Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala...,,,

facet ma się golic!!!

Polecane posty

Gość mala...,,,

moj facet goli sie regularnie , włosy lonowe wygladaja bardzo obrzydliwie . Niedawno podczas babskiego wieczoru weszlismy na ten temat i co sie okazało moj jako jedyny sie goli , reszta albo nie chce alobo zona mu nigdy nie gadala . Co o tym sadzicie dziewczyny czy wolicie wygolonych i czy wasi partnerzy tez sie gola tam na dole???

Gość wooooowwww:)
Ja sie gole i wyglada ladnie....... z mojego doswiadczenia wiekszosc kobiet lubi jak facet jest zadbany tam na dole.

Gość EKIPA Z NEW JERSEY
facet ma być facetem a nie ogoloną pizda ma być zarośnięty spocony i palić cygaro w saloonie

Ogólnie nie przeszkadzają mi włosy łonowe chyba że jak się robi loda :P Mój się też goli, nie musiałam mu nic mówić :)

Gość Agaciaaaak
ja mam zawsze ogolona cipke i jak moj partner kilka dni się nie golił, to nie jest to dla mnie za przyjemne - odrastajacejego wloski nieprzyjemnie draznia moja szparke dlugie wlosy z kolei laskocza - oczywiscie - jesli chcecie zadowolenia waszych kobiet - golcie sie!

Gość noooooooo
nigdy sie nie goliłem. Spróbowałem przez nikogo nie namawiany jakies dwa lata temu.. nie wyobrażam sobie by teraz mieć nadmiar kłaków.. staram sie zeby miały z góra kilka milimetrów.... lub na gładko... Jasli jakis facet nie spróbował nigdy nie dostrzeże jaka przyjemność i komfort z tego wypływa...

Na co dzień golimy swoje ryje, więc co za problem by i na dole był porządek. I jeszcze jak laska się upiera, bu musi kłaki z buzi wyciągać. Nie ma sprawy może wyglądać jak u niemowlaka. :O Osobiście wolę mieć tam trochę włosa.

Gość Agatekkk ON
przyjemnosc z nieposiadania tam wlosia jest ogromna - szczegolnie, kiedy chcemy sie podrapac - kiedy mamy wlosy nie mamy komfortu - wlosy sie ciagna - zwiazany z tym bol... bleeeee

Ja osobiście podcinam do długości 3-5mm. Krócej było bez sensu, bo odrastające włosy drażniły moją partnerkę. Muszę przyznać, że faktycznie komfort świetny, mniej się jąderka pocą jak się w pracy 8 godzin przesiedzi :D

Gość posraniec
trzeba golić też kłaki koło dupy, bo inaczej zostaje na nich za dużo mikrośladów kupy :o

I t właśnie jest rozwiązanie problemu guzzler. Przycinasz i jedziesz. Wszyscy są zadowoleni. Po co kombinować. Jeszcze parę dekad a zaczną tam fryzury układać. :P