Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość derdiona

Dlaczego moj ojciec nie lubil zadnego mojego partnera! Do tej pory tak jest!

Polecane posty

Gość derdiona

Przyprowadzilam chlopaka do domu, przedstawilam go ojcu to on byl oschly. Zareczylam sie, rowniez kolejnego faceta nie lubial, przez co dochodzilo miedzy nami do ciaglych awantur. Potem zaszlam w ciaze, facet mnie zostawil to ojciec z usmiechem na twarzy powiedzial mi ze znalazlam sobie kolejnego dupka. Teraz wyszlam za maz(za faceta ktory nie jest ojcem mojego dziecka) i jestem w ciazy. Mieszkamy u moich tesciow, razem z moim synem. I co? i ojciec przychodzi do mnie i ciagle krytykuje swojego ziecia. A co do dziewczat moich brata to kazda zaakceptowal. Brat teraz ma trojke dzieci - syna i dwie coreczki i kazde dziecko jest z inna kobieta. Ojciec na wszystkie dzieci placi alimenty. Teraz brat(30lat) ozenil sie z dziewczyna(21lat) ktora zaszla z nim w ciaze i w przyszlym miesiacu moga sie spodziewac blizniakow. Myslalam ze troche odpoczne, powiedzialam ojcu ze ma ciezarna synowa i powinien sie nia zajac. To uslyszalam ze nia ma sie kto zajmowac bo ona ma odpowiedzialnego meza, a ja w ciazy siedze caly dzien w domu a meza nie ma. Maz pracuje, do poznego wieczora wiec to normalne. Jeszcze wypomnial mi ze izoluje swojego syna od kuzynow. Wczoraj doszlo do awantury miedzy moim mezem a moim ojcem.

Gość janusz z bydgoszczyy_
bo sam chcialby cie wyruchac . proste. zazdrosny jest tylko sie nie przyzna. trzeba bylo za mlodu nie kapac sie nago przy tatusiu i nie zmieniac przy nim bielizny

Gość derdiona
Moj ojciec nie ma takich sklonnosci, jest porzadnym mezczyzna. Ale po co wtraca sie do mojego zycia, szczegolnie teraz gdy sobie wszystko poukladalam przychodzi do mojego domu i prowokuje mojego meza do klotni.