Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karolinka WAWA

beznadziejnie zakochana w Tunezejczyku:(

Polecane posty

Gość Karolinka WAWA

wrocilam w zeszlym tyg z tunezji zakochana nigdy nie przypuszczalam ze to mnie spotka wlasnie tam i nie mialam pojecia jacy sa arabowie wiec chyba wpadlam w niezle bagno... moj hahibi jest jak zwykle animatorem ale z krotkim starzem bo dopiero robi to od 3 mies. w rozmowie nie chcialam mu wierzyc co mowil ze mial dziewczyne z pl ale zrobila sobie z niego zarty naobiecywala i niedala znaku po wyjezdzie a on by chcial mniec tylko jedna... i ze ja mu sie podobam ze chcialby zebym przyjechala do niego za miesiac... ze on wcale nie chce przyjezdzac do polski bo jemu tu jest dobrze wiec chyba nie chce tylko wizy odemnie poza tym nie zapytal mnie nigdy o pieniadze... sam mowil ze mi zaplaci zebym troche dluzej zostala... ale niestety przezemnie zostal zawieszony w pracy na 2 tyg bo przebywal ze mna na terenie hotelu po pracy.... i wogole mowil ze bedzie pisal i ze zadzwoni od mojego wyjazdu dzwonil raz i mowil ze nie ma kasy bo mu niechce wyplacic w pracy a ja mowilam ze chce zeby odwiedzil mnie w pl powiedzial ze chce tylko ciezko z kasa ale sprobuje porzyczyc od brata...albo od kogos nie poprosil mnie ani raz zebym mu wyslala wiec moze to dobrze o nim swiadczy?? jego kolega mi mowil ze on nie klamie ze jest z biedniejszej rodziny i wogole.... i ja chcialabym w to wszystko wiezyc ale chcialabym go mniec tu albo zastanawiam sie czy powinnam leciec do niego?? jeszcze nie dostalam od niego zadnego milego smsa w stylu kocham cie tesknie i wogole nie wiem czy mam sie z tego cieszyc czy nie... i wogole nie wiem co mam robic... pomocy!!!!

Gość eeeeeeeeeeet
nie jestes pierwsza i nie ostatnia, ktora on pokochal na zaboj :) Daj sobie spokoj.Lato sie skonczy i zapomnisz o nim.

Gość fdsfds
a jak cie jego rodzina zamknie w domu i zmusi do przejscia na islam ?

Gość Karolinka WAWA
mysle, ze nie. ze on jest inny od tych podrywaczy.

Gość Karolinka WAWA
nikt mnie do niczego nie bedzie zmuszal.

Ta, a potem ślub, islam, będziesz niewolnicą. Za duże ryzyko. Z takimi to się nie zadawaj. Mało to słyszałaś o takich miłościach? Poczytaj sobie, jest wiele książek napisanych przez kobiety, które przechodząc na islam przeżywały koszmar i nie mogły się z tego już wykręcić.

Gość Karolinka WAWA
wiesz... media taka opinie im robia. zydzi zrobili te zamachy wszystkie, a polacy tez bija i zamykaja w domach po slubie. kazdy jest inny.

nie mówie o mediach tylko o książkach. Autorkami są właśnie takie kobiety, które przeszły na islam, bo wcześniej wszystko było jak w bajce.

Jedź do niego obniżysz chociaż w PL statystykę głupoty kobiet . Pa i powodzenia.

Gość Karolinka WAWA
to klamsta, zby sprzedac sensacje. wiadomo nie wszytskie zwiazki koncza sie dobrze.

Już widać, że masz klapki na oczy. Skąd wiesz, że kłamstwa? Islam to najbardziej nietolerancyjna religia na świecie. Twój wybór.

Gość Karolinka WAWA
nie sadze. przeciez oni tam normalnie zyja... nie pija przynajmniej jak u nas. maja zasady.

Gość flow
i tak pożyczysz mu (czytaj dasz) tą kase. tak ci bedzie gadal o tym ze nie ma ani za co zyc ani za co przyjechac ze poprostu go sfinansujesz. a ty glupia siedzisz w Polsce zakochana a on w tym kurorcie bajeruje kolejna polke.

"mysle, ze nie. ze on jest inny od tych podrywaczy." taaa on jest inny...wszyscy oni sa tacy inni a jednak historia zawsze sie konczy tak samo...daj sobie spokoj dziewczyno...jak mozna byc takim durnym...on sie pewnie z kolegami przesciga ktory bzyknie wiecej urlopowiczek a ta przezywa....

Gość Karolinka WAWA
na pewno nie podrywa innych. pisalam on taki nie jest.

Gość Karolinka WAWA
on jest idealny i tak przystojny. przeznaczenie.

Gość flow
a niby czemu ma ich nie podrywac? bo tak tobie powiedzial? dzieli was duza odleglosc, nie wiadomo kiedy sie spotkacie wiec czemu ma byc ci wierny? jak sie pojawi na horyzoncie jakas kobieta ktora zechce rozwiazac jego problemy finansowe - nawet nie bedzie sie zastawial

Gość flow
przeciez "esemesow miłosnych" ci nie pisze wiec skad wiesz ze mu zalezy? tzn zalezy mu ale na : przeleceniu cie, wyłudzeniu kasy....itp

Gość ertzop
jebni sie w ten pusty sagan moze cie oswieci.nastepna dupodajka bo nic innego dla niego nie znaczysz.w ich kregach dziewczyna moze sie spotkac z chlopakiem tylko w towarzystwie rodziny, chcesz sie z nim na boku spotkac to juz masz stempel kurwy w jego oczach i oczach jego rodziny,nie licz na nic wiecej,juz sam fakt ze jestes chrzescijanka-jestes wedlug islamu niczym,nieczysta szmata.

Gość Karolinka WAWA
ertzop to forum dla kobiet, nie zawistnych i zazdrosnych facetow!

Gość flow
no dobra karolinko i co planujesz dalej? jechac do niego, czy on do ciebie?

Gość Karolinka WAWA
dzieki za pseudo porady i stereotypy zegnam ozieble!

Gość ertzop
Karolinka WAWA ertzop to forum dla kobiet, nie zawistnych i zazdrosnych facetow! DURNA PICZO jestem kobieta,i nie wiem o co tu byc zazdrosna????????????kurwe z siebie zrobic??????????????????? naprawde jebni sie w pusty sagan

Gość Karolinka WAWA
ertzop zadrosc. po co piszesz takie glupoty? wiele kolezanek mi go zazdrosci.

Gość hhhruuuuuuuuuuuuuu
durna ktretynka brudasowi dałas sie splugawic!!!! bekarty ci zrob,.to na oewno,bedziesz wyc na 100000000000000000000000000000000000% moze cie zamordowac 99%-100% powodzenia i zycze Ci aby Ci se udalo przrzyc,jestes młodai nie wiesz o zyciu za wiele,ale jesli cie zakatuje to coz....twoja mama poołacze,tego chcesz?

Gość Karolinka WAWA
zreszta europa i tak pewnie bedzie nie dlugo arabska, musimy ich szanowac. a nie tylko zyc stereotypami.

Gość Karolinka WAWA
glupi polscy faceci. zajmijcie sie soba, a nie obrazaniem mnie!