Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takasobiepomarańcza

pisanie jako pomarańcza

Polecane posty

Gość takasobiepomarańcza

nawet mi służy wszystkie jesteście miłe i chętne do pomocy, bo jak człowiek napisze w czarnym nicku, to zawsze znajdzie się uprzejma pani i dokopie po całości nie opłaca sie pisać na czarno, tak mogę zmieniać swoje nazwy i nie domyślicie się, że jestem wszędzie

Gość no dokłądnie zgadza sie
u mnie również jak pisze ja na czarnym niku to zaraz ktoś mnie zjedzie nie wiadomo czemu ech a jak pisze na pomarańczowo to wszystkie sa mile ;/

Ja jestem czarny haha, przepraszam ale bardziej szanuję czarnych, bo nie boją się swoich słów pisząc w różnych tematach, są chyba chętniejsi do pomocy od pomarańczowych (gdzie podszyw prawie zawsze pewny), z czarnym jak piszę to wiem czego mogę się spodziewać... to tak jak być w swoim gronie gdzie znasz ludzi, a nie gdy za każdym razem jest ktoś nieodgadniony.... Pozdrawiam:D

Gość a czy to jakis problem dla
czarnego nicka aby za chwilę pisać na pomarańczowo? Dajcie spokój. Dokładnie w taki sposób jedna zarejestrowana uczestniczka tematu ciążowego dogryzała na pomarańczowo innej zarejestrowanej. Ale sprawa się sypnęła -dostała bana i musiała się przyznać dzięki interwencji moderacji.

Gość takasobiepomarańcza
do tej pory pisałam jako czarna, ale często dostawałam po przysłowiowym tyłku, nie wiadomo dlaczego możecie sobie gardzić pomarańczami, bo czarnymi też gardzicie

Gość takasobiepomarańcza
Robert to co Ty robisz w dziale ciąża........?

ja nawet nie umiem się wylogować :) zapisałam hasło na stałe i nie mogę zmienić nicku. W sumie nie mam potrzeby. Czasami mi się dostanie, ale jakoś daję radę

Gość hahahahhahahahahhahahahha
ex-d.bill albo przeleci chociaz:D

hahahahha - głodnemu chleb na myśli?;) napisałam zjedzie;) Matko - dzięki! muszę jeszcze coś zrobić, zeby się ty przejąć i wrócić do pisania na pomarańczowo;)

odpierdolcie sie glupe szmaty

trafiona to jest twoja rozklapiocha cwelówo