Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka WAWA

beznadziejnie zakochana w Tunezejczyku:(

Polecane posty

Gość flow
nie zwracaj na nich uwagi. pytałam co teraz planujesz zrobić?

Gość szczera jak zawsze
dziwczyno, na wstepnie zacznij sie juz leczyc z tej chorej milosci, on nigdy nie pokocha Cie wybacz za szczerośc. byłam 2 razy w tunezji, mogłabym miec tam połowe z hotelu jak kazda polka czy dziewczyna z europy. nie wiesz jacy oni potrafia byc podstepni, mili,kochani w minute zrobić w ch*** kiedy Ty sie nawet tego nie spodziewasz. masz pytania to pytaj czytałam mnostwo ksiazek o tematyce arabskiej, znam wielu muzułmaninow i mam pełno kolezanek ktore są w zwiazku z tunezyjczykami badz były-wszystkie zaczynały sie i konczyły tak samo!!!

Gość Karolinka WAWA
mysle moze zeby go sprowadzic do polski zalatwic pobyt, i wyjechac do Francji czy Niemiec. tam jest duzo arabow, wiec lepiej mu bedzie. i mi tez.

Gość szczera jak zawsze
przykład: po 1 powrocie z tunezji miałam ana fb kilku znajomych animatorow z hotelu gdzie mieszkałam na czas urlopu. teksty typu" yopu are so nice, only you in my heart" pojawiały sie pod kazdym zdjeciem kazdej dziewczyny ktora miał w znajomych potencjalny tunezyjczyk. za pare lat bedziesz sie smiala ze bylas taka naiwna i uwierzyłas. a teksty o brak kasy to normalka u nich. Moja znajoma mieszkała z tunezyjczykiem w tunezji, obiecywał jej slub,małzenstwo,dzieci, milosc i rodzine. Gdy ona zostawała w domu , bo on rzekomo miał coś załatwić na miescie, piepr**** się z angielką ważącą 100 kg ktorą obiecała mu laptopa i nowy telefon. jak sie potem okazało miał kilka narzeczonych z Polski i nie tylko

Gość lumpataastrata
głupia kurwo tylko robisz reklamę multi-kulti

Gość lumpataastrata
zreszta europa i tak pewnie bedzie nie dlugo arabska, musimy ich szanowac. a nie tylko zyc stereotypami. Europa nie ma prawa być islamska a ty głupia kurwo za takie teksty idź się jebnij w baniak...

Gość Karolinka WAWA
nie wszyscy tacy, ale faktycznie jest tam sporo podrywaczy. ja mu ufam. wiem, ze nic zlego mi nie zrobi.

Gość ertzop
ALBO JESTES GLUPIA KURWA ALBO DURNA MALOLATA

Gość Karolinka WAWA
lumpataastrata kolejny glupi facet. europa sama tego chciala sprowadzajac ich do siebie. euroarabia tak tam nazywaja EU. przynajmniej to faceci, zakladaja rodziny, chca miec dzieci, pracuja ciezko, nie pija.

Gość szczera jak zawsze
przecież to podzyw.... Potem będziesz beczeć głupia dz*** ze Cie leje Twój kochany tunezyjczyk ale to juz Twoj problem

Gość lumpataastrata
wypierdalaj z takimi poglądami ciapaci nie pozwalają budować katolikom kościołów np. w Jemenie, kobiety u nich mają chodzić okryte a za odstępstwo od wiary karze się śmiercią... a jka to wygląda na gruncie Ue mogą sobie bez ograniczeń stawiać meczety, ich kobiety mnie muszą ściągać burek i nasza religia nie przewiduje śmierci za odstępstwo od wiary..... dostają socjal od rządów europejskich, niechętnie się asymilują z autochtonami plus wsczynają burdy i niszczą dobytek Europejczyków... muszą wypierdalać z Europy...

Gość lumpataastrata
mam w dupie to, że ci ludzie wywodzą się z dawnych kolonii angielskich i francuskich głównie mają wypierdalać jak nie chcą się asymilować...

Gość flow
no ale jak go chcesz sciagnac? skoro on kasy nie ma... za co przyjedzie?

Gość RESPOTA
dziecko na jakiej wsi sie wychowalas? za grosz inteligencji,zwykla baba z pluga odciagnieta, idz lepiej krowy wydoic i tam sie rozczulaj na temat czarnucha

Gość lumpataastrata
Ślepe lewackie rządy UE jeszcze nie widzą jaki bat kręcą na siebie, swoich obywateli i Europę..

