Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość goniaczekk8

jak zyc po zdradzie gdy sie wybaczylo cos takiego..?

Polecane posty

Gość goniaczekk8

po zdradzie emocjonalnej .. zauroczyl się w innej.. zostawil mnie dla niej na miesiąc .. gdy ja odpusciłam całkowicie on wrócil.. błagal o szanse i ja dostał, z tamta dziewczyna zakonczył znajomośc chociaz ona bardzo walczyła ale wolał mnie. Jak teraz żyć z ta myslą ze mówił jej ze ja kocha, starał się o nia .. pisał z nią, gadał wieczorami przez telefon przed snem.. był w jej domu i traktowali go jak jej chłopaka.. to trwało kilka miesięcy a był z nia miesiąc.. ale stwierdził ze to było tylko zauroczenie.. ze zaslepil się jej urodą ( ona jest sliczna..) ale dopiero po rozstaniu ze mna zdał sobie sprawe że żadna mnie nie zastapi.. ze mimo wszystko chce być ze mna nie z nia.. dałam mu szanse ale nie moge sobie z tym poradzic, siedze z nim i myśle ze jeszcze niedawno on jej mowil ze ją kocha.. :(

Gość Misrotka
Przestało być cudnie to wrócił z podkulonym ogonem. Ja bym nie wybaczyła nigdy czegoś takiego. Skąd wiesz, że za miesiąc nie pójdzie do innej i historia się nie powtórzy??? Powtórzy się na bank.

Gość goniaczekk8
doradzcie co mam robic.. juz sama nie wiem, niby mnie kocha, ale ta dziewczyna.. przyszedl do mnie z butelka wodki i urzadzilismy sobie wieczor szczerosci.. kocha mnie ale ja nie moge zapomniec o tamtej

Gość Misrotka
Wiesz ile w Polsce jest ślicznych kobiet?? Wiesz jak łatwo on może sobie taką ślicznotkę przygruchać?? Jakby kochał całym sercem to inne by dla niego nie istniały, lub istniały w sferze fantazji, bałby się głośno myśleć o ich spełnieniu, a co dopiero je realizował. Znajdzie się kolejna. Robisz sobie wielką krzywdę dziewczyno. Jeśli już to nie zgodziłabym się na powrót dopóki nie odbudowalibyśmy zaufania i naszej relacji. Łatwo mu wybaczyłaś, więc drugi raz też się pokusi o inną.

goniaczekk8 "przyszedl do mnie z butelka wodki i urzadzilismy sobie wieczor szczerosci" Na litość Boską, Małgorzato! Wódki damie się nie leje! :D

Gość Misrotka
Druga sprawa bez skrupułów Ci powiedział, że ją kocha, nawet nie próbował tego ukrywać- w dupie miał, że Cię rani, w dupie miał wspólne lata, z łatwością mu przyszło rzucenie Cię dla laski, którą krótko znał. Tak wygląda miłość??

Gość europa bez granic
goniaczek mialam identyczna sytuacje, kropka w kropke, ale nie wybaczylam, bo nie bylam w stanie :o zdrady emocjonalnej nie da sie wybaczyc zwlaszcza,ze trwala dluzszy czas, blagal,plakal,kleczal zebym wrocila,ze popelnil blad,ale zauroczyl sie w niej,sam nie wie co to bylo,ale kocha tylko mnie calym sercem etc...mnie juz jego wyznania wydaly sie dziwne, nigdy bym mu juz nie zaufala tak jak kiedys, odeszlam choc serce bolalo i boli, bo to byl ten jedyny a tak mnie skrzywdzil 😭

"Łatwo mu wybaczyłaś, więc drugi raz też się pokusi o inną." No cóż, dziewczyna się nie szanuje, więc i chłopak będzie sobie używał. ;)

"bo to byl ten jedyny a tak mnie skrzywdzil" Niet, gdyby był 'tym jedynym' to by nie skrzywdził, widocznie jeszcze nie dorosłaś do takich przemyśleń. Dziękuj więc za mnie, że Ci to właśnie tłumaczę. :)

nigdy nie miałam takiej sytuacji, ale zdarzyło się to mojej koleżance. odszedł do innej, zauroczony i wrócił po miesiącu, płakał, błagał, obiecywał... a gdy wróciła do niego, po kilku miesiącach zrobił to samo. za drugim razem bolało bardziej. każda sytuacja jest inna... ale ja bym nie ryzykowała.

jeśli to chłopak, to zagryź zęby i odejdź.. ja siedzę już 4 miesiące, gdyby nie to że jest mężem gdyby nie dzieci... odeszłabym.. choć bardzo go kocham.. Muszę sobie z tym radzić... ale wierz mi... nie jest łatwo.. i nie będzie...z czasem zapomnisz o tej kobiecie ale zaczniesz podejrzewać go o związek z inną...itd...

Gość katarynkaja
boze , identyczna sty, mialam, wybaczylam ale nie zapomnilam, bylismy razem 3 lata po tym xo mi zrobil.. to meka ! ciagle wypominanie ogramny lek ze znow to zrobi i rozmyslanie o " tamtej"jak ja calowal, przytulal, co jej mowile, i nie wytrzymalam odeszlam... mija juz miesiac serce mi peka ale nie potrafie juz nim byc(

Gość hmmmm a ja sobie
mialam podobnie Ale to byly poczatki poczatkow zwiazku Jeszcze nie zrobilismy sobie wyznan, ale blisko bylo No i on mial taka wieeelka milosc z mlodych lat i stwierdzil, kiedys, ze jak ona sie do niego odezwala to poczul, ze cos sie tli ... ale nie chce probowac nic z nia, bo wie, ze chce byc ze mna Wiem, ze wymienili pare wiadomosci i spokoj Jestesmy po tym zdarzeniu juz 5 lat i jest ok ALE ona zawsze bedzie miedzy nami stala, tak sie zlozylo, ze musze ja widywac raz na jakis czas -zawodowo. Nie odszedl do niej ani nic ALE ja jej nie znosze :) Nie wiem co by bylo gdyby do niej odszedl, a potem chcial wracac Mysle, ze BARDZO zle, nie wiem co bm zrobila

Gość katarynkaja
zdradzona jak ja cie rozumiem.

"a gdy wróciła do niego, po kilku miesiącach zrobił to samo." Pff nic nowego, sama mogłabym jej to przepowiedzieć. Za pieniądze oczywiście. :)

Gość katarynkaja
zawsze szczery , hahah ale mnie rozsmieszyles,a tak sutno i dzis bylo

Gość basia35
Ja mam też podobną sytuacje i nie potrafię tego zapomnieć nie wierze w to ze się dalej z nią nie kontaktuje. To jest dla mnie męka

zawsze szczery "aneciu, rybenko, mozesz jedynie przepowiedziec kiedy zajdzie slonce, o ile zrozumiesz informacje podawane w serwisach pogodowych" U kucharza miałeś tych informacji aż za wiele, widać, że jednak ci tej kuchni brakuje. Cieszę się, że cię wygnali. :)

zawsze szczery "tak to zrozumialas rybenko, cofam w takim razie, nie czytaj prognozy pogody, nie zaczaisz" Tak jak nikt nigdy nie może 'zaczaić' twoich postów, przypadek? Paszoł won, wróć jak zmądrzejesz- zrobię ci kolokwium. :) 🖐️