Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwa 85

pomocy!! on chyba ma inna!!

Polecane posty

Gość jesli dodasz wyraziste dodatki
malwa naprawie tacy dranie po świecie chodzą czy nas wkręcasz? Wycieczka nie jest taka droga jesli wzial last minute

dane męża mam, owszem , wiaodmo.ale nie mam umowy podpisania wyjazdu ( o ile takwoa jest). nie wiem, czy jakby podstaiwc jakiegos mezczyzne telefonicznie za meza czy zdaloby to egzamin?:o watpliwe. ktos musialby isc do biura podrozy odebrac pieniadze, pewnie cos podpisac:

Gość RESPOTA
temat---------PROWOKACJA------------------- ile razy bedziesz ten sam temat pisac,ostatnio zapomnial telefonu w domu i zadzwonila kochanka bo byl umowiony na wyjazd z pracy,mialas go wtedy w knajpie filmowac z kochanka.Zmien plyte to nudne sie robi

malwa 85 nie odzyskasz kasy jesli rezygnujesz 2 dni przed wylotem

Gość anatewka
malwa - powiedz ile masz czasu, kiedy wraca z pracy?

Gość anatewka
ciekawa jestem jak on chcial sie spakowac, przeciez wiadomo ze do turcji bierze sie inne rzeczy niz na wyjazd słuzbowy do krakowa- mial nadzieje ze nie zauwazysz?

Gość elunkaa.
i co myśli ze nie zauważyłabyś opalenizny ? :/

Gość zuzizak
albo mu sciemnij w chwili pozegnania (na drogę całus i wyznanie), że jestes w ciąży zawsze potem mozesz udać, ze poroniłaś. pograj z nim.

Gość anatewka
pewnie by jej wcisnal ze wdzieczny klient zafundowal mu pobyt w spa i solarium ;)

co za problem pewnie u kochanki tez ma jakies ciuchy, a jak nie to malo sklepow? teraz sa przeceny kupi z 3 pary spodenek, koszulki normalnie zabierze z domu, a kochanka o kremach juz pomysli. Ja sie zastanawiam jak on chcial opalenizne ukryc przed zona

Gość elunkaa.
ja bym wprost spytała go z kim jedzie do tej Turcji ciekawe co odpowie współczuje dziewczynie że trafiła na takiego oszusta.

zawsze mogl sie opalic w krakowie:o nie zalezaloby mi na kasie, ale na samej anulacji wyjazdu. az sie we mnei gotuje gdy pomysle, ze bedzie sobie wypoczywal z jakas dziundzia w turcji, podczas gdy ja jak chcialam jechac do glupiej grecji slyszlaam, ze nas nie stac:o

Gość elunkaa.
no pewnie ze tu nie chodzi o kase chodzi o zaufanie i wiernosc wspolczuje Ci

Gość ...oO...
nie wygadaj sie, ze znasz prawde, maz zacznie sciemniac ze z tym tel to na pewno jakas pomylka :P

Gość zaufanie zaufaniem, ale...
zapytasz go wprost w domu, pewnie sie wyprze, odwola wycieczke i jeszcze specjalnie pojedzie do tego Krakowa, pokaże Ci np. bilety, oplaty ktorych dokonal w Krakowie, zeby Ci sie głupio zrobiło.... ...zaczniesz przepraszać....i tak do nastepnej wycieczki NIE Z TOBA

najgorsze, ze czesto mial jakies wyjazdy, spotkania integracyjne, delegacje, szkolenia:o ku*wa, jak pomysle ze mogl tam jezdzic z jakas kobieta, to mam ochote go rozszarpac. maz wrraca o 17:o

Gość RESPOTA
jak nie prowo durna pindo to po co skamlesz na forum to sie dupy i kupy nie sklada co piszesz,skoro masz dowody to powiedz mezowi,chyba ostatnie idiotki pisza na forum o takich sprawach,a jak ci sie nudzi wez sie za sprzatanie chaty

Gość anatewka
no to mamy 1,5h zeby cos wymyslic, Ku czmu sie sklaniasz ?

mam mu sie wlamac na poczte? gg? nie znam hasła, laptopa nosi ze soba. moze dzis poszperam w jegho telefoenie zeby sie sama nie wiem czego dowiedziec.

Gość puszka w fasoli
ANO dokładnie :-P idz na miejsce zbiórki z walizką. jakby się zdziwił że przyszłaś to powiedz że strasznie mu dziękujesz za prezent na rocznicę jeżeli będzie skonsternowany- POSUWA JĄ...

Gość zaufanie zaufaniem, ale...
a nie możesz przyczaić się na tym lotnisku? obserwować z ukrycia? ja bym nie dala rady tak czekać i myslec ciagle o tym, co on moze z jakas kwoką robić w tej chwili Ty masz szanse przekonac się o swoich podejrzeniach w 100%, a inne kobiety latami cos podejrzewaja, pytaja bez skutku....moglabys przynajmniej wiedziec jak jest naprawde

szukam wsparcia. co w tym dziwnego? co zroboe? sama nie wiem... mimo wszytsko chce miec dowody na to, ze mnie zdfradza, boje sie go spytac, ze to wszytsko zakręci i odwróci kota ogonem:o

Gość puszka w fasoli
albo może sprawdź czy zabiera kondomy do walizki

Gość fghkghkgg
jak anulujesz to sie dowie i nici ze wszystkiego poszperaj mu w telefonie, zrob rozeznanie i upenij sie co jest grane, przeciez musisz wiedziec jesli cie oszukuje

Gość zielony_chwast
autorko, który facet się przyzna? ŻADEN ciężko ale daj radę te 2 dni. Jak ktoś tu napisał, masz okazję poznać prawdę, zobaczyć na własne oczy - inne czekają mnóstwo czasu na taką okazję. Bierz przyjaciółkę, aparat/kamerę i nie wahaj się ani chwili.

Gość właśniewłaś nie
jak go teraz zapytasz to cie napewno jakoś zakołuje, NIE MARTW SIE, ONI MAJĄ SWOJE SPOSOBY on ci wcisnie jakiś bajer, ty to kupisz i DALEJ bedzie cie oszukiwał i po co? złap dziada na gorąco

Gość hiudywueirofqw
autorko - przechlapane:( odpowiedz sobie na pytanie czy w takiej syt chcesz z nim jeszcze być - czy bierzesz pod uwagę rozwód. jeśli opcja rozwodu - to skup się na zbieraniu dowodów ( Ty lub lepiej ktoś zaufany niech jedzie na lotnisko i porobi zdjęcia/ nagra film, może uda Ci się wyciągnąć jakieś dane z biura podróży - jak najwięcej dowodów. następnie skup się na zabezpieczeniu finansów i miejsca zamieszkania na najbliższe miesiące (wiadomo - obrona mgr to teraz priorytet). Teraz nastąpią dość chamskie sugestie - ale raczej Twój mąż nie postępuje fair - pewnie podczas rozwodu też nie będzie - pozbądź się skrupułów. Wszystko możesz zrealizować podczas urlopu: 1. jeśli macie wspólne konto/lokaty - to je najzwyczajniej wyczyść a pieniądze zabezpiecz. 2. możesz sprzedać jakiś wspólny sprzęt/ wartościowe rzecz - jw. pieniądze zabezpiecz. podział majątku będzie się ciągnął - i jeśli teraz nie stworzysz pewnej sumy jako rezerwy - będzie Ci ciężko. no i rzecz jasna skonsultuj się z prawnikiem, jak już będziesz mieć jednoznaczne dowody zdrady. Oczywiście to wszystko jeśli chcesz rozwodu - jeśli nie to nie wiem w sumie co dalej;) - bo osobiście sobie tego nie wyobrażam.

jedyne co teraz czuje to pustke. znam go 10 lat, 5 z nim jestem w zwiazku malzenskim. z dnia na dzien uswiadamiam sobie ze mnmei zdradza. na raze nie msle o rozwodzie, to wszytsko jest jak glupi sen:o

bede wieczorem. moze wtedy uda mi czegos wiecej dowiedziec z jego telefonu, albo zajrze moze do otwratego laptopa;o czasem zosatwia. dzieki za wsparcie