej pory zarabaiał na rodzine zmarł ile bedzie miała ta osoba?

To mój kot Leon :classic_cool:

to osoba mająca 20-22 lata... jest w trudnym położeniu , dorabia, zastawiam sie cyz ma wystarczająco czy nie potrzebuje pomocy :(

Gość dfdfdfdfdfdffgfg
no ale ta osoba ma RENTE swoją i rente mamy (czy taty), wiec ma juz utrzymanie, wiec o co chodzi?

no ale ten renty nie są wysokie a ta osoba co zmarła i utrzymywała rodzinę czyli siebie i 2 bezrobotne osoby na rencie zarabiała koło 5 tys. to jak teraz wiązac koniec z koncem ?

Gość sdsdsdsdsdsddf
no sorry ale zarobek 5 tysiecy to chyba zylas w luksusach :O a teraz ten ktos umarl a ty musisz zyc jak przecietna polska rodzina, i dobrze bo w koncu zobaczysz jak to jest i dostaniesz po dupie :O nie mozna wiecznosc miec luksusow :O

to nie o mnie chodzi ale o pewną osobę o którą się martwię, nie żyli wcale w luksusie, nie wiesz chyba że jak są chore osoby w rodzinie to kasa idzie w peirwszej kolejnosci na leczenie, leki , rehabilitacje itp. żyli jak rodzina. a teraz ta osoba została sama z chorą osobą nie wiem jak sobie poradzą

Mi się wydaje, że sporo kasy powinna dostawać ta osoba, ale w Polsce nigdy nie wiadomo...;)

Gość biedni nie byli...
mi ich nie szkoda, a co maja powiedziec osoby co zarabiają 1000 zl i musza utrzymac dwojke dzieci?