Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tyuttutuu

ona próbowała odebrac sobie zycie??Powinienem sie odezwac?

Polecane posty

Gość tyuttutuu

przespała sie zkolegą po pijanemu...Wyszło wyzwałem ją od najgorszych kurew..i wyrzucilem zerwalem kontakt...doszlo nawet do rekoczynow z mojej strony(kochalem ja bardzo...)nie odzywala się przez miesiąc..A dziś dowiedziałem się od znajomego ,że lezy w szpitalu i probobowala odebrac sobie zycie z tego powodu..Nie wiem jak sie czuje nie znam szczegółów napewno nie byla to manipulacja zjej strony bo nie mowila mi o tym ani nie kontaktowala się....Powinienem sie odezwać?

Gość 2362362362362
Olej ja. Niech placi sa swoj blad.

Gość KAROLCIA22
a kochasz ja nadal?

Gość gdzie nie spojrze tam Ty
powinienies sie odezwac, chociazby ze wzgledu na stara milosc/znajomosc zapytac jak sie czuje, to takie ludzkie przeciez ...

Gość tyuttutuu
kocham i nienawidze zarazem..

Gość oleeeeczkappii
odezwij się, później możesz żałowac :D nikt nie mówi że masz do niej wracać

Gość kasia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jeśli ją nadal kochasz i jesteś w stanie wybaczyć zdradę to odezwij się. Jeśli nie to nie rób jej złudnych nadziei bo to z pewnością jej nie pomoże.

Gość LittleMe
Jeśli się odezwiesz zrobisz jej znów nadzieję, chcesz tego?

pojdz do szpitala, porozmawiaj z jej psychologiem i niech on doradzi - powiedz, ze sie boisz, ze sie do tego przyczyniles i zapytaj czy masz z nia porozmawiac

Gość beszamelka
A zależy Ci na niej??? Jak nie , to zostaw ją w spokoju napewno już zrozumiała swój błąd.A jeśli jest inaczej to sie odezwij i spróbuj wybaczyć. Ludzie nie takie rzeczy robią : )

Gość Pani Kitsune
Błagam Cię olej ją :O Nie pakuj się w gówno lecąc do niej. Nie masz po co tam iść, dzwonić.A jak pójdziesz, to nie będziesz mógł już odejść, bo panienka będzie się zabijać przy każdym Twoim odejściu :O Dlaczego myślisz, że to nie jest manipulacja ? Dowiedziałeś się o tej sprawie, w skutek czego chcesz się do niej odezwać. To jest manipulacja.

Gość hjnoi
Zdradziła, uderzyłeś ja i wyrzuciłes jak śmieci. Ma za soba próbę samobójczą, a ty pytasz się co masz robić ? Jesteś facetem ?

i co miałby jej niby powiedzieć?? Nie odzywaj się do niej, musi się predzej czy później z tym pogodzić, że nie bedziecie juz razem.. a jak się odezwiesz, to wszystko pogorszy, może próbować znowu to zrobic.

Gość tyuttutuu
kocham ją wiem o tym. ale nie wiem czy umiem wybaczyc nigdy nie bedę jej szanował tak jak kiedys..Bedzie cierpiec ona i ja

Jeżeli chcesz do niej pójść tylko z powodu, że masz wyrzuty sumienia, to lepiej sobie to daruj, bo to zadnej korzyści nie przyniesie, wrecz odwrotnie.. ale jeśli chcesz być z nią, to zrób tak jak ktoś poradził, pogadaj z jej psychologiem najpierw, czy ci na to pozwoli.

Gość LittleMe
Więc daj jej spokój.

Gość tyuttutuu
znam ją wystarczająco długo boje sie,że moze naprawde sie zabić..Jest słaba i to nie jest manipulacja..miala sknnos do alkoholi narkotykow autodestrukji ojciec jej byl alkoholikiem..ona ma pograniczne zaburzenie osobowosci

Gość hjnoi
Po prostu odwiedź ją i porozmawiaj, nie musisz być z nią razem, kontakt możesz utrzymywać choćby koleżeński. Jeśli miała by Cie szantażować w stylu "zrobię to jeśli ty nie zrobisz czego" to olej ją, ale wpierw załatw jej psychologa.

Gość Misrotka
Moim zdaniem nie powinieneś się za wiele mieszać. Ona popełniła błąd nie Ty. Sama musi się z tego dźwignąć, jak Ty jej pomożesz to możesz jej dać złudną nadzieję, że do niej wrócisz i nie podniesie się znowu i ciągle będzie się łudzić. Nie polecam również powrotu, bo to będzie męczarnią dla Was obojga. Ciężka sytuacja- szczerze to nie chciałabym się w takiej znaleźć. Może nie jest z nią aż tak źle, może potrzebowała tylko uwagi, a nie chciała odebrać sobie życia.

Gość toniejesttakieproste
Byliście razem - kochałeś Ją z całym tym bagażem, jaki ze Sobą niosła. I ja w kwestii tych zdrad nie jestem aż taki zasadniczy. Jedni potrafią wybaczyć a inni nie. Nie wiem na ile Cię stać. Jeżeli przewidujesz, że możecie być razem to kwestia tej Jej zdrady musi iść w zapomnienie i to takie naprawdę całkowite. Połowiczne rozwiązania nie wchodzą w rachubę; nigdy nie wolno by Ci było do tego powrócić - dla Twojego i Jej dobra.Więc jeżeli chcesz jej pomóc poprzez zapewnienie, że możecie być razem, to idż do Niej. Jeżeli nie przewidujesz takiej opcji, to nie idż. Ona sama z pomocą psychologa będzie musiała sobie z tym poradzić... albo i sobie nie poradzi, ale to już ani Ty, ani ktokolwiek inny nie będzie niczemu winny.

Kurwa kurwą zostanie. Jakby umarla to mógłbyś pójść na pogrzeb. Ale to tylko próba: ot kolejna nałykala sie tabletek i napisala list coby ja znaleźli, albo pocięła sobie nadgarstki w poprzek. Takie tam tylko zwrócenie na siebie uwagi. Bądź facetem i nie daj się manipulować.

Gość worder
lepiej z nia porozmawiaj, jak dla mnie widac ze zaluje ale idz i pogadaj nei rob nadziei udawaj ze masz na wszystko w*******ne

Gość jesli sie do niej
odezwiesz to bedzie dla niej jednoznaczy znak ze ja kochasz, martwisz sie a nawet ze moze chcesz z nia znowu byc. Jesli nie planujesz do niej wrocic to nie odzywaj sie bo narobisz jej nadziei, pozniej sie wycofasz a ona moze sie wtedy znowu totalnie zalamac. Jesli chcesz wiedziec jak sie czuje to zadzwon do kogos z jej rodziny, do przyjaciolki i zapytaj tylko popros o dyskrecje