Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jak i gdzie poznać mężczyznę marzeń?

Polecane posty

Gość belerofront..
no widzisz jaka jesteś niedojrzała, mylisz celibat z impotencją a do tego nie skumałaś przenośni i ty chcesz mieć mężczyznę? po co?

Jak dobrze, że są na forum tacy dojrzali ludzie jak Ty którzy wytkną mi moją głupotę i z każdego żartu zmontują ripostę ;)

Gość belerofront..
odpowiedziałem ci na końcu poprzedniej strony a po za tym do ciebie nie trafiaja żadne argument, bo jesteś za bardzo zafiksowana swoimi idealistycznymi poglądami

Gość no to napisz jaki on jest
wszyscy z chęcia poczytają

Gość kliknij jej link
to sie dowiesz :classic_cool:

Gość belerofront..
no właśnie, fiku napisz jaki on jest, ten ideał :)

Gość klinkier
a tak sobie jednak zaglądam po paru godzinach... a tu ciągle to samo. Gombrowicz w grobie rechocze: Polacy są dobrzy w tym zajęciu- jak ono sie nazywa Mistrzu? UPUPIANIE -------------- fiku, żebyś sie czasem nie dała upupić tym zgorzkniałym miernotom, masz byc kwiatem narodu, nadzieją że młode pokolenie ma jakieś ideały, że są wartościowe osoby i że podli ludzie ich nie ściągną do swojego zgniłego poziomu. fiku- wierzę w Ciebie ! :-)

Ideał - to co w stópce, intelektualista z pasją i charakterkiem :) żaden książę na koniu, James Bond itp. nie dam się upupić :)

Gość 20 lodówek
i co dostałaś jakąś odp. na pytanie z tematu?

Gość belerofront..
intelektualista z charakterkiem? może jeszcze z temperamentem? kolejne irracjonalne zestawienie ale masz rację fiku, bądź dzielna, za sto lat będą o tobie pisac w podręcznikach historii na jednej stronie z kaczyńskim, który też umie życ tylko ideałami i nic do niego nie trafia:)

no przecież ja odpowiedziałem poprawnie na wszystkie pytania z ankiety i co, i nic. Zciema na maksa :D

"intelektualista tzn taki typ studenta w okularkach hmmmmmm??????" Myślę, że to dość ogólne pojęcie :D Jeżeli masz na myśli oderwanego od życia kujona to nie :D Ja wkraczam w dorosłe życie i nie chcę też wiecznego studenta. Inteligentny facet, o szerokiej wiedzy i obyciu :) P.S.: Okulary są sexy.

"belerofront.. intelektualista z charakterkiem? może jeszcze z temperamentem? kolejne irracjonalne zestawienie ale masz rację fiku, bądź dzielna, za sto lat będą o tobie pisac w podręcznikach historii na jednej stronie z kaczyńskim, który też umie życ tylko ideałami i nic do niego nie trafia" no przecież jest punkt w ankiecie z temperamentem! Nie udawaj że nei widziałeś :D

Gość wesoly romekkkkk
"P.S.: Okulary są sexy. " Czyli sama je nosisz :classic_cool: kolejna rzecz przemawiajaca przeciwko tobie :D

Gość belerofront..
oczywiście, że widziałem i dlatego twierdzę, że twój ideał nie istnieje a tak po za tym, to dokształć się trochę bo znowu mylisz pojęcia, inteligentny, to nie to samo co intelektualista :) oj, fiku, fiku, co z ciebie wyrośnie

Gość ciebie to przekonac
do niczego sie nie da, bedzoesz sobie żyła w tym swoim wyimaginowanym świecie, aż sie obudzisz nako pomarszczona spara panna i wtedy napiszesz na forum, ze szukasz kochanka, ogarnij sie

Gość hjnoi
hehe widzę,że temat trwa a z fuki muki :) można się tylko pokłócić :P Działasz drażniąco na facetów :)

Gość hjnoi
mnie też wyprowadziłaś dziś trochę z równowagi ale mi już przeszło :P Tobie wszyscy piszą dwie rzeczy Marzycielka idealistka oraz Ci dokuczają :)

Gość belerofront..
ależ skąd, ja tylko się z nią droczę :D

Gość hjnoi
Ale z nią nie ma sensu się droczyć :)

Rozmowa zależy od osoby :) Lubię słuchać o podróżach, o technologiach ... lubię zadawać niezręczne pytania: a jak to działa? a czemu tak? itp. :D Lubię się droczyć ;) Wyprowadzam z równowagi niechcący ;)

Gość hjnoi
Ja też się lubię droczyć, ale jakoś mi się odechciało :P

Gość hjnoi
Słuchaj fiku zawsze możesz poszukać wśród profesorów na uczelni :)

Wszystkim mówię dobranoc 🌼 Zajrzę tu jutro :) i się z Wami podroczę. Ewentualnie (w razie pojawienia się wnoszących coś wypowiedzi), odniosę się do nich. Pa, słodkich snów :)