Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yo call e

Przyjażń z nauczycielem

Polecane posty

Gość yo call e

Zainspirował mnie temat o kobiecie , która podejrzewa o romans swojego męża z uczennicą . Sama jestem na miejscu "uczennicy" i zastanawiam się co inni o nas myślą. Jestem między nami duża różnica wieku. Uwielbiam go i on też darzy mnie dużą sympatią. Stajemy się pomału przyjaciółmi. Mogę mu powiedzieć o wszystkich problemach a on mi pomaga je rozwiązać.Czy taka znajomość od razu jest uznawana za coś złego ?

Gość misja słoń
tak, jeśli nauczyciel ma rodzinę, to prowadzi prosto do...zdrady

Gość yo call e
Tak ma rodzinę, ale dlaczego do zdrady ?

Gość powiem i ja .......
ja myślę że bardzo imponuję Ci że dojrzały obcy facet jeszcze do tego Twój nauczyciel tak bardzo przejmuje się Twoimi sprawami jesteś nim zauroczona i pewnie ufasz mu bezgranicznie ale jesteś jeszcze bardzo młoda i jeśli facet jest cwany a jego intencje nieczyste to łatwo może Tobą manipulować a od tego rodzaju przyjaźni do łóżka nie daleka droga ....jeśli jest żonaty zastanów się czy warto się pakować w coś takiego bo możesz skrzywdzić niewinne osoby

Gość tego nie da się poskładać
dlaczego do zdrady???----> takie jak ty są najgorsze, urocze lolitki, które udają, że chodzi tylko o przyjaźń, zastanów się ile już razy marzyłaś o jego dłoniach, dotyku, pocałunku? i przestań pierdolić o przyjaźni

Gość yo call e
Nie mam już 18 stu lat , jestem starsza. Czyli każdy myśli tak jak wy widząc naszą znajomość?

Gość bnbugigigygy
Przyjaźń między kobietą a mężczyzną nie istnieje. Tobie się może wydawać, że Wasza relacja jest taka jak opisałaś wyżej i taka pozostanie a tymczasem on zapewne dąży do czegoś więcej.

Gość yo call e
ostatnio delikatnie masował mi kark i piersi i było cudownie :)

Gość yo call e
!7 17 to podszyw. Jest porządnym facetem , a ja go nie kokietuje, wiadomo okazuje mu swoją sympatię, ale nic więcej.

Gość bnbugigigygy
Lepiej kończ tę znajomosć bo on zapewne chce żebyś była jego kochanką a jeśli Ty się na to nie zgodzisz gdy zdasz sobie z tego później sprawę to się może mścić na Tobie np. w ten sposób, że nie zaliczy Ci przedmiotu, którego uczy albo postawi Ci z niego gorszą ocenę niż zasługujesz. Im wcześniej zakończysz tę znajomość tym lepiej dla Ciebie. Im dłużej zaś będziesz to ciągnąć to przyzwyczaisz go coraz bardziej do siebie i potem będzie bardziej cierpiał jeśli będziesz chciała zakonczyć tę relację i z tego powodu będzie się na Tobie mścił.

Gość yo call e
tego nie da się poskładać Przyznaję się czasami miałam takie myśli, ale to tylko emocje nic więcej. Nie sądzę,żeby on miał takie myśli. Stateczny facet.

Gość yo call e
Któraś z was była w sytuacji, że pod płaszczykiem przyjażni facetowi chodziło o coś więcej ?

Gość yo call e