Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwa 85

pomocy!! on chyba ma inna!!

Polecane posty

Gość cyki cyki
Sory, ale tak się załatwia sprawy w związku? Ok, nie lubisz jego matki, a on ci ściemnia, że jedzie do Krakowa, bo chce cię chronić przed nerwami, czy jak? A gdyby mu się coś w tym "Krakowie" albo po drodze stało? Niezłą miałabyś minę, gdyby zadzwonili do ciebie zza granicy, że mąż miał wypadek (tfu tfu).

Gość d.o
pozwalaj mu tak na wszystko . To jak będziecie mieli kiedyś dzieci to zobaczysz co to będzie .Jak on woli dni wolne spędzać z mamusią ? Owszem rozumiem jestem za dobrymi stosunkami w rodzinie ale on ma ciebie powinien powiedzieć dla matki że pojedzie ale z tobą.

Gość ja86sia
nigdy nie powinien Cię w taki sposób okłamywać... jakiego nie miałabyś podejścia do jego mamy to powinien Ci powiedzieć jak sprawa wygląda... nieodpowiedzialny facet... no ale lepsze to niż zdrada ;)

Gość kamacha
porozmawiaj z nim.. powiedz ze wiesz o wszystkim tylko nie rób z siebie ofiary tylko bądz stanowcza mimo wszystko....bo ja wiem co to znaczy.... i ja stanowcza nie byłam jeśli chodzi o mojego chłopaka....

Gość kamacha
wygarnij mu ze wiesz o wszystkim bo kiedyś będziesz załować że tego nie powiedziałaś a może nie jest na wszystko za pózno nie próbuj sie oszukiwać bo najgorsze to zyć kłamstwami....... ja sama żałuje miałam podobną sytuacje ale był to mój chłopak nie mąż........ zostawiłam go .... po 3 miesiąsach przejrzał na oczy i na kolanach przyszedł

Gość kamacha
ajć wczas odpisałam jak tu już sie wszystko wyjaśniło hahaha

Gość CrystalCity.pl
Dokładnie jak w powyższych postach,musisz z nim poważnie porozmawiać,nie ma nic lepszego niż szczera rozmowa na każdy temat. Pozdrawiam www.CrystalCity.pl