Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alusia44

Ile najlepiej mieć dzieci ?

Polecane posty

Gość alusia44

Moim zdaniem idealną liczbą jest 4 . Nie rozumiem dlaczego teraz ludzie decydują się na maksymalnie 2 dzieci.

Gość tutaj jest maloooooooo
trzeba miec za co utrzymac te dzieci ,nie sztuka narobic dzieci trzeba je utrzymac

no ja to bym chciala miec 3jke + jedno z adopcji, ale zobaczymy jak bede sie czuc po 1wszym ;) no wlasnie finanse tez sa potrzebne

Gość Kicia bez misia
autorko/autorze ile zarabiasz? masz stałą pracę masz mieszkanie? nie obraź się ale dzieci to obowiązek, w domu dziecka jest ich wystarczająco dużo.

Gość a jakie farmazony plecie?
lady, ale ten pasek z tego drugiego zdjecia nie pasuje zupelnie do strojyu, jest zbyt masywny, ciezko. taka tylko uwaga, jakbys tego nie zauwazyla, czy cos. pozdro!

Gość nelll2
2 dzieci wystarczy na takie trudne czasy,

Gość Vlex
dla mnie też 4 to idealna liczba dzieci. piszę jako kobieta, bo jakbym była facetem to chyba chciałabym szóstkę ;D 2 to minimum. nie rozumiem małżeństw które mają tylko jedno

Gość zgaga20
ja bym chciala trojke. moj facet dokladnie tyle samo :)

Gość ulalalalalalaaaaaaaaaaaaaa
Vlex woesz ludzie maja tyle dzieci na tyle ile ich stac wiec ja nie wiem co to jest do nierozumienia ze ktos ma tlyko jedno dziecko :O

Gość maciek244
chciałbym mieć kiedyś 2 dzieci, ale teraz nie mam pracy i własnego mieszkania, widząc jak mi sie powodzi chyba jeszcze długo nie będę miał dzieci

Gość frentii
maksymalnie dwojka. Wiecej to po prostu brak celu w zyciu kobiety, ktora potrafi sie realizowac tylko jako matka i kiedy dzieci sie usamodzielniaja, nie potrzebuja jej pomocy przez 24h, to ta wpada w panike i odczuwa pustke

Gość dhyfusa
Ja chce jedno, a maz dwoje, a najlepiej blizniaki, zeby bylo za jednym razem z glowy.

Gość ityt
ja chce 2 .ewentualnie 3 bo moze jakis przypadek sie trafic ale 4?? to juz zdecydowanie za duzo

Gość Deutscher
8 jest idealnie!

Gość paulina_malina
Ja myśle że w tych czasach to jedno , dwa wystarczą chyba że ktoś na zasiłki tylko liczy! Osobiście nie planuje , chce kotka :)

Gość Szarkah
Dla mnie idealnie jest mieć 0, przynajmniej w moim przypadku.

Gość aj owszem a tak
trojeczka ;)

Gość Gwiazdka i księżyce
Moim zdaniem najlepiej mieć 3-5 dzieci, oczywiście jeśli kogoś na to stać i ma odpowiednie warunki na tak dużą rodzinę, w wersji ekonomicznej polecam 2, na pewno nie 1 dziecko, bo zobaczcie jak życie szybko mija, moim zdaniem powinno się mieć co najmniej 2 dzieci w dużych odstępach czasowych, wiem, że to indywidualna sprawa każdego, ale zobaczcie jak teraz mało dzieci się rodzi, przyrost naturalny w Polsce jest ujemny. Ja mam 36 lat i czwóreczkę: syn ma 16 lat, córka 10, kolejny syn 6, i córka rok. Jest bardzo dobrze, najstarszy trochę pomaga, choć ma już swoje sprawy, jest w drugiej liceum, bo poszedł o rok wcześniej, chce pójść na medycynę, więc dużo się uczy, a pozostałe to jeszcze małe dzieci. Każdemu polecam taki układ, jesteśmy z mężem bardzo dumni z naszych dzieci, syn prawie odchowany, ma swoje życie, a my wychowujemy już młodszych, kontakt mają super i bawią się dużo, nie wiem jak można nie chcieć mieć dzieci, niektórzy na prawdę nie mogą ich mieć i rozpaczają, a inni nie chcą w ogóle ich mieć.