Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szefilindianna

DIETA NIEŁĄCZENIA,rady,pomoc,wsparcie

Polecane posty

Witam zaczelam ta dietę,bardzo mi przypadla do gustu,schudlam juz na niej 4 kilo,cwicze do tego jeszcze. mam pytania np czy moge łaczyć produkty z tej samej grupy?np ser zółty i wedline? bede tu pisac o moich sukcesach i porażkach,bede tez Was pytac w razie moich wątpilowści, zapraszam wszystkich co chce sie odchudzaz ta metoda albo inna.

dodam,ze prawie wogole nie jem chleba,ale prawie robie duza roznice,jem jak mam ochote,czasem tez nie stosuje sie do diety,jak mam ochote cos zjesc, jem slodycze ale bardzo malo,w stosunku do tego jak jadlam kiedys,i ile jadlam tych slodyczy

Kiedyś mój znajomy specjalista od żywienia powiedział mi, że dieta niełączenia to jakieś pierdoły, poparł to faktami (jakieś wartości odżywcze, kalorie,itp).

jakie pierdoly? jem wszystko tylko nie lacze niektorych produkow,bialek z weglowodanami,mam dobre wyniki,wiec nie wiem co to moze byc bzdurnego

Gość bylam kiedys na tej diecie
uwazam ze mozesz jesc produkty z tej samej grupy,nawet sie nad tym nigdy nie zastanawialam

Witam dzis sniadanko,warzywka i wedlina chuda, na obiadek chyba zrobie pizze z warzywami,taka lekko i pyszna,a co cos sie nalezy od zycia:)

kolacja zjedzona,za godzinke cwiczenia i kolejne kologramy w dol:) kiedys nie lubilam strasznie cwiczyc,teraz nie moge bez tego zyc,nakreca mnie pozytywnie:)

Gość ja schudlam na tej diecie
15 kilo,jadlam wszystko,oczywiscie sa male klopociki,ze nie mozna czegos laczyc,ale spoko jest autorko czy przestrzegasz wszystkich zasadach Tombaka

nie cos ty,ja nie przestrzegam tych wszystkich zasad,nie lacze bialek z weglowadanami. a poza tym,to pije duzo wody,nie jem po 18,cwicze codziennie,nie jem slodyczy,