Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cup CakeZ

Przeczytałam smsa mojego faceta. Nie do mnie :/

Polecane posty

Gość Cup CakeZ

Hej, facet wysłał kilka dni temu do mnie smsa (przez pomyłke, bo ma mnie na telefonie pierwsza i z przyzwyczajenia wysłał) sms był długi i skierowany do przyjaciela i był naprawde długi. Co zmroziło mi krew w żyłach był ten fragment: " Jak tam Ela (żona kolegi) ? Mam nadzieje że dbasz o nia. Pamietaj że jest ona pięknym nieoszlifowanym diamentem. Tylko spróbuj ja skrzywdzic a osobiście przyjade i skopie ci dupe!" JAKBYM DOSTAŁA W PYSK! co byście zrobili w takiej sytuacji? Oczywisci po tym smsie szybko dostałam nastepnego ze nie mam czytac, bo to pomylka i zebym skasowala ...

Gość hhahhehehihih
a ty lubisz ta ele? znasz ja?

Gość Cup CakeZ
Serio? Ja mysle ze on do niej cos czuje. Pare lat temu ona zdradzila wlasnie tego męża z moim facetem....jakimś dziwnym trafem facet nadal jest dobrym kumplem mojego faceta, wybaczył to im...

Gość missy to trans jak nic
uuuuuuu nieladnie a facet glupi, ze suke wzial z powrotem

Gość hhahhehehihih
a ty lubisz ta ele? znasz ja?

Gość Cup CakeZ
Nie znam tej całej Eli...widziałam jedynie zdjecia i jakieś prezenciki od niej ktore moj facet trzyma w specjalnym pudełku...nawet idiota jeden wcisnoł mi jakaś branzoletke na poczatku znajomosci. Okazalo sie ze onamu ja dala, bo takie wlasnie robila pierdołki jako hobby...

a Ty bylas ze swoim facetem kiedy ta zdrada miala miejsce???

Gość hhahhehehihih
cała 4 głupia

Gość Gocha3miasto
a może to o inną elę chodzi?

Gość niam, niam, niam
1) tajemnica korespondencji, skoro nie do ciebie - nie czytaj 2) nic tam nie ma, co to, nie może uważać jakieś niewiasty za diament? Szczególnie jeśli ma wredną, wśibską partnerkę?

sytuacja dla mnie nie do zaakceptowania..zalezy jaka jestes osoba.moj maz bedac toba nic by sobie z tego nie zrobil. sa w jego kregu przyjeciele,gdzie zona jedneg puscila z innym.bylo to juz jakis czas temu,ale dziewczyny normalnie ze soba gadaja (ta zdrodzona i zdradzajaca),wiec tak jak mowie,to zalezy od twoich osobistych granic.u mnie by nie przeszlo.

Gość Cup CakeZ
Nie, ta zdrada miała miejsce jeszcze zanim sie poznalismy, ale tak czy siak Ela zawsze z nami była. Pamiatki po niej, głupie komentarze mojego faceta ze pieprzył żone najlepszego przyjaciela....

matko jakie to chore jest, może dla wyrównania idź do łóżka z facetem Eli ;)

Gość pojebane to
aleś się wpakowała i ten przyjaciel chora sytuacja

i on się jeszcze chwili, że bzykał kobietę przyjaciela????!!!!!! pieprzony psychol, debil, kretyn...

Gość Cup CakeZ
Jaka tajemnica korespondencji?? Sms przyszedl do mnie. Przeczytalam zanim przyszedl nastepny ze nie mam czytac :(

Gość baśka mi ukradła nicka
Dziwna sytuacja. Sam sms jeszcze jest bezpieczny, nie ma o co robić hałasu, ale fakt, że kazał Ci wykasować i nie czytać świadczy o tym, że coś chciał ukryć.

oj chore to chore i czym tu sie chwalic??? twoj facet to kurwa

"Cup CakeZ Nie, ta zdrada miała miejsce jeszcze zanim sie poznalismy, ale tak czy siak Ela zawsze z nami była. Pamiatki po niej, głupie komentarze mojego faceta ze pieprzył żone najlepszego przyjaciela...." ale Ela byla zona jego przyjaciela jak .... wiec jak sama widzisz twoj facet to chuj co bierze sie za obce zony i tyle !

Gość hhahhehehihih
"ale Ela byla zona jego przyjaciela jak .... wiec jak sama widzisz twoj facet to ch*j co bierze sie za obce zony i tyle !" swój do swego ciagnie

z kim ty jestes?? zastanow sie,przeciez ten facet jest niepowazny!i ewidentnie jakby ta cala ela tylko palcem skinela to juz jest u niej

Gość Cup CakeZ
Tak chwali sie. Raz mu sie wymskneło ale zaraz sie na niego wydarłam, zeby swoja dziwkarska przeszlosc zachowal dla siebie. Ja nie wiedzialam w co sie wpakowałam...myslalam ze to fajny facet, ale teraz sobie wszystko sklejam...to nie jedyne zdrady w ktore sie wpakował....mam straszne watpliwosci co do niego.

Gość hhahhehehihih
"z kim ty jestes?? zastanow sie,przeciez ten facet jest niepowazny!i ewidentnie jakby ta cala ela tylko palcem skinela to juz jest u niej" a kiwa tym palcem?

Gość hhahhehehihih
"Tak chwali sie. Raz mu sie wymskneło ale zaraz sie na niego wydarłam, zeby swoja dzi**arska przeszlosc zachowal dla siebie. Ja nie wiedzialam w co sie wpakowałam...myslalam ze to fajny facet, ale teraz sobie wszystko sklejam...to nie jedyne zdrady w ktore sie wpakował....mam straszne watpliwosci co do niego." moj sie wpakował ja sie wpakowalam, ktos mi sie wpakował i tak sie zycie toczy dalej.. daletgo napisałam swój do swego ciagnie. Jak wie co i jak to sie nie da chyb a ze to polubi.

Gość b.b.b.b.
Nie radzę. I te duperele od niej, ktore trzyma w specjalnym pudełeczku....daj sobie spokój z kolesiem.

Gość hm a to ci zagwozdka
a to dziwne, nieoszlifowany diament jest przeciez brzydki;/ moze chcial przez to dac do zrozumienia koledze, ze jego zona to pasztet?

Gość hhahhehehihih
"a to dziwne, nieoszlifowany diament jest przeciez brzydki;/ moze chcial przez to dac do zrozumienia koledze, ze jego zona to pasztet?" a moze ja chce oszlifowac