Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

matka...

Przyłapałam moją nastoletnią córkę na sexie.

Polecane posty

Gość curator ventris
Prowo czy nie prowo ale napisze wam że na bank to największy polew to z was zbulwersowany82:D On was jawnie tyra a wy łykacie to jak pelikan ryby o poranku:D Was to z równowagi wystarczy wyprowadzić tekstami o tym,że "to grzech"...jak wam ktoś taką ściemę to zauważam,że w większości jesteście już wkręceni i się nakręcacie:D

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
i co z tego że jest porywczy, ale to jej ojciec ma takie samo prawo wiedziec o wszystkim jak Ty, 14 lat to dziecko, mam syna 14 letniego i nie bardzo wyobrazam sobie ze miałby uprawiac sex

Nie było z nią żadnych problemy. A teraz zaczęła sex uprawiać super. Jesli on ja pobije ona mnie znienawidzi

Gość sdddsd
I widzisz ile osob czytalo tamten topik z zamiarem ten twojej prowokacji? nastepnym razem nie ujawniaj sie,!! wtedy baardziej wiarygodie by to brzmialo zanim inni by nie czytali twojego dyulematu, jaka proowkacje dzisiaj na kafe dać..zal dziecko gimgówno, naszczescie od wrzesnia szkólka siue zaczyna i nie bedziesz juz tyle takich pierdooleń wpuszczał na kafee :o:o Żałosny jestes trolu, na drugi raz kryj sie z takim zamiarem, ja sie nie nabralam inni owszem, i sa pojebani ze nie wyczuli podpuchy

Gość Liyahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
wiesz co jak dostanie od ojca wpierdal paskiem na dupe to jej to tylko na dobre wyjdzie, nie przesadzaj

Prosiła mnie żeby nie mówila Nie wkurzaj mnie z ta prowkacją bo ja ci zrobie prowkacje to usuniesz konto w 3 sekundy!!!!!

Gość sdddsd
A Zbulwesrowany82 i autorka topiku to JEDNA TA SAMA OSOBA, pisząca pod dwoma pseudonimami, i takie mono-dialogi sobie robi :) :D Szkoda ze IP nie widzicie

Gość sdddsd
nie mam konta!! slepa jestes ze pisze z pomaranczki panie zbulwersowany 82??!!!

Ta to podaj gówniarzu moje ip i jego nie znam człowieka posłuchaj nie wkurzaj mnie bo ja się zdenerwuje to możesz tego pozałować

Gość sdddsd
Nie znam twojego IP , napisalam ze szkoda ze nie widac IP, ale wiem ze autorka i Zbulwersowany to jedna osoba, i to wszystko Trzeba bylo nie ujawniac sie na dranem z pomyslem na prowokacje aby matki polki powkuriwac i podniesc im cisnienie

Gość sdddsd
no wkoncu troola sie wykurzyło.TROOLE to szkodniki, a szkodniki trzeba tęępić

Gość curantor ventris
Dodam jeszcze,że nie przypuszczam aby zatroskana o swą latorośl matka opisująca na forum sytuację uwzględniała zwroty tego typu jak "robi to z nim na jeźdzca"...bo to faktycznie zbliża wypowiedź do poziomu gimnazjalisty. Z trądzikiem czy bez ale jednak:D Byłoby to raczej sformułowanie w stylu-"uprawiała seks...","robiła to....". Ale czymże byłoby zabawne prowo bez tego:D Poważnie rzecz jednak ujmując-sytuację takie się zdarzają i trzeba potrafic rozmawiać ze swymi dziećmi na takie tematy...trzeba potrafić komunikować się z nimi odnośnie ryzyka jakie niesie ze sobą takie zachowanie. Bo lepiej być miło zaskoczonym że są świadome że mają jeszcze na to czas niż mieć takie niespodzianki w domu i nie tylko w domu niestety.

Gość sdddsd
Zbulwersowany no miales spadac juz i wiecej nie pisac,!!!! masz rozdwojenie jaźni , po wszystkich twoich wpisach widac jakie sobie trzaski robisz tu z ludzi Haaa, jak głupi to niech nabierają,

Wypierdlaja stąd chuju nie dorozwiniety mam problem a ty se kurwa przychodzisz i pierdolisz nie od rzeczy wypierdlalaj z moje forum gówniarzu

Gość On30.
a ile Ty matko masz lat?

