Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka WAWA

beznadziejnie zakochana w Tunezejczyku:(

Polecane posty

Gość flow
karolina jacy faceci? tu na forum same baby pisza z toba! jaka zazdrość? choć cie tu nie znamy, chcemy dla ciebie dobrze, jakos cie ostrzec....w jakos sposob uchonic przed tym co ci moze grozic

Gość Karolinka WAWA
nie musze zmieniac. to facet musi jesli chce byc z arabka, gdy nie jest muslim.

Gość cos wiem
a ile Ty masz lat w ogole? i czy masz z nim teraz kontakt ? jak tak to jaki ?

Gość Karolinka WAWA
ja mam 22 a on 28

Gość Gdyyyy miłość jest!
Ty chyba nie jesteś w temacie. Miałam wielu muzelumanow znajomych- zanim się na nich nie poznałam !! Nie mieszkam w Pl wiec tu co 2 to muzelumanin i z tego co wiem to oni chcą żonę ze swojego kraju i swojej religii a te które do tej grupy nie należą są zabawka na kilka tygodni. Ja ochrzcilam swoje dziecko i mogę Ci zapewnić ze żaden muzelumanin nie pozwoli aby twoje dziecko przyjęło jakiś sakrament katolicki

Gość Gdyyyy miłość jest!
I jeszcze jedno: po 1) w koranie pisze ze mężczyźni maja prawo bić swoje zony!!! Poczytaj sobie koran to Ci się odechce. A po 2) jak będziesz miała syna to musisz go poddać obrzezaniu. Jeśli chcesz zadać swojemu synowi tyle cierpienia to proszę bardZo. Ale naTwoim miejscu pierwsze poczytalabym coś o tej kulturze, islamie, prEczytala koran a pózniej podjęła decyzje czy chce żyć jak niewolnica.

Gość Karolinka WAWA
ja to wiem. ale mlodych muslimow bedzie % wiecej w EU niz innowiercow. wiec to wcale nic zlego. w Polsce tylko moze byc klopot. niestety Rydzyki i inne glupki zly obraz daja.

Gość Karolinka WAWA
obrzedzane u facetow jest ok. wiem co mowie :) a jesli chodzi o bicie. polacy tez bija. jak sie nie zdradzi to nie bija. ja bede wierna.

Gość flow
"jak sie nie zdradzi to nie bija" chyba to powinno byc inaczej napisane -jak sie nie bedziesz przeciwstawiac to nie bija (czyli poprostu nie mozesz miec swojego zdania) a co z wychodzeniem na ulice? przeciez u nich to tylko w towarzystwie meza lub kogos z rodziny nie jestem pewna ale makijaz i mini czy np stroj plazowy tez odpadaja

Gość flow
no i 22 lata... nie chcesz sie w zyciu spelniac? studia, praca? a co na to twoi rodzice?

Gość Karolinka WAWA
normalnie mozna sie ubierac. no coz rodzice wiedza ze zwiazki mieszane to norma teraz.

Gość Gdyyyy miłość jest!
Tak młodych będzie wiecej. Ale to nie chodzi o to gdzie się urodzisz ani jakieasz obywatelstwo tylko co ci rodzice przekazali. A im wszczepia się od małego koran który żyje innymi zasadami. Nie bądź naiwna. Moja koleżanka miała chłopaka turka. Byli razem od 2 tyg a on już ja sprawdzał odbierał z pracy zawozil i bez niego nie mogła wyjść. Po 3 tyg chciał sex a jak się nie zgodziła to tak ja popchnal ze wylądowała na środku ulicy. Dobrze ze było czerwone wiiec auta stały :/ i kazał nosić chuste na włosy. U Turków tak się nosi, a w Tunezji tylko oczy pokazywać możesz . Nie kompromituj się bronieniem go bo ja zylam z tymi ludźmi i wiem jakimI prawami rządzi islam

Gość INEZ /
Karolinka WAWA obrzedzane u facetow jest ok. wiem co mowie a jesli chodzi o bicie. polacy tez bija. jak sie nie zdradzi to nie bija. ja bede wierna.:D:D:D---dziecko jak ty masz 22 lata to ja 80-piszesz jak uczennica z podstawowej , a ten domniemany arab jezeli ma 28 lat to chyba jest z 4 razy zonaty:WIEC JAKBYS NIE PATRZYLA JESTES TYLKO DO WYRUCHANIA :D:D:D

Gość Karolinka WAWA
od razu widac ze zazdrosny polak :)

Gość Karolinka WAWA
spadaj polaczku :)

