Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kontrabasik

witam mile:)

Polecane posty

mimo iż komary tną niemiłosiernie, witam wszystkich bardzo serdecznie i życzę spokojnego miłego wieczoru:)

koktaj co u Ciebie słychać??:) chyba ze 3 miesiące nie byłam na ogólnej:P a zdrowie bardzo dobrze dziękuję:)

U mnie była, tylko te komary caly dzien dziabaly i meczyly niemilosiernie :)

Mnie też długo nie było, nie licząc wczoraj. Wszystko w porządku, pogoda.. zmienna.. do południa burza, później parno i duszno, także wentylator chodzi na pełnych obrotach :) A co tam u Ciebie? Dlaczego tak długo nie zaglądałaś?

fakt komary zjadły mi pół twarzy:P ale to lepsze niż lipiec w którym p policzeniu u mnie były 3 dni bez deszczu...

Ten caly OFF wcale nie dzial, Dobrze na komary dziala Olejek Waniliowy, sprawdzone :D

aa bo byłam na dietetycznym...tak jakoś mnie wzieło a tu mili ludzie poznikali i zostały jak to nazywam plastykowe kafeterianie:P cieszę się że są tu jeszcze mili ludzie:)

Off nie działa? A tak reklamują, a tak zachwalają... zdziercy. Mnie też pożarły (mam fenistil na ukąszenia, też nie działa, kolejni zdziercy.) A Ty co, na dietkę przeszłaś? Hmm?

no poszłam spadło 6kg i więcej nie chce :) najlepsze na ukąszenia to w ogóle nie dotykanie się do tego gdyż dotyk potęguje wrażenie psychiczne że sfędzi...

ojej zapomniałam że w tzw bloku mieszkasz fakt jak jadę do chłopaka który też w bloku, to też tam wiatraki chodzą, jakoś źle są ocieplane te budynki lato upał zimą w sumie też upał...

Najbardziej nie lubie jak podczas jazdy do oka wpadnie jakas meszka lub komar do ucha lub o nosa :O

deadman- przypomniał mi się żart po czym poznać motocyklistę???:P koktaj-a jak to zrobiłas że 8?? ja właśnie stwierdziłam że biust za mocno leci wole być nie chuda a mieć moje D tzn teraz C:(

Ja po prostu mało jadłam. Przez 2 tyg od 14- 22 prawie nic oprócz napoi energetyzujących (czasem kanapka). Bez jojo o dziwo. Ale tego oczywiście nie polecam Tobie! :) Wcześniej jadłam po prostu mniejsze porcje. I nie jadłam na noc. Piłam wodę zamiast słodkich napoi i pierwsze 3 kilo poszło pomału. Idę zapalić.

Babeczki była tu kiedyś taka dziewczyna REVLONEK pojawia się jeszcze teraz ? Wiecie co zauważyłam że jak w temacie nie ma nic o pipie i fiutku to już mało kto zainteresowany pisaniem :) Doradziłybyście mi coś odnośnie wystroju w domu może ?

jasne że doradzimy:) ostatnio malowałam w domku i powiem że wzory na ścianie świetnie urozmaicają wystrój:) niestety nie słyszałam o tej osobie... jutro też podniosę ten temat może znajdzie się pare miłych osób do rozmowy:)

Gagita, tak pamiętam ją :) rozmawiałyśmy kiedyś. Doradzimy ale ja swoje rady nie ręczę :D Kontrabasik- ach, miałam rzucić ale trzyma się mnie ten nałóg jak rzep psiego ogona :) kiedyś rzucę. Może o będzie moje postanowienie noworoczne? Znowu..

Wywaliłam wszystko z mieszkania kupiłam nowe meble wenge i inne rzeczy beż cappuccino ściany też beżowe i zrobiłam norę myślałam że mam dobry gust :) zastanawiam się czy nie przemalować na jakiś koralowy