Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kontrabasik

witam mile:)

Polecane posty

Strasznie jest jałowo nie ma klimatu a z miesiąc łaziłam po sklepach :) Mam jakieś storczyki tylko różowe i nic więcej koloru chciałam obraz KLIMTA kupić ale jakoś nie podchodzi

Pocałunek jest najładniejszy ale nie mogę go kupić ponieważ już jest w rodzinie :) u szwagierki więc wiesz... widziałam tryptyk Macierzyństwo Woda i Panny ... już jestem zmęczona tym remontem , a Jenny dalej się tu pokazuje ?

Ja Ci nie pomogę ponieważ(nie licząc wczorajszego wieczoru) nie siedziałam na kafe ze 3 czy 4 miesiące... kiedyś w tej przerwie weszłam i jenny akurat była ale teraz... nie jestem w stanie Ci powiedzieć. Jak ja Ci zazdroszczę własnego mieszkania ja już się nie mogę tego doczekać ale jeszcze trochę :)

koktajl budujesz się?? ja nie lubię takiego malarstwa jakoś nie widze tego 'drugiego' dna w tym... dla mnie to takie zwykłe pejzarze sa fajne np http://www.google.com/imgres?imgurl=http://www.barbarajaskiewicz.pl/galerie/D/4_zoom.jpg&imgrefurl=http://www.barbarajaskiewicz.pl/show.php%3Fcat%3DD%26img%3D4&h=2054&w=1702&sz=742&tbnid=cwgisRkr_vK3YM:&tbnh=150&tbnw=124&prev=/search%3Fq%3Dobraz%2Bogr%25C3%25B3d%26tbm%3Disch%26tbo%3Du&zoom=1&q=obraz+ogr%C3%B3d&usg=__e2WGS3zyyLxc8xCqfcbdD5JeLkI=&sa=X&ei=ZrxUTsjGEsOQ4gS21qHEBw&ved=0CDAQ9QEwBQ

Wiesz co taka jestem jak ten mój pokój cala beżowa i bez kwiatków :)

Witam.moge sie przylaczyc do rozmowy? Widze, ze nareszcie jakis normalny temat i fajne kobietki :-)

lalunia - to ja sie przywitam, bo widze, ze reszta nas chyba opuscila ;) 🖐️

Gagita - ja dzisiaj dopiero na 19 do pracy, moge sie obijac. :D A co do tego wystroju, to jednym okiem przejechalam caly temat i co bys powiedziala na turkus? Sama sie zastanawiam nad tym kolorem do salonu.. :)

Nueve, Gagita hej wam. U was tez jest dzisiaj taka koszmarna pogoda? U mnie przed chwila padal deszcz, caly czas grzmi i duszno jak nie wiem. Nie cierpie takiej pogody.

Na ścianie czy dodatki ? Moj mąż i tak ma ADHD :) a w turkusie to go jeszcze bardziej potrzepie :):) Wiesz co i tak to wszystko stoi nie dokończone niby nowe a jakoś tak bez życia

lalunia - u mnie troche chmur, ale licze na to, ze slonce wyjdzie. I dosyc cieplo, jakies 28 stopni. :)

Pogoda hmmm klimatyzacja i trzy wiatraki :) i tak siedzę na korytarz nie wychodzę sauna jest . Burza sucha grzmi a nic nie pada

Gagita - jesli masz meble wenge, to dodatki nie bylyby takim zlym pomylsem chyba. Dla siebie to mysle nad sciana, ale remont to u mnie zwykle jedna, wielka tragedia i farba jest nawet na korytarzu przed mieszkaniem, takze na razie to tylko plany. Mysle o takim przydymionym turkusie, chyba twojemu mezowi az tak by po nim nie odbilo. :D Ja tez dosc dlugo sie urzadzalam w mieszkaniu, na poczatku wszystko bylo takie puste i katalogowe wrecz. :O

Dokładnie katalogowe :) Dla syna udało mi się zrobić super, sama chodzę zaglądam i cieszę się swoją pracą :) Popiel z pasem zielonym i Marley ( zerżnęłam pomysł gdzieś z netu ale jest super ) a ja jak na bloku operacyjnym sterylnie

Co do remontu to ja planuje robic w kuchni. Kupilam meble ciemny orzech i we wrzesniu chcepomalowac sciany bo na razie mam pomarancz a teraz nie mam pomyslu jak pomalowac. Maz chce szary ale mi nie bardzo podchodzi. Teraz sie zastanawiam nad tym turkusem,moze by pasowal. Ciekawe tylko co maz powie :-)

Też go potrzepie lazurowe wybrzeże :) kuchnię zrobiłam migdałową ale już bym zmieniła , a szary ja mam u syna i powiem ci z dobrym kontrastem wygląda super

Ja mam bardzo malo mebli w mieszkaniu, salon jest praktycznie pusty. Lubie taka przestrzen, a jednoczesnie to wszystko jest juz teraz tak "moje" i tak swojsko zagracone w tej swojej pustce. Wszedzie mam duzo intensywnych barw, jedynie sypialnia spokojna. Jakos sie w tym chaosie odnajduje. :)

Ja też lubię kolor ale boję się go użyć jakby ktoś miał mnie ukarać za czerwone ściany :)

Ja uzylam koloru z mysla, ze w razie czego przeciez mozna przemalowac. ;) W salonie mam jedna sciane szara, no tak mnie wiecej, polaczono z intensywnymi barwami i jak na razie stwierdzam, ze jest ok.