Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kontrabasik

witam mile:)

Polecane posty

Witam mile panie, odkopuje temat. :) Sabinko, mi tez milo Cie znowu "widziec". ;) No patrz, to mnie kierunkiem studiow zaskoczylas. Ale niech Ci tam dobrze idzie, bede trzymac kciuki. :) Ja nadal jezdze, znow mnie nie ma w domu, prawie nic sie nie zmienilo. A u Ciebie cos nowego, oprocz studiow? Co do wnetrz, to moze i masz racje, ze lubie taki "zimny" wystroj, bo u mnie ciagle goraco. Nie wiem, po prostu w takich intensywnych barwach dobrze sie czuje, salon mam ciemny i jakos mi to odpowiada. Zreszta, jak ja w domu jestem gosciem, to takie przytulne i cieple to mieszkanie nie am kiedy sie zrobic. W to trzeba wlozyc troche serca, a ja nie mam czasu. :D Gagita - i jak tam polowanie na turkus? :)

neueve a gdzie teraz jesteś??:) gagita może zrobisz sobie ściane wodną?? mi sie podobają wnętrza ciepłe beże pomarańcz ciemne stykowe najlepiej czarne kredensy jasne skóry na wypoczynek no i oczywiście kominek mam nadzieję że mi się uda w przyszłości w moim m zrealizować:) a i jeszcze uwielbiam a nawet kocham motywy ludowe szczególnie łowickie bo jestem niedaleko łowicza i takie skrzynie na ubrania są cudowne z malowanymi kwiatami:) ogólnie mam hopla na punkcie stroju łowickiego kolczyków łowickich i góralskich:)

jak u was z pogodą?? bo u mnie cały dzień prawie lało i mimo chmur było 28 stopni -pogodowa męczarnia:((

Sabinko, teraz akurat Monako. :D I tutaj pogoda ladna, slonce, cieplo, lekki wiaterek. :)

A mnie znow bardziej nowoczesne wnetrza sie podobaja. Duzo przestrzeni, malo mebli, wielkie okna i pelno soczystych kolorow. :) A najlepiej cala sciana w szybie z jakims swietnym widoczkiem na miasto. A zazdroscic nie ma az tak bardzo czeka, w koncu to nie wakacje, co z tego ze bylam, jak nic nie widzialam. Praca jak praca, ma swoje plusy i minusy. :)

Dziekuje za troske, jest... lepiej. Tak, wydaje mi sie ze nawet o wiele lepiej. ;) Jedne problemy uciekly, przyszly nowe, jest normalnie. :) A u Ciebie jak? Z chlopakiem sie dogadujesz, z rodzicami?

z chłopakiem tak dziękuje jest bardzo dobrze:) z rodzicami...fatalnie. cieszę się że jest lepiej u Ciebie:)

http://besttopdesign.com/wp-content/uploads/2009/10/unique-and-modern-interior-design-of-w-hotel-4.jpg Dalabym sie pokroic za taka sypialnie :D To dobrze ze z chlopakiem lepiej, ale z rodzicami fatalnie... A to czemu? Oczywiscie, jesli nie chcesz, nie odpowiadaj :) A u mnie wzglednie spokojnie, jak na mnie. Ale to nic, nie dlugo znow cos na pewno pomieszam, bo to u mnie normalne :classic_cool:

okna jak drzew piękne chyba zachowam ten obrazek okna są świetne:) mam znajomego co robi okna na życzenie ciekawe czy takie by zrobił:)

a rodzice cóż... naprawdę źle mi się układa z nimi ale nie chcę tak pisać na forum dla ogólnego dostępu...

Ja wlasnie caly czas mysle o remoncie, ale naprawde totalnie nie mam czasu. No i jesli juz remontowac, to na calego, wiec i kase trzeba byloby uzbierac, a ja i oszczedzanie to cos niemozliwego. :D Poza tym, u mnie remont to zawsze jest jedna wielka tragedia, sprzatam to pobojowisko przez miesiac potem.

Rozumiem, pewnie, to twoje prywatne sprawy. :) Jakbys chciala jakos pogadac, czy cos, to wolaj o maila. :)

dobra:P pewinie za pare dni coś się stanie to zawołam bo w sumie mnie nie znasz to taka neutralna byś była... oj tak remont kosztuje:(( ale ja np wolałabym mieć wygodne meble niż piękny samochód:) ogólnie teraz dużo samochodem jeżdze i wiesz stwierdziłam żę w wawie na rower przechodzę i dobre dla ciała i mało kosztowne no i holandii jak zobaczyłam tylu ludzi na rowerach to się w tym zakochałam już nawet widziałam taki piękny rower:) oo rower kolejna rzecz którwej nie rozumieja rodzice dla nich jazda na rowerze to wstyd

Pewnie, na pewno na to spojrze z innej perspektywy niz ty, a to czasem pomaga. ;) Remont kosztuje, a mnie przy tym jeszcze bardzo duzo nerwow zzera. Naprawde, mieszkanie zawsze wyglada lepiej przed remontem niz po, jesli chodzi o ten wszechobecny syf. Ja akurat swojego samochodu za czesto nie uzywam i w sumie pierwszej mlodosci to on nie jest. :D Ale poki jezdzi, to jest ok. No i kiedy zaczynam myslec o zmianie auta, to na mysl przychodza mi takie, za ktore nie bylabym w stanie zaplacic, albo kompletnie nie nadaja sie do normalnego uzytkowania. :P Akurat ja za rowerami az tak nie szaleje, ale wstyd to na pewno nie jest. W sumie czasem by wypadalo ruszyc tylek i tym rowerem pjezdzic (a najpierw go kupic), ale ja... no coz, leniwa jestem. :D

Swietny ten rower, naprawde. Gdybym taki miala to chyba sama bym sie przemogla i zaczela jezdzic. ;) Ale cena... no rzeczywiscie, troche drogi. W Polsce bylam na poczatku lipca, chyba gdzies kolo 8, juz dobrze nie pamietam. No i tak sie zlozylo, ze bylam tylko 3 dni. :O A w najblizszym czasie nie mam co myslec o przyjezdzie do Polski, wydaje mi sie, ze najpredzej to wyrwe sie na "swieta". :) A u Ciebie cos nowego? Szykujesz sie powoli do studiow, czy na razie wolisz o tym nie myslec? :D

tak czytam różne książki o przewodach o układach scalonych itp. w sumie to nie moge się doczekać... u mnie dziś 33stopnie byłoby oki gdyb nie to że od 8 do teraz siedziałam na drabinie i mi się w głowie kręci od tego słońca:(b masakra wczoraj usnełam nawet na meczu barcelony a lubie ich... to przykro że tak krótko w domu byłaś ani rodziną ani znajomymi się nie nacieszyłaś:( zaraz wkleje link bo widziałam jeszcze jeden piękny rower:) a poza tym są bardzo dobrej jakości bo te inne wszystkie są składane w chinach czyli są do d... a jaka tam pogoda w tym maroko ? winka bym się napiła białego taką ochotę mam dziś..