Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fiku mikuuu

jak i gdzie poznać mężczyznę marzeń?

Polecane posty

Gość oooj strasznie ci wspolczuje
"Dopiero niedawno zaczęłam się otwierać na świat " Dopiero cie niedawno wypuscili z piwnicy ? kurde to zmienia postac rzeczy 🖐️

Gość czyżby fiku mikuuu
tylko nie otwieraj się za szybko, spokojnie, powoli, itd. itp., ale koniecznie musisz mnie poznać z PPL :D Obiecuje, że będę najlepszym szwagrem na świecie ;)

O właśnie, wcześniej mi uciekło kilka ciekawych zdań które napisałem, ale czyzby fiku miku dobrze pisze, życia musi poznać. Do tego jak naprawdę będzie pokorna to może wtedy, ale w obecnie może zapomnieć.

Gość a czego tu zazdroscic
wszak kazdy kiedys mial te nascie lat 🖐️

Gość czyżby fiku mikuuu
nie, zazdorościmy jej fajnej siostry :D

Gość hjnoi
Ale ona nie ma wesołego życia :) Nie wmawiaj nam tego :P

"Dopiero niedawno zaczęłam się otwierać na świat " przedtem nie wiedziałam czego chcę od życia, nie wierzyłam w realność swych marzeń, teraz wiem, że chcę i mogę, że można chcieć od życia więcej :)

Gość czyżby fiku mikuuu
ma życie jak każda osoba dorastająca do związku, jedna w wieku 18 lat inna w wieku 25 lat, Fikulińska może potrzebuje jeszcze troche czasu, ale jej cudowna siostra PPL powinna byc już gotowa :D

i już nie boję sie mówić na głos czego pragnę i po to sięgać :) no może czasem z lekką nieśmiałością to robię, ale robię to :)

Gość hjnoi
i odrobinę zrzędzenia i braku kultury :P Ale takie obie jesteście siostry ? Przekonane o swojej zajebistości ? Tak was wychowywano ?

Gość wolalbym juz ta matrone
niz rozpieszczona marzycielke

Gość hjnoi
Dobrze że nie ma przyjemności poznać tatusia :classic_cool:

Gość hjnoi
PrzemierzamPolaLasy Dlaczego uważasz że pełna optymizmu i radości życia dziewczyna musi być zaraz wyniosła ? Jedno nie ma związku z drugim

Gość czyżby fiku mikuuu
przestańcie pitolić, bo moje podchody do PPL giną w Waszych wypocinach :D

Gość i masz racje lepiej pokazywac
ze ma sie te nascie lat , byla juz tu taka zwala sie "depeche15" i udawala dorosla co jej z reszta nie wychodzilo

Gość czyżby fiku mikuuu
hjnoi - ona nie jest wyniosła, ale wykazuje się dystansem do samej siebie i do innych, trzeba jej jeszcze troche doświadczenia, ale będą z niej ludzie, tak jak teraz są z PPL ;)

'Dlaczego uważasz że pełna optymizmu i radości życia dziewczyna musi być zaraz wyniosła ? Jedno nie ma związku z drugim' Fiku nie jest wyniosła, po prostu zna swoje wady i zalety, wie, czego oczekuje od życia, wie na co ja stac i na co moze liczyć. Jak chcecie zahukanego Kapciuszka, to nie ta bajka;).

Gość klinkier
znikam z tego tematu, masz sympatyków, masz wrogów czyli jesteś normalna ;-) pamiętaj o mojej poradzie w temacie: wolontariusze to fajne chłopaki. Mają więcej w głowie niż ich rówieśnicy i spełniają większosc twoich wymagań :-)

Gość hjnoi
Fiku nie jest wyniosła, po prostu zna swoje wady i zalety, wie, czego oczekuje od życia, wie na co ja stac i na co moze liczyć. Jak chcecie zahukanego Kapciuszka, to nie ta bajka Zapytam zgromadzonych tutaj Państwa, ktoś do cholery dowiedział się na stać Fiku ? Bo na co liczy to ja już wiem, chociaż bardziej boję się że jednak nie wiem :D

Gość ja spelniam prawie wszystkie
wymagania, ale ja nie jestem zainteresowany z jednego powodu wiekowego dziewictwa

Gość hjnoi
a ty PPL prowaqdzisz rónoległy topic że szukasz męża, i co udało Ci się :D