Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamany_00

inteligencja a uroda u kobiet

Polecane posty

Gość załamany_00

Pablo Picasso kiedyś powiedział że "Piękne kobiety wierzą w swoją inteligencję, inteligentne nie wierzą w swoją urodę" mysle że jest w tym duzo prawdy ;) a wy jak sądzicie ?

Gość sophie neveu 20
ja jestem inteligentna i wierze w swoją urodę :) wiec nie zgodze sie z Tobą załamany_00

A co z powiedzeniem, ze "inteligentne kobiety o siebie dbaja, a nie ... o tym rozmawiaja" by Frederik Foch Messerschmitt?

Gość ajcalupoK
cos w tym moze byc Ludzie inteligentni maja wiecej kompleksow czesto, bo sa bardziej siebie swiadomi.

Gość 453773464363643
Z reguly nie ma inteligentnych kobiet.

Gość samotny-pan
Moim zdaniem jest wiele inteligentnych kobiet. Kobiety doskonale wiedzą, że większość mężczyzn myśli tylko o jednym i świetnie ten fakt wykorzystują na swoją korzyść. Inteligencja to pojęcie względne można być mistrzem w swojej specjalności a o innej nic nie wiedzieć. Uważam, że należy na każdą kobietę patrzeć osobno i poznać oba te czynniki zanim wyda się osąd. Inteligencja jak i uroda jak i zależność między nimi to kwestia indywidualna.

Gość polecam wina wloskie
ja studiuje kierunek gdzie prawie nie ma kobiet i czesto słysze teksty typu "musiała pani sciagac, bo nie ma kobiet ladnych i inteligentnych" albo "ktos pani podpowiedział" itp....

Gość no ładnie napisane
każda kobieta, nawet piękna ,wiele by w swoim wyglądzie zmieniła

Gość to witajjj :)
"Pablo Picasso kiedyś powiedział że "Piękne kobiety wierzą w swoją inteligencję, inteligentne nie wierzą w swoją urodę" mysle że jest w tym duzo prawdy a wy jak sądzicie ?" no popatrz... czułam sie brzydka i byłam inteligentna .... teraz jestem ładna i rzne głupa ile wlezie :)

"polecam wina wloskie ja studiuje kierunek gdzie prawie nie ma kobiet i czesto słysze teksty typu "musiała pani sciagac, bo nie ma kobiet ladnych i inteligentnych" albo "ktos pani podpowiedział" itp.... " normalka, tylko że mi nie wytykają urody 😭

Gość ja już cie nie mogę czytać
fiku miku :o

Gość definicja inteligencji
każde zadanie na inteligencje to obiekt do zbadania. 20 zadań na inteligencję to nieudane symulatory 20 obiektów do zbadania (obiekt do zbadania np. stułbia, pantofelek, meduza, ośmiornica). naukowcy badają takie rzeczy metodami analizy i syntezy. wszystko jest do nauczenia się