Gość Karolinka WAWA
to my musimy sie dostosowac. u nas nie szanuje sie kultury, ani rodziny. oni to zmienia. ktos musi na nas pracowac, a oni maja po 2 dzieci minimum. moj mi mowil, ze we Francji 40% mlodych to jego bracia w wierze.

Gość cos wiem
sluchaj biedna zakochana dziewczyno kilka razy bylam w Tunezji i doskonale wiem co sie dzieje oczywiscie ze sa wyjatki wsrod wszystkich wlosi sa podrywaczami, a mam cztery kolezanki w szczesliwych zwiazkach z wlochami mam jedna ktora wyszla za araba (chyba turka) i zyja w PL jest im dobrze... ale on skonczyl studia tutaj, tutaj zyje i zyje jak europejczyk zobacz sobie film http://www.hbo.pl/article/bunga-bunga-w-egipcie-czyli-i-love-you_11996 on wlasciwie jest specjalni zrobiony i postacie sa fikcyjni... ale mowi o PRAWDZIE oni wszyscy sa biedni, nie maja kazy zeby zadzwonic, nie maja kasy zeby do Ciebie przyjechac.... daj sobie troche czasu i zobacz co bedzie za kilka tygodni smieszne jest to, ze ja bylam w egipcie (juz jako mezatka i na dodatek z mezem ) a kolesie mnie "wyrywali" jeden mial moj nr telefonu poniewaz byl z oblsugi i mial wyslac sms jak beda gotowe zdj do odbioru z wycieczki po powrocie do PL przez dwa msc pisal do mnie sms i puszczal dzwonki... ze mnie kocha, ze mam "bjutiful ajs" , ze chce miec ze mna slub i dzieci :) napisalam mu raz ! ze moj maz jutro leci do egiptu i go odnajdzie... od tej pory juz nie pisal.... czy to znaczy ze sie odkochal ? ze juz nie mam bjutiful AJS ????????????? KOCHANA ZAKOCHANA !!! nie Ty [pierwsza i nie ostatnia, slonce, woda i dobre drinki sprzyjaja.... oni sa seksowni, napaleni, maja genialne podejscie zeby zauroczyc kobiete .... odczekaj zajmij sie czyms, idz do kina, umow sie z kims, nei wiem ile masz lat i jakie zycie prowadzisz.... CZAS CZAS CZAS a wszystkim kretynom ktorzy obrazaja, dziewczyne zycze powodzenia ... ze wam nei szkoda czasu na pisanie tak idiotycznych postow.,... odwalcie sie od kobiety i tyle pozjadali rozumy zycze Ci powodzenia w leczeniu milosc, ktora moim zdaniem nie ma przyszlosci ale jesli dasz sobie i jemu czas,.... mnina tygodnie to zaproponuj mu skype (jest darmowy) i przegadaj z nim kilka nocy, dni.... a jak sie utrzyma za pol roku jedz i sprawdz co i jak tylko jemu mu nic nie mow o swoich planach

Gość Karolinka WAWA
nie wiem. mam 2000 odlozone, on pewnie tez cos moze zarobic. w Polsce bedzie latwiej, ale nie chce tutaj byc, lepiej zagranica, tylko prace dostac tam :(

Gość lumpataastrata
to my musimy sie dostosowac. u nas nie szanuje sie kultury, ani rodziny. oni to zmienia. ktos musi na nas pracowac, a oni maja po 2 dzieci minimum. moj mi mowil, ze we Francji 40% mlodych to jego bracia w wierze. jesteś pierdolnięta jesteśmy w Europie a nie na Plłw. Arabskim... bo u nas nie ma tkiego rygoru jeśli chodiz o kwestie kultury, obyczajowości i dobrze Europejczycy nie potrzebują tych brudasów, wystarczy im godnie płacić... uniwersalizm europejski kreowany przez KK już przeżywaliśmy nie mma zamiaru przechodzić powtórki kreowanej przez Islam...

Gość lumpataastrata
Europa dla Europejczyków masz odminne poglądy to wypierdalaj do Afryki albo Azji... tam możesz obcować z Islamem bez ograniczeń..