Turlaj dropsa, stary 🖐️ A do matki: Niestety prawda może być jeszcze bardziej bolesna - córka na pewno nie uprawiała seksu pierwszy raz. To się musiało zacząć wcześniej... nie chcę nawet wiedzieć w czym uczestniczyła. Młode pokolenie jest całkowicie wyzute z samokrytycyzmu.

Gość On30.
masz męża to razem znim porozmawiajcie z córką a pozatym do ginekologa I niestety ale za przeproszeniem cipki jej nie zaszyjesz więc lepiej ją nakłoń aby używała prezerwatyw

Gość sdddsd
11:47 [zgłoś do usunięcia] matka... Wypierdlaja stąd ch*ju nie dorozwiniety mam problem a ty se k**wa przychodzisz i pie**olisz nie od rzeczy wypierdlalaj z moje forum gówniarzu OOO?Gimgówno sie popakusiało??? Łaaałł, no to rzeczywiscie naapewnooo "matka" Dałas teraz znaka jakas ty doiorosla, zapewne w twojej klasie i w domu tak rodzicie do ciebie sie zwracaja, albo z pdworka takie poezje wytrzasnelas.Smiesz sie Matka poidpisywac HAHAHHAAHA. Szlifuj kuluture języka patologio!!! :D

Gość abzcit28,,
Wypierdlaja stąd ch*ju nie dorozwiniety mam problem a ty se k**wa przychodzisz i pie**olisz nie od rzeczy wypierdlalaj z moje forum gówniarzu Zgadzam sie ze to jest slang gimnazjalisty a nie doroslej kobiety prawie 40-letniej :o

Gość abzcit28,,
Dlaczego taka szczekata do wlsnej córuni nie jestes ktora sie bździ pod twoja nieobecnosc,???? tylko tu na forum dajesz sobie tak pouzywać???mozesz zacznij od poprawnych relacji z wlasnym zieckiem a nie tu walisz sloganami slamsowatymi, chyba ze tak do niej sie non stop odzywasz wiec sie nie dziwie ze corka ucieka w ramiona innych osób jak matke ma taka furiatke.O ile naprawde jestes matka, bo raczej dorosla kobieta nie uzywa taki "neologizmow" slamsowatych

Gość Buhahahahaha
Prowo albo jakas mamuska furiatka. Jak sa dobre relacje w rodzinie to sie o tym rozmawia. Myslisz, ze cos zmienisz jak zaczniesz rozkazywac / zabraniac? Jeszcze bardziej twoja corka sie od ciebie oddali.

Gość gość
Nie wiem kto napisał ze rodzina k*** ale ktoś any nie można ludzi tak osądzać . Ja mam 15 lat . Sex ? Nie , jeszcze nie chociaż mój chłopak już chce to sie nie zgadzam . Wiem co masz zrobić 1 zapytaj czy chciała jesli tak ok jesli ten chłopak ja zmusił to do sądu go bo pedofil wyrośnie 2 zapytaj czy to pierwszy raz jak tak ok jak nie zapytaj kiedy był pierwszy . 3 powiecie ze nic nikomu nie powiesz , morze ci zaufać 4 powiedz ze w Polsce sędzia jest dozwolony od 15 lat i nie powinna tego robić jak powie ze wie ok 5 powiedz ze musi sie zabezpieczać i ze jak będzie chciała to jej kupisz tabletki albo guzik bo jej nie sprzedadzą . 6 żeby ci zapytała powiedz np. Kiedy ty miałam swój pierwszy raz albo coś tego typu . Chyba będzie ok . Jak z rodzicami nie gadam na takie tematy . Mam starszego brata (17) i z nim zawsze gadalam na takie tematy . Ogólnie mamy świetne kontakty . Jeżeli twoja curka nie ma takiego (w tym wypadku)Brata to ty bądź tym ,, bratem " nich wie ze morze ci ufać .

Gość gość
Sorry za błędy ale na iPhonie pisze a on przekreca słowa

Gość gość
zrob z nia trojkat bedzie fajna zabawa! :D