Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kololoki

NIGDY nie mialam orgazmu

Polecane posty

Gość kololoki

podczas sexu... mialam juz 4 partnerow. z tym z ktorym jestem teraz, jest mi najlepiej, jest naprawde przyjemnie i lubie sie z nim kochac ale dlaczego nie mialam nigdy orgazmu? nie potrafie tego zrozumiec

Gość kololoki
dlaczego po porodzie?

Gość pirat flapjack
Niektóre kobiety nigdy nie będą mieć orgazmu. Po porodzie zmienia się lekko budowa. Próbuj z nim i czytaj na temat orgazmów jest dużo publikacji może ty nie masz z tym wielkiego problemu? A próbowałaś po lekkim alkoholu jest wiele rożnych metod

Gość mala...,,,
miałam tak samo z dwoma poprzednimi partnerami , obecny musiał przez dłuzszy okres pracowac nad tym ale w koncu udalo mu sie i doprowadzil mnie do orgazmu . W obecnej chwili za kazdym razem mam orgazm i to lechtaczkowy i pochwowy , wystarczy ze facet bardzo sie postara i jest zajebiscie

Gość mala...,,,
zapominiałam dodać, że warunkiem obu typów orgazmów, jest fakt, że w trakcie penetracji mój partner wkłada mi głęboko palec w pupę i mocno mnie posuwa. Może to ci też pomoże.

Gość mala...,,,
^^^ nędzna prowokacja przez tkih debili forum schodzi na psy

Gość hgjfgvhcd
Ja miałam tylkp łechtaczkowy a pochwowego nigdy :(

Wystarczy jak przełożysz coś w swoim mózgu i zaraz będziesz miała. Twój facet nawet nie zdąży Cię powąchać jak pięknie pachniesz a już z trudem utrzymasz się na nogach. :)