Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwa 85

pomocy!! on chyba ma inna!!

Polecane posty

Gość INEZ /
malwa 85 ten ten sam temat zalozylas pare tygodni temu:D:D:D ALEZ TY GLUPIA JESTES:D:D:D

Gość lavivaaaa
koleja teelenowela:D

Gość anatewka
jak tam autorko ?

maz przyszedł z pracy, zaczal mowic ze niestety ten wyjazd w srode, ale w sobote lub w piatek powinuen byc:o jasne. zjadl, przysiadl przy laptopie i tyle. teraz zauwazylam jak czesto pisze sms.:o spytalalm kto to, wykrecil sie ze asystent. kiedy szedł sie wykapac, wylaczyl laptopa, telefon zostawił, niesttey wszytskie wiadomosci byly wykasowane. byl czesto numer w wybieanych i odebranych pod nazwą "michał", spisałam go szybko i chcialabym zadzwonic upewnic sie ze to nie ONA. brakuje mi jednak sił. jak można udawac i tak oklamywac osobe z ktora jest 10 lat:o czemu zamyka laptopa? ma tamk co s do ukrycia. nie moge, wesprzyjcie:(

To nie pozostaje Ci nic autorko jak dalej z zimną krwią obserwować i czekać na rozwój wydarzeń...

Gość anatewka
eh autorko, przykro mi naprawde, jak chcesz to podaj mi ten nr ja zadzwonie i zobacze kto sie zglosi, mozesz na maila wyslac jak chcesz to podam

Gość maIwa85
zadzwonilam:( jakas kobieta odebrala:(:(:(

z Nerwów zapomniałam haslo do mego konta dlatego kochani utworzylam drugi profil .Zamiast l wpisalam duze I:( Cala dygocze, chyba sie zapije na smierc.

Gość anatewka
to trzeba pomyslec co dalej

Gość teraz to bym
na pewno pojechala na lotnisko i z zimna krwia oddala mu reszte rzeczy spakowanych w walizce i zyczyla dlugiej podrozy bo nie ma po co wracac, a przy okazji niech jeszcze placi za nadbagaz...

Nie mam sil:( Mam ochote pobic go. Boze jak mam wytrzymac do srody? Wpuszcza mnie na lotnisko z aparatem? Matko:(

Dziewczyny a moze wynajac detektywa? Ale jak ja to zorganizuje w jeden dzien? Jestem nawet w stanie pozyczyc kase aby przylapac go na goracym uczynku:( Kobieta ktora oberala telefon miala taki zmyslowy glos, jakas mloda:(

Gość anatewka
prawde powiedziawszy to nie wiem czy mozna na lotnisku robic zdjecia, a masz z kim pojechac na lotnisko?

Gość teraz to bym
starczy telefon z dobrym aparatem a najlepiej to niech przyjaciolka z Toba pojedzie i zrobi zdjecie bo bedzie Ci latwiej z kims bliskim

kurwa lezy wypachniony w lozku, oglada tv i ciagle z kims pisze!!!!!!!!!! zapytalam go zartem z kim tak pisze to mi sciemnia ze z kolega plotkuje na meskie tematy od kiedy on kurwa tak sie pryska chanelem do lozka:(

Gość creative zone
Kochana wspolczuje;/ menda jedna... Teraz musisz zaczac myslec o sobie, ja bym zrobila tak jak dziewczyny radza zrob jakies zdjecia i koniecznie miej kogos bliskiego bo jak Ci nerwy puszcza to ktos bedzie z Toba,trzymaj sie

Gość anatewka
a moze w drugą strone? pojedz z kims kogo on zna i niech ten ktos niby wpadnie na niego przez przypadek? Jakas kolezanka/kolega I najlepiej niech ten ktos doda ze jedzie wlasnie do turcji i ze Ty go odprowadzasz. Szanowny Mąż bedzie ugotowany, a TY nie bedziesz tam sama i łatwiej Ci bedzie to przejsc.

Gość Meleńka 88
Strasznie mi przykro... nawet nie wiem co napisac:(

Gość creative zone
Ostatnio moj facet mowil mi ze jego kumpel jakas malolatke poznal, moj zanim sie zorientowal ze sie wygadal bylo juz za pozno;) ale w zyciu bym sie nie spodziewala ze ten znajomy swoja kobitke zdradzi, fajny facet lubilam go do czasu teraz jak ich widze razem to az sie we mnie krew gotuje! fałszywiec jeden...

Gość anatewka
nie okazuj teraz zdenerwowania!! wiem ze latwo mi pisac,ale jakos sprobuj, musisz go zdemaskowac na zimno.

Gość creative zone
TYLKO NIE PLACZ PRZY NIM...ale w sumie to tylko facet nie zdziwilabym sie gdyby nie zauwazyl nawet

Gość jalaaaaa
daj znać co dalej,trzymaj sie

Gość anatewka
ja tez czekam co dalej, tylko blagam nie rozklej sie przy nim. nie jest tego wart

Gość jalaaaaa
ja tez współczuje,jak mozna tak postępować z bliską osobą,trzeba być człowiekiem bez uczuć

Gość jalaaaaa
malwa,jesteśmy z Tobą,pisz co dalej