Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość belwisa

19 latka w ciązy zmarnowane zycie!!!

Polecane posty

Gość belwisa
tak, wtedy zle sie wyrazialm 8 tydzien ciazy. Myslicie sobie ze jak młoda dziewczyna idzie do ginekologa udaje jej sie szybko zalatwic wizyte - co waszym zdaniem niektorych jest juz w ogole 100% prowokacja to jest naprawde w szoku dopiero to do niej dociera a nie słucha co dokladnie ma zrobic kiedy jakie badania, nawet nie przeczyta dokladnie jak sa napisane na kartce bo obchodzilo mnie w tym momencie potwierdzenie ciazy.

Gość belwisa
nie podszywam sie za nikogo:( a skad wiadomo ze to musial byc dojazd a nie dojscie? i nigdzie nie napisalam ze do LEKARKI droga pani, radze powieszyc gdzies indziej.

Gość matacz...,.,.,.,.,.
same badanie od wejscia za drzwi lekarza ginekologa nie trwa dłuzej (pełen program z usg) jak 20 minut , nigdy też jak ide z kobietą do ginekologa nie czekam dłuzej jak 10 minut , wizyty są umawiane na godzinę ! koszt wizyty podobny 150 zł Bytom lekarz Andrzej Muryn

Gość no powiem ci że zmarnowałaś
se życie faktycznie... JAK MOŻNA BYŁO NIE UWAŻAĆ? jak się tyle wie o seksie i zabezpieczeniach to lepiej nie zaczynać teraz rok karmienia, potem jeszcze rok na macierzyńskim, potem możesz iść na studia... zaoczne oczywiście :-P

Gość matacz...,.,.,.,.,.
a co mamy nie ma > ojca tez nie ...a w zwiazku z tesciowej ? :) walnąć im dziecko i szalec dalej

Gość belwisa
uwazalismy i co z tego. ciekawa jestem naprawde jak zareaguje moj chlopak, ale mysle cokolwiek teraz powie to bedzie w szoku ale damy sobie rade , jestem jego pewna

belwisa .. Wiesz dziecko uwierzylabym Ci gdyby nie pracowala w szpitalu .. i w poradniach ..znam ten temat od podszewki , a Ty robisz z siebie idiotke a nie dziewczyne ktora studiuje medycyne , bo samo to o Tobie swiadczy. Ktos kto dostal sie na taki kierunek musi miec pojecie o wykonywanych badaniach , a ty sypnelas trzema podstawowymi badaniami .. w ciagu 40 minut wrocilas , idz dziecko do pokoju usiadz i przemysl , zadaj sobie pytanie po co to robisz bawi Cie to?

Gość matacz...,.,.,.,.,.
a co ma ci powiedziec , ja bym ci powiedział , ze to twój problem ...

Gość matacz...,.,.,.,.,.
jezeli mieszka na tej samej ulic y do ginekolog albo w poblizu - 40 minut wystarczy na załatwienie sprawy , sprawa sie komplikuje jesli musi dojechac . nie ma szans

Gość belwisa
jestem w pokoju i siedze.

Gość damy rade to nie to samo
co bedziemy dalej fajni młodzi i cool ciało po ciąży jeden wielki flak a z dzieciakiem trzeba caaały czas. UWAŻAĆ- tzn robić TAK żeby do niczego nie doszło jak byłam w tym wieku to się zabezpieczałam podwójnie. co za bezmyślość;-P

Gość matacz...,.,.,.,.,.
ciało po dzieciach wcale flakiem byc nie musi , przyjedz pokaze ci 45 letnią moją zone i sama , albo sam sie przekonasz ... ale rozumiem ...nie kazda tak ma ! podwójnie zabezpieczenie - podwójnie głupia jesteś

Gość ja żadnego flaka nie mam
ale mam znajome, jedną np co urodziła 18 lat... podwójnie to ty głupi jesteś, jasne najlepiej WCALE... tacy jak ty nie powinni się rozmnażać

Gość flow
prawdazawszeciezaboli_24 masz racje. student medycyny powinien troche operowac specjalistycznym slownictwem moj brat jest na medycynie i jak ostatnio bylam w szpitalu (anemia) to bez trudu odczytal te skroty, wyniki, ba umial powiedziec czego mi brakuje i ile a autorka albo kiepsko sie uczy i albo cos sciemnia

Gość belwisa
ja rowniez zegam i pozdrawiam!

flow:) wlasnie autorka sie pozegnala . Nie ma zielonego pojecia o medecynie bo nigdy na niej nie byla a tym bardziej ten temat nie byl prawdziwy :) .. od chwili jak napisala , ze jakas tam morfologia to az sie piciem zakrztusilam:) bo wiekszej specjalistki w medycynie nie widzialam , zabrzmialo to swietnie:) . przychodze do lekarza i lekarz mowi : Pani Aniu prosze zrobic morfologie , takie tam zwykle do niczego potrzebne badanie krwi .. hahaha:)dawno sie tak nie usmialam , ja za taki tekst w pracy dostalabym z miejsca dyscyplinarke

Gość matacz...,.,.,.,.,.
tylko głupiec sie zabezpieczy podwójnie , madry bowiem wie , ze zabezpieczenie jedno a dobre w zupełnosci wystarczy i powie ci to kazdy madry ! niewiedza jednak jest głupotą . A wiedza posiadanie jej, jak i znajomosc organizmu partnerki - madroscia , pozwala bowiem na sex bez zabezpieczen z 100% pewnoscia , ze do ciazy nie dojdzie - ale by to wiedziec , trzeba wiedziec co nieco , zatem byc mądrym ! kobieta płodna jest tylko w okreslonym czasie swojego cyklu ! płodnosc nastepuje po owulacji - to tak w skrócie ! głupolu w dniach nie płodnych choc bys sie zesrała z staran w ciąze nie zajdziesz ! bo to nie mozliwe ! ale znowu , by to wiedziec trzeba wiedziec co nieco :)

Gość belwisa
to Pani sie pozeganała, wiec ja pania pozegnałam! wiem co to morfologia i wszyscy juz wiedza ze PANI pracuje w szpitalu bo wspomina to pani przy kazdej okazji

Gość matacz...,.,.,.,.,.
a co to w szpitalu debili nie ma ? lekarzy idiotów też brak ? to bardzo ciekawe :)

Gość ja żadnego flaka nie mam
taaa, wiesz jak sie nazywają ci co używają kalendarza? rodzice tutaj dziewczyna chyba wyraźnie mówi że sie ZABEZPIECZAŁA a gdyby w ogóle nawet gumki nie miała to juz by była w ciąży ale z czwartym... plemniki zimują w organiźmie kobiety DWA DNI, a płodne sie przesuwają z byle gównianego powodu, np stres, zmiana klimatu pewnie masz smae ślepaki i to jest twoje zabezpieczenie :-)

Gość matacz...,.,.,.,.,.
swoją głupote cały czas pokazujesz , po pierwsze juz udowodniono ze w szczegulnych przypadkach plemniki zyją w organizmie kobiety nawet powyzej 72 godzin , wiec jak widzisz głupolu , gdzie tam twoje dwa dni ! dwa gdzie ja głupolu wspomniałem o kalendarzyku - masz informacje iscie z sredniowiecza , stad zwie cie głupolem i cały czas ci to udowadniam po trzecie , jak by ci sie nie przesunoł cykł , to cykl jest cyklem , a kobieta gotowa do zapłodnienia jest tylko i wyłacznie kiedy ? no wlasnie wiec marsz do ksiazek i ucz sie bys zmadrzała , wtedy głupot mi tu pisac nie bedziesz , bo jak kalendarzyk masz za metode główną ! to znaczy zes jednak głupia

Gość szczególnych nie szczegulnych
itd. od razu wiadomo z kim mam do czynienia. skoro aż 72h to po co ryzykować? i skąd wiesz że się cykl nie przesunął. współczuję tylko twojej żonie że sie musiała z takim przygłupem wiązać.

Gość belwisa
Po pierwsze nie mów do mnie per dziecko" bo rowniez jestem pełnoletnia, w innym wypadku jak rowniez bede zwracala sie tak do ciebie. Po drugie to jak Ty sie zachowujesz swiadczy wyjacznie o Twoim poziomie, nie mam nic w glowie? Na takie oceny, to nie wystarcza pozanc kogos i przebywac z nim kilka lat a co dopiero mowic tak osobie dopiero poznanej przez Internet.

Gość a kobieta nie świnia
"gotowa do zapłodnienia" phi

Gość matacz...,.,.,.,.,.
piszesz głupolu do faceta co ma 47 lat , a dzieci ma dwoje i oboje planowane . sex kiedy tylko chcę do dzisiejszego dnia . dlaczego współczujesz mojej zonie ? to dla mnie zagadką ...:) jak to skad wiem ? widzisz jaka głupia jesteś i jak wiele wiedzy ci brakuje :) wiesz co to jest pecherzyk graffa , wiesz co to owulacja ? nie mylic z menstruacją :) wiel jak widzisz przed toba , by z głupola stac sie madra

Gość matacz...,.,.,.,.,.
wiec zazywaj tabletki , przyklejaj plastry , zakladaj chłopakowi prezerwatywe , a nawet i dwie ! ale to tylko swiadczyc bedzie o głupocie zas tobie sie wydaje tylko , ze o twej przezornosci .