Gość INEZ /
KTO MOZE BYC ZAZDROSNY O TAKIE SCIERWO JAK TY-KIJEM BY CIE NIE DOTKNAC ZEBY SYFA NIE DOSTAC FUUUUUUUUUUJJJJJJJJJJJJJJ POLSKA SZMATA DZIWKA KURWA-TO NIE MOJE SLOWA ALE CZARNYCH :DAJ IM DUPY BEDZIESZ SIE UWAZALA ZA GWIAZDE BURDELU;NA NIC WIECEJ CIE NIE STAC;I DO POLSKI NIE WRACAJ;ZYCZE ABYS ZGNILA NA ARABSKIM BARLOGU

Gość Gdyyyy miłość jest!
Zazdrośni ?? Wszyscy Ci doradzają i mówią prawdę. Czego niby zazdrościć ?? Ze się w gowno chcesz wpakowac a za pare miesięcy będziesz na tu na forum płakać jaka to nieszczęśliwa jesteś?? Ity myślisz ze cały czas sielanke będziesz miała?? To w błędzie jesteś. Ja tez z mężem miałam na początku problemy kulturowe religijne ale się dotarlismy. A naczesciej takie malzentwa kończą się rozwodem. Skąd wiesz czy będziesz miała to szczęście na milion czy wyjdzie tak jak "zazwyczaj"?? Przestań żyć w bajce i pomysl realistycznie

Gość Karolinka WAWA
podpisujesz sie jak kobieta... jestes gejem?

Gość Karolinka WAWA
prowokuja to te glupie polaczki! ze tez mne musieli wkurzyc. wiedzialam ze tak bedzie :(

Gość Gdyyyy miłość jest!
Po co pisalas jak wiedzialas? To co chcesz od nas usłyszeć skoro prawda cię wkurza??

Gość jezu jakie małżeństwo
O CZYM WY MÓWICIE? Facet ją pobajeruje i tyle, jednocześnie to on ma 5 takich idiotek. Więc jej nie straszcie małżeństwem z arabem, bo żadnego ślubu na jej szczęście nigdy nie będzie. Autorko, żadne słowa rozsądku do ciebie nie przemówią, więc jak już będziesz się oddawała "miłości", to tylko pilnuj, żeby ciąży nie było. W ten sposób po arabskiej przygodzie zostanie ci jedynie kac moralny i wstyd jak cholera, ale nic więcej. Jesteś jedną z tysięcy idiotek i ZAWSZE schemat jest ten sam, więc szkoda słów na tłumaczenie ci czegokolwiek. Tak, tak, twój habibi jest inny ;) Tu masz temat http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3561158 , przyczytaj cały, uważnie. Zmądrzejesz albo nie.

Gość Karolinka WAWA
jaki prawem nazywaja go brudasem, ajk on jest bardzo zadbany? idioci. za duzo tu facetow prawikow :)

Gość trujecie siebie
Zdrowi na umyśle ludzie bez problemów psychicznych nie zmieniają religii a juz na pewno nie na Islam. Tez mam takie dwie grube, obleśne koleżanki co by nikt ich kijem nie dotknął - to sobie do Egiptu pojechały na wycieczke i znalazły "chłopaków" muzułmanów. Ciebie też pewnie jakiś muzułmanin ch**em nawrócił. Teraz sobie chodz ze szmatą na głowie i bądz traktowana jak szmata przez swojego muzułmańskiego męża-właściciela. A najlepiej wyprowadz sie na pustynie to szybko zmienisz zdanie. Islam jest ideologia. Przemoc nie tylko dotyczy kobiet, ale kazdego infidela/niewiernego. Dopoki ostatni nie jest nawrocony na islam, dopoty muzulmanie beda prowadzic wojne z zachodnia cywilizacja. Przyjezdzaja do Europy bo jest tu lepiej, ale jednoczesnie chca zmienic Europe na republike islamska. A tu link do you tube: Oslo, Norway - ALL Sexual Assaults Involving Rape In Past 5 Years Committed By Muslims - Fact Gwalty w Europie popelnione przez muzulmanow to juz normalka.Dlaczego media milcza?

Gość Iza po wakacjach :(
do autorki - jeste w podobnej sytuacji, masz moze GG?

Gość stokrotka/
cze!Mojego Habibi poznałam w Polsce na sylwestra Tak mi pięknie rozpoczął się Nowy Rok Od razu wpadł mi w oko, same rozumiecie tunezyjscy mężczyźni są przystojni Na początku miałam pewien dystans do niego ale okazał się bardzo sympatycznym facetem. On ma 23 lata i jest piłkarzem, kocha sport Ale niestety kończy mu się wiza i nie może zostać w Polsce. W Polsce trudno o prace praktycznie o wszystko dla obcokrajowców. Zastanawiam się co dalej robić ? Z jednej strony bardzo mi na nim zależy i chce go bliżej poznać a z drogiej On będzie kilkaset km stąd eh