Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a może gej?

czy mój facet jest biseksualny?

Polecane posty

Gość a może gej?

na początku seks moglismy uprwaiać często- on chciał, teraz coraz rzadziej, z mojej inicjatywy tylko. najczęściej w pozycji na pieska. On też lubił kiedyś seks analny- teraz twierdzi, że nie lubi. wiem, że całował się z kolegą (niby w ramach jakiegoś głupiego zakładu- jak jeszcze nie byliśmy razem). twierdzi, że do gejów nic nie ma, byleby trzymali się od niego z daleka. jak są rozmowy na tki temat to już kilka osób w ramach żartów zapytało czy on lubi facetów............ nie wiem co sądzić...................

Zapytaj go na spokojnie. Jeśli jest bi, to fajnie, tacy faceci są przeważnie dość ciekawi, jak jest gejem to nie ma sensu żeby tego dłużej ciągnąć.

Gość a może gej?
gejem raczej nie, czytałam, że sesk wtedy z kobietą (wymuszony ze strony geja) nie sprawia mu przyjemności itd. A jemu sprawia, jak już się kochamy.chociaż już sama nie wiem I jak mamy rozmowę na temat trójkątów- dwóch facetów plus kobieta to on barzdo poważnieje i mówi, że nigdy w życiu by nie chciał takiego układu, bo jakby miał się stuknąć penisem z innym facetem to niedobrze mi się robi- takie ciągłe zaprzeczanie jest- gwałtowne.,

Gość a może gej?
pogada ktoś/

Gość a może gej?
up