Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DKF8G8FG

JAK WYGLADA WASZE SNIADANIE PRZECIETNIE???ILE KROMEK JADACIE ??

Polecane posty

Gość DKF8G8FG

BO JA dzis jadlam tylko 4 kromki z serem kozim bialym i ogorkiem kiszonym i banana i herbate i tylko tyle..jzujestem glodna..:(i jablko jeszcze ale co to daje..

Gość ja dopiero wstałam
kawe pije :O

Gość nie jadam sniadań, piję kawę
około południa zjadam jedną kromkę (kanapkę)

Gość grrrrr...........
Wogole nie jem kanapek tylko mussli z jogurtem naturalnym, kawa i sok :)

Gość ewrewrrwqrwrwr
rano piję herbatę, w roku szkonym kawę i popijam to herbatą i zazwtczaj to tyle. czasem zjem jakiś jogurt albo kanapkę z kromki chleba i sera żółtego, albo zapiekaną z bułki przekrojonej na pół, sera żółtego, do tego ketchup. Żadko mogę coś w siebie wmusić z rana

Gość dziś 3 kromki
chleba z masłem i miodem

Gość DKF8G8FG
ale malo jecie

Gość to zalezy jak duzy chleb
ale zwykle 2 kromki takiego przecietnego lub nawet 4 jak jest taki plaski i ma maly przekrój. Na 2 sniadanie podobnie lub wiecej. Ale na obaid jem juz malo i raczej bez ziemniakow/makaronu a kolacjo nie jem wcale. jestem zarlokiem tylko do 12-tej

Gość raczej Ty jesz dużo
:O

Gość przeciętnie zjadam 2
Zazwyczaj dwie, góra trzy kromki żytniego chleba na zakwasie, do tego albo jakieś jajka (uwielbiam pod każdą postacią), albo ryby wędzone, bardzo rzadko jakaś wędlina, raz na ruski rok parówki jak zatęsknię za smakami dzieciństwa :p Za to obowiązkowo jakieś warzywo, teraz pomidory na potęgę, szczypiorek, natka, ogórki, papryka. I czarna kawa bez cukru, z ekspresu.

Na śniadanie bułka kajzerka i jogurt. Jeśli chleb to 1-2, ale chleb rzadko lubię bułeczki:) do tego kawa, herbata, albo jakas woda.

Gość a co!
4 kanapki na sniadanie i dalej głodna?:P ja jem dwie grzanki z dżemem i szklanka mleka albo płatki z mlekiem i do obiadu już nic, ewentualnie jakiś owoc

Gość gość
4 kromki, jajecznica z 2 jaj, jakiś jogurcik i sok pomarańczowy :3

Zależy gdzie jestem. Jak u siebie, to pije energetyk i wychodzę do pracy. Jak u mojego, to piję kawę i czasami zjem gofra, jak mi zrobi. Ogólnie, nie jadam śniadań od wielu lat.

najwyżej jedną kromkę, ale generalnie miskę owsianki z owocami (płatki, mleko roślinne albo jogurt, plus świeży owoc) i to mi starcza:)

Gość gość
Na sniadanie jem duzo. Rano kolo 6.7 herbata ziolowa, tosty, ciemne pieczywo z wedlina, warzywami, twarog czosnkowy, platki sniadaniowe, parowki itp. Bardzo roznorodnie. Punkt 8 latte machiatto plus bulka z salata, jajkiem, ryba alba wedlina.