Gość flow
do "cos wiem" masz racje ale co z tego? autorka nie chce takich rad- ona chce sie z nim przeprowadzic do innego kraju, uwaza ze on jest inny. z tego co pisze to jest juz lekko zafascynowana kultura i religia islamska. autorko- a moze zrob tak... nie pozyczaj mu kasy na przyjazd do ciebie, niech sam cos wykombinuje i zdobedzie kase...wtedy sie przekonasz czy mu zalezy na tobie, jesli tak to sanie na glowie zeby te pieniadze pozyczyc /ale nie od ciebie

Gość Gdyyyy miłość jest!
W jakimś sensie maja racje bo muzelumanie za bardzo poukładane w głowie nie maja. Ale z drugiej strony ja jestem żona hindusa. Napoczatku słyszałam same wyzwiska , a jak ludzie zobaczyli ze mój mąż to miły spokojny i ułożony facet to zaczęli go szanować. Żyłam u jego rodziny przez rok(to był także mój wybór) i nikt mnie tak nie bił albo nie szanował. Ale on był hindusem, muzelumana bym się bała. A poza tym to nie pisz o takich sprawach na forum po Cię tu zlinczuja.

Gość Karolinka WAWA
jak chcesz byc z arabka, to nie muszisz mnie wyzywac. musisz tylko zmienic wiare i przestac pic! po co ta zazdrosc? przecie i tak wiadomo ze Islam bedzie dominowal w europie bo oni maja dzieci a europejczyc nie chca.

Gość RESPOTA
Karolinka WAWA umyslowo ograniczona,jedz do swojego czarnucha , jednej kurwy mniej w polsce.zrob sobie 10 bachorow wsadz chuste na leb,a czarnuch niech cie tlucze po tym durnym lbie ze na chleb nie zarobilas

Gość lumpataastrata
jak chcesz byc z arabka, to nie muszisz mnie wyzywac. musisz tylko zmienic wiare i przestac pic! po co ta zazdrosc? przecie i tak wiadomo ze Islam bedzie dominowal w europie bo oni maja dzieci a europejczyc nie chca. jaka zazdrość zastanów się mi chodzi o strukturę demograficzną w Europie, system religijny, strukturę społeczną.. Nie można dopuścić, aby Arabowie skolonizowali następny kontynent i zamienili go w republiki islamskie...

Gość lumpataastrata
Ale on był hindusem, muzelumana bym się bała. A poza tym to nie pisz o takich sprawach na forum po Cię tu zlinczuja. Hindusi są w porządku w miarę pokojowe usposobienie, bezkonfliktowa religia, brak ekstremizmu.. Ale nie kurwa muzułmanin..

Gość cos wiem
Karolinka WAWA jak chcesz byc z arabka, to nie muszisz mnie wyzywac. musisz tylko zmienic wiare i przestac pic! po co ta zazdrosc? przecie i tak wiadomo ze Islam bedzie dominowal w europie bo oni maja dzieci a europejczyc nie chca.] ON CI CHYBA EJDNAK SZAMO ZROBIL

Gość Karolinka WAWA
nie jest czarny. wyglada troch ne Wlocha! dla mnie to juz kilka krajow jest Islamskich. Polska jest zamknieta. wiedzialam ze sie ktos przyczepi, ale widac faceci nie moga przebolec ze polki ich wola. zadbani, przystojni, czuli - wiekszosc takich jest. a polacy wiadomo...

Gość lumpataastrata
Ale on był hindusem, muzelumana bym się bała. A poza tym to nie pisz o takich sprawach na forum po Cię tu zlinczuja. ty jesteś ograniczona czy jaki pies? czy ja piszę o zazdrości czy o imigrantach arabskich i ludności arabskiej w Europie... jak se chcesz z nimy być to wyjeżdźaj do Tunisi i sobie tam zostań nikt cię nie trzyma...

Gość Gdyyyy miłość jest!
A jeśli myślisz o nim tak poważnie to zapytaj się czy jeśli np. Pózniej byście naprawdę chcieli razem i np. Brać ślub to czy musialabys zmienić wiarę. Mojemu mężowi to nawet do głowy nie przyszło. Szanujemy się nawzajem i nawet mamy ślub kościelny. A jeśli Ci powie ze musialabys przejść na islam to radzilabym ci go kopnac w tyłek. Bo naprawdę będziesz miała przerabane.