Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malwa 85

pomocy!! on chyba ma inna!!

Polecane posty

Gość kameleonka.....
Życie to nie film. Jak nie czujesz się na siłach to nie jedź na lotnisko. A zreszta po co pojedziesz? Pomachać im na pożegnanie? Mysle, że im szybciej wyjaśnisz sytuację tym lepiej. Jak on poleci na tydzień, to Ty w tym czasie palce do kości poobgryzasz. Wyjaśnij te sprawę wczesniej. Przynajmniej będziesz wiedziała na czym stoisz. Trzymaj się.

Gość Echo.
doradzałabym to załatwić na lotnisku. Faceci umieją tak odwracać kota ogonem, że w końcu wyjdzie, że to ty masz urojenia. Na lotnisku złapałabyś go na gorącym uczynku. Wystarczy podejść, życzyć udanego wyjazdu i szczęścia w dalszym życiu i odejść. Bez żadnych scen. Potem spakować (jego lub siebie - w zależności jak jest z mieszkaniem) i się rozstać. Spokojne, rozważne, chłodne zachowania bolą bardziej niż histeryczne sceny. uwierz mi.

Gość zuzizak
o matko! jak to prawda to masakra, współczuję. Ale z drugiej strony doceń jaką masz szansę zdemaskowac drania i nie dac mu szansy na łgarstwa. Wiele zdradzanych kobiet chciałoby mieć taka możliwośc jak ty, zamiast miesiącami wysłuchiwać kłamstw i ciągle wątpić, martwic się, zastanawiać. Nie zmarnuj tego i dobrze a nawet bardzo dobrze sie do tego przygotuj, trzymaj nerwy na wodzy, bo to pozwoli ci się nie dac upokorzyć i pokazać klasę. Musisz zachowac godność i nie poniżac się awnturą wściekłej rozhisteryzowanej baby.

Gość no coz zycieee
postepuj rozwaznie... jestes mloda uporzadkuj swoje zycie, wyjeb hama, ale zbierz dowody, pojedz na to lotnisko! i zobacz z kim zadaje sie Twoj lowelas:O

Gość fghkghkgg
nieźle to sobie wykombinowal słuchaj kochana facet leci na lewo, ewidentnie ! pomysl o rozwodzie, najlepiej nakryj go na goracym uczynku ja bym pojechala na lotnisko, przed ich wylotem pozyczylabym milego wypoczynku i wreczyla papiery rozwodowe

Gość zuzizak
jak masz jakąś bardzo zaufana osobę, to ja poproś by filmowała a ty obserwuj z daleka

tak , nagraj zeby sie nie wykrecal np w sadzie itd.. nawet na tel mozesz nagrac... jak dziewczyny mowia, jestes w lepszej syt bo masz szanse uniknac jego klamstw, ze sobei cos wymyslasz..

nie wybacze mu zdrady... z resztą jeszcze nie mam dowodu, chociaz wszytsko na to wsakzuje, ze mnie zdradza:o

Gość fghkghkgg
zrob zdjecie i wtedy podejdz jestes zalezna finansowo od faceta?

Gość anatewka
malwa - wiem ze to jest latwe i do przyjemnych nie nalezy, ale musisz teraz trzymac nerwy na wodzy... jak sama piszesz' maz manipulacje ma we krwi, ale toba dotad nie manipulowal' ale jezeli kogos faktycznie ma - to podejrzewam,ze wlasnie zaczal manipulowac. Musisz pomyslec jak z tego wyjsc z twarza. Ktos mial dobry pomysl - jedz na lotnisko i top nagraj. A powiedz on w koncu wie, ze ten wyjazd jest przesuniety czy nie?

Gość bghj
na 100% cie zdradza jedz na lotnisko, porob zdjecia a najlepiej jakby jakas kolezanka zaufna z toba pojechala ktorej on nie zna ona zrobi zdjecia a ty podejdz do nich i zycz im udanej podrozy :) potem bierz rozwod

Gość ale jazda ....
masz jeszcze jedną ewentualność, zadzwoń do biura podróży i anuluj wyjazd ;-)

Gość no coz zycieee
nie jestem pewna czy na lotniskach nie ma zakazu fotografowania i kamerowania... tak wiec dobrze bybylo jakby ze 2 osoby ci pomogly zebrac dowody, moze kilka fotek uda sie zrobic.

heh, anulowac wyjazd.. snzybko by maz wrocil z krakowa:) jestem od niego zalezna, on tylko pracuje, ja sobie dorabiam, robie magistra w tym roku.

Gość bghj
zadzwon tez do biura i udaj glupia, powiedz ze nie jestes pewna czy dobrze zapisali wasze dane ,imie i nazwisko

Gość angela.......
hmmm z tym anulowaniem to nie głupi pomysł tym bardziej, że maz dane meża :d

Gość bghj
mozesz tez sklamac ze kiedys zle zapisano wasze dane i mieliscie problem z ubezpieczeniemzagranica jak jedno z was zachorowalo wiec wolisz sie upewnic

Gość anatewka
a mozna anulowac na dwa dni przed wyjazdem? i to w przypadku kiedy inna osoba załatwiala wyjazd a nie autorka?

Gość zuzizak
tak jest dziewczyno, nie zmarnuj szansy, przygotuj się, że nałga ci, ze to nagły wyjazd firmowy, nagroda albo inna bzdura. musisz zebrać argumenty, moze czegos jako żona dowiesz sie w biurze?

ale by bylo jakbys mu wyjazd anulowala.. :D i w tym momencie oni na lotnisku czekaja .. ty robisz zdjeca, albo kolezanka, on wraca bo nie ma wylotu a tu drzwi zamkniete . walzki spakowane:D

tez mi sie wydaje ze nie mozna anulowac wyjazdu na dwa dni przed :( niezla bym zrobila mu niespodzienke

Gość bghj
mozna anulowac ale wtedy biuro podrozy nic ci nie zwraca z kasy ktora zaplacilas ale to chyba on moze anulowac bo on zamawial

Gość Jeżeli to prawda, co spotkało
autorkę, to wszyscy zachowujecie się jak banda rozhisteryzowanych nastolatek w oczekiwaniu na kolejny odcinek M jak miłość... Przecież to jest czyjeś życie, a nie kolejny serial... Ale nie chce mi się wierzyć, ze autorka, po szczęśliwym jak pisze, dotąd pożyciu, dostaje taki cios i podchodzi do tego tak beznamiętnie do tego podchodzi i nawet nie zwraca uwagi na piszących różne teorie spiskowe.

wlasnie, ja niestety nie moge anulowac... to nie ja kupowalm te wycieczke:o jakbym miala wiecej odwagi i sily sama bym wykupila taka wycieczke. tylko na dwa dni przed nie jest to raczej mozliwe:o

Gość zuzizak
jesli jestes od niego zależna to zmień taktykę, jedź, sprawdź a następnie udawaj, że coś podejrzewasz a wtedy on bedzie cię zasypywal prezentami. Wyciągnij od niego kasy ile sie da, uzbieraj byś mogła potem sie usamodzielnić. Ponaciągaj drania bez skrupułów.

Gość anatewka
ehh szkoda! teraz sobie wyobrazcie ze autorka idzie do biura podr. Anuluje wyjazd, wyplaca kase za wycieczke i idzie na duuze zakupy ;) a pan mąż stoi jak wazon na lotnisku ... a pozniej to zdziwko ze kasy nie ma BO ŻONA ODEBRAŁA!! haha szkoda ze tak sie nie uda

beznamietnie? zartujesz? szukam wsparcia i wyjscia z tej sytuacji. myslisz ze nie jest mi ciezko?

Gość jesli dodasz wyraziste dodatki
sprawdz mu skrzynke pocztowa - mail, pewnie sie wiecej dowiesz np na kogo jest rezerwacja. Bedziesz miala dane kochanki, a wszelkie informacje z biura podróżny o wycieczce wydrukuj, abys miala dowod przy rozwodzie.