Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rerekumkumbęc

Czy udało się którejś z Was zapłodnić się palcem?

Polecane posty

Gość Rerekumkumbęc

Proszę o odpowiedź tylko osoby, które z premedytacją umieściły w pochwie palec, na którym była sperma i zaszły od tego w ciążę. Nie interesuje mnie moralny aspekt tej sytuacji, nie podam ani swojej płci ani powodu, dla którego mnie to interesuje. Jeśli ktoś myśli, że jestem zdesperowaną panienką, która chce w ten sposób złapać faceta na dziecko to proszę sobie odpuścić komentowanie tego topicu. Poprostu mam pytanie nie, czy to jest możliwe (bo jest) tylko czy komuś się to udało? Acha, i nastolatków którzy trzęsą portkami bo właśnie się tak bawili ze swoimi dziewczynami też proszę o nie drążenie tematu.

Gość mozliwe, mozliwe
pewnej kobiecie udało się tak wrobic slawnego pilkarza w ciaze. powiem tak - mozna zajsc na bardzo rozne sposoby a to jest chyba jeden z pewniejszych jesli wykona sie to w dni plodne najlepiej poprzedzajace owulacje. wtedy u ZDROWYCH I PŁODNYCH osob moze wystapic ryzyko ciazy przy przenoszeniu spermy za posrednictwem palcow w okolice pochwy tak by wraz ze sluzem plemniki mogly przeniesc sie dalej i dalej.... tutaj moim zdaniem najwazniejsze jest to czy ktos jest plodny. bo np bawia mnie stwierdzenia typu "uprawiam seks przerywany ale do tej pory udalo mi sie nie wpasc" heh...moze lepiej najpierw sprawdzic swoja plodnosc.... wiec ogolnie uwazam, ze takim sposobem o ktorym piszesz mozna zajsc w ciaze.

Gość Rerekumkumbęc
Bardzo dziękuję za rzetelną odpowiedź ale określenie "pewna pani pewnego pana..." to dla mnie jeszcze zbyt ogólne. Chodzi mi o konkretną sytuację gdzie kobieta powie: Tak, postąpiłam w ten sposób i jestem teraz matką. No dobra powiem o co chodzi: po prostu doszło dzisiaj w większym gronie osób do dość zażartej dyskusji czy istnieje taka możliwość. Potrzebuję dowodu w postaci deklaracji kogoś komu się to udało bo co do tego, że jest to możliwe mam pewność (ale tylko teoretyczną). Moje poszukiwania na forach dobiegły końca ponieważ nie jestem w stanie przebrnąć przez tysiące postów nastolatków typu: czy mogłam zajść w ciążę jeśli oboje byliśmy w majtkach a on nie miał wytrysku ale dotknął mnie ręką... no po prostu nie daję rady czytając takie pierdololo.

Gość mozliwe, mozliwe
akurat sie sklada ze ja wczoraj o tym czytalam i musze to miec jeszcze w historii na kompie. napewno dwie panie pisaly ze tak postapily i zaszly a nazwisko sportowca tez znajde ;) tylko potrzebuje troche czasu na sprawdzenie historii ;)

Gość mozliwe, mozliwe
napisalam wczesniej ze to piłkarz, moj bład! - to tenisista

Gość mozliwe, mozliwe
http://ratunku-co-robic.ownlog.com/jak-zlapac-faceta-na-dziecko,1735009,komentarze.html - z wykorzystaniem palca http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4461075&start=30 - strzykawki (a na kolejnej stronie ktos napisal: hej veronica mi sie udalo za pierwszym razem;d jestesm plodna kobitka....tzn to bylo tak 14 dnia cyklu( tak wyliczyl mi kalkulator w internecie ) powinnam iec owulacje gdzyz miesiaczkowalam regularnie....i tego dnia odrazu po stosunku to zrobilam za dwa dni dla pewnosci powtorzylam dzis jest 20 tyg bedziemy miec zdrowego synka jest wszystko ok...pozdrawiam i zycze szczescia ) pewnie jest jeszcze tego wiele, jak narazie przegladam ale jak widac jest to wykonalne ;) jesli chcesz podac przyklad znajomym zeby uwierzyli najlepiej podaj przyklad tenisisty ;) w koncu udokumentowane ;)

Gość Rerekumkumbęc
Wielkie dzięki!, o to właśnie mi chodziło :)

Gość mozliwe, mozliwe
prosze bardzo :) :